Dítě nebo hypotéka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
20.11.11 23:33
etatinek píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíky :mrgreen: Od té doby, co se oženil, snídá chudák v práci :lol:
Ty jsi teda manželka. :lol:
Krkavčí, že? :mrgreen: Ale nabídla jsem mu to, aby si neřekl… Teda když jsem ještě vstávala do práce, teď by mě ani nehlo :oops: :lol:
Jsi opravdu pěkná krvavice. :mrgreen: Já bych svýmu příteli ( kdybych nějakýho měla) dělala snídani do postele i svačinky s láskou.Teda než by stal manželem. :lol: Víš jak…když ptáčka lapají,… :mrgreen:
:twisted: :cert:

Tak my už to dohromady dát nemůžeme, když jsem se prozradila. :-? :cry: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
etatinek píše:
Jo a ještě jsem zapomněl… Do tý hypotéky jdi všemi deseti!! Co do jedný!! Rovnou dvě si vem!! Ať mám co dědit… :lol: :-D

dluhy zdědíš :cert:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
lucineeccka píše:
saracenka píše:
jojo to by mě taky zajímalo co by chtěl ..do postele ..termopodušku určitě .. :-P
Ale nějakou živou. :lol:
Ženský, vy mě máte prokouklýho, TO NENÍ FÉÉÉR!! :-( :cry:
  • Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 23:34
saracenka píše:
nedělej fory už bude půlnoc ty hodné už šly spát :pankac:

A ty tu stále… No já osobně už hodinu a půl spím… 8-o :-P

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:35

seš proklepnutej ..co naděláš.. :huban:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:35
etatinek píše:
saracenka píše:
nedělej fory už bude půlnoc ty hodné už šly spát :pankac:
A ty tu stále… No já osobně už hodinu a půl spím… 8-o :-P

to jo ..já už jsem zdravá já můžu kecat do kolika chci ..na hodnou jsem si hrála leda v minulém životě ..

Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:36

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 23:36
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíky :mrgreen: Od té doby, co se oženil, snídá chudák v práci :lol:
Krkavčí, že? :mrgreen: Ale nabídla jsem mu to, aby si neřekl… Teda když jsem ještě vstávala do práce, teď by mě ani nehlo :oops: :lol:
Jsi opravdu pěkná krvavice. :mrgreen: Já bych svýmu příteli ( kdybych nějakýho měla) dělala snídani do postele i svačinky s láskou.Teda než by stal manželem. :lol: Víš jak…když ptáčka lapají,… :mrgreen:
Tak my už to dohromady dát nemůžeme, když jsem se prozradila. :-? :cry: :mrgreen: :mrgreen:

Já mám sklerózu, neboj… A všecko jde, když se chce… Já už si to vlastně ani nepamatuju… Cože jsi to vlastně říkala… Ehm, my už se spolu někdy bavili?? :mrgreen: :-P

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
20.11.11 23:37
saracenka píše:
nedělej fory už bude půlnoc ty hodné už šly spát :pankac:

Hmm a já ta nezkaženější a nejnezodpovědnější jsem tady zůstala… :-? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:37

nevim čoveče jestli tady klofneš nějakou svačinářku :dance: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
20.11.11 23:39
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
Tak my už to dohromady dát nemůžeme, když jsem se prozradila. :-? :cry: :mrgreen: :mrgreen:
Já mám sklerózu, neboj… A všecko jde, když se chce… Já už si to vlastně ani nepamatuju… Cože jsi to vlastně říkala… Ehm, my už se spolu někdy bavili?? :mrgreen: :-P

Jo jo bavili. :wink: :wink: :mrgreen: Pokud si dobře pamatuju tak jsi psal, že máš řád tmovlasý, opálený hplky. :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14809
Bábi Zlopočasná píše:
eva valoi píše:
Já jsem ted´koukala na začátek diskuze, abych byla v obraze. No mě spíš udivuje, že nechcete postavit ten dům spolu. Když spolu plánujete dítě, tak proč spolu neplánovat i to ostatní. Nejsem chlap, ale asi bych s tebou do případného dítěte nešla, připadalo by mi to, jako bys mě chtěla ze svého života už předem vyšachovat. :nevim:
Já myslela, že normálně myslící chlap má potřebu svou ženu a děti zajistit a ty mu to od začátku kazíš.
Ja sa na to uz tiez pytala, ale nebolo mi odpovedane. Ale ja osobne si nemyslim ze ona to tomu chlapovi kazi. Mne to znie ze ona s tym chlapom proste nepocita. Chce dieta aby raz neostala sama :nevim:

Myslíš, že až tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka

ááá hm další opálená :lol:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
saracenka píše:
nevim čoveče jestli tady klofneš nějakou svačinářku :dance: :nevim:

No já spíš koukám… Jedna lepší nabídka než druhá, jen si vybrat… No jsem v rozpacích, co všechno by se dalo stihnout a co už je nad mé chabé síly… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
20.11.11 23:40
saracenka píše: ááá hm další opálená :lol:

Jo, ale ze samoopalovacího krému :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:40
etatinek píše:
saracenka píše:
nevim čoveče jestli tady klofneš nějakou svačinářku :dance: :nevim:
No já spíš koukám… Jedna lepší nabídka než druhá, jen si vybrat… No jsem v rozpacích, co všechno by se dalo stihnout a co už je nad mé chabé síly… :nevim:

se neboj tady je to samá dračice :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí