Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Však já taky nejsem s chlapem proto,že ho potřebuju,ale proto,že ho mám ráda,z lásky a že s ním chci být
Ale neveris mu dost na to, aby si s nim mala spolocny dom ![]()
saracenka píše:Anonymní píše:a oba budou psaný na tebe
Ne,tak jsem to nemyslela at ho koupí a psanej bude na mě.6e at jeden koupí on a druhej si koupim já,tak jsem to myslela.![]()
![]()
![]()
To ne,já nehledám sponzora,vydělat si umím sama.Když ho koupí on,tak bude jeho psanej na něj,ne?Holky,nebuďte hamižný ![]()
Anonymní píše:saracenka píše:To ne,já nehledám sponzora,vydělat si umím sama.Když ho koupí on,tak bude jeho psanej na něj,ne?Holky,nebuďte hamižnýAnonymní píše:a oba budou psaný na tebe
Ne,tak jsem to nemyslela at ho koupí a psanej bude na mě.6e at jeden koupí on a druhej si koupim já,tak jsem to myslela.![]()
![]()
![]()
a já bych byla ,když už tak už
![]()
to nám ale včera sklaplo všem co?Tak vám přeji úspěšný den a buďme hodné i na zakladatelku ,minimálně do večera ![]()
Angua píše:
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíkyOd té doby, co se oženil, snídá chudák v práci
Hmm tak to ten můj nesnídá vůbec nebo to má místo oběda ![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:etatinek píše:Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval.lucineeccka píše:No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba…etatinek píše:Co etatatínku,vaří ti někdo granko?Angua píše:eva valoi píše:Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rádAnonymní píše:Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
Děti jsou závazek na celý život,ne jen do píše: Více![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co čajíček s medíkem, když máš rýmičku?To taky ne?
No to já bych bral tedy úplně něco jiného do postele, než kakajko nebo čajíček s medíkem…
Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:26![]()
Tak to ti věřím ![]()
MarketaJ píše:Angua píše:Hmm tak to ten můj nesnídá vůbec nebo to má místo oběda
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíkyOd té doby, co se oženil, snídá chudák v práci
My knihovnice jsme líné a zlé
![]()
Ahoj, celou diskuzi jsem teda nepřelouskala
ale snad to neva
Myslím, že člověk se musí smířit s tím, že nemůže mít vše. Takže na tvém místě bych se rozhodovala mezi dvěma situacema, které mohou (ale nemusí) přijít. Může se stát, že počkáš na hypotéku, pak Ti nepůjde otěhotnět, budeš zkoušet a prostě se nepodaří. Budeš mít svůj dům ale nebudeš mít dítě. Nebo si můžeš pořídit dítě teď ( je i možnost, že ani teď se Ti to nemusí povést, není nikde psáno, že když začneš zítra, povede se to..) a třeba nikdy nedostaneš hypotéku, budeš mít dítě a nebudeš mít dům. Každého priorita není mít dítě, tak bych se na tvém místě rozhodovala podle tohoto - s čím by ses dokázala smířit lépe ? S tím, že nebudeš mít nikdy dítě? Nebo s tím, že nebudeš mít nikdy dům ? Ani jedno se navzájem samozřejmě nevylučuje, třeba budeš mít všechno ale podle důležitosti pro tebe samotnou (dítě? dům?) bych se zařídila. Bez čeho si nedokážu představit svůj zbytek života (dítě? dům?) s tím bych začla a byla smířena s tím, že člověk nemůže mít všechno..
Kallkapa píše:
Ahoj, celou diskuzi jsem teda nepřelouskalaale snad to neva
Myslím, že člověk se musí smířit s tím, že nemůže mít vše. Takže na tvém místě bych se rozhodovala mezi dvěma situacema, které mohou (ale nemusí) přijít. Může se stát, že počkáš na hypotéku, pak Ti nepůjde otěhotnět, budeš zkoušet a prostě se nepodaří. Budeš mít svůj dům ale nebudeš mít dítě. Nebo si můžeš pořídit dítě teď ( je i možnost, že ani teď se Ti to nemusí povést, není nikde psáno, že když začneš zítra, povede se to..) a třeba nikdy nedostaneš hypotéku, budeš mít dítě a nebudeš mít dům. Každého priorita není mít dítě, tak bych se na tvém místě rozhodovala podle tohoto - s čím by ses dokázala smířit lépe ? S tím, že nebudeš mít nikdy dítě? Nebo s tím, že nebudeš mít nikdy dům ? Ani jedno se navzájem samozřejmě nevylučuje, třeba budeš mít všechno ale podle důležitosti pro tebe samotnou (dítě? dům?) bych se zařídila. Bez čeho si nedokážu představit svůj zbytek života (dítě? dům?) s tím bych začla a byla smířena s tím, že člověk nemůže mít všechno..
Člověk někdy může mít „všechno“ a stejně bude nespokojenej. To je těžká věc. ![]()
eva valoi píše:Kallkapa píše:Člověk někdy může mít „všechno“ a stejně bude nespokojenej. To je těžká věc.
Ahoj, celou diskuzi jsem teda nepřelouskalaale snad to neva
Neznám nikoho, kdo má všechno..
Samozřejmě znám lidi, co mají i dům i dítě a spousty peněz k tomu třeba ale zase mají chatrné zdraví (třeba). Prostě neznám nikoho kdo by si žil jako v pohádce a životem chodil jak růžovou zahradou..
Angua píše:MarketaJ píše:My knihovnice jsme líné a zléAngua píše:Hmm tak to ten můj nesnídá vůbec nebo to má místo oběda
![]()
![]()
Tak to zase ne, ale my vstáváme brzo do školy, Ela vstává ještě dřív a tatínek se probírá tak v deset
. On má naštěstí pružnou pracovní dobu, takže jim to nevadí, když přijde ve 12, jinde by ho hnali.
saracenka píše:
to nám ale včera sklaplo všem co?Tak vám přeji úspěšný den a buďme hodné i na zakladatelku ,minimálně do večera
Bohužel jo.
Chudák etatínek se už tešil na granko do postele a ono nic.
![]()
Díky.TObě a všem ostatním taky hezký den ![]()
musíš mu to dneska vynahradit ,přeci jen je to tady skoro jedinej chlap co se baví se ženskýma po nocích
lucineeccka píše:saracenka píše:
to nám ale včera sklaplo všem co?Tak vám přeji úspěšný den a buďme hodné i na zakladatelku ,minimálně do večeraBohužel jo.
Díky.TObě a všem ostatním taky hezký denChudák etatínek se už tešil na granko do postele a ono nic.
![]()
Ach jooo… Vy s tím grankem nedáte pokoj, co?? Když už to granko do postele, tak i se „zákuskem“…
![]()
mě vynech já mám jen perníčky a ty jsou betonové ,ty bysis musel namočit..