Dítě nebo hypotéka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
21.11.11 18:46
saracenka píše:
mě vynech já mám jen perníčky a ty jsou betonové ,ty bysis musel namočit..

Do kakajka?? :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 18:51

být tebou počkam si na lepší nabídky :pankac: myslím že luci se bude více snažit než já :pankac:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.11.11 20:28

Já a pečení? Haha. :mrgreen: Chystám se upéct vánoční štolu a pohankový sušenky pro Matíka.Ostatní upeče cukrárna. :oops: Musím se učit do školy.Jedině kdyby mi etatínek přišel umýt okno, uklidit pokoj a ještě se za mě napsal čtenářský deník.
To bych mu upekla co by si přál :-)

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 20:30

tomu říkam nabídka večera etatínku .. :huban:nepřeháněj to se zákuskama,škoda tvých krásných zoubků

• Citovat
  • Upravit
50725
21.11.11 20:35
lucineeccka píše:
Já a pečení? Haha. :mrgreen: Chystám se upéct vánoční štolu a pohankový sušenky pro Matíka.Ostatní upeče cukrárna. :oops: Musím se učit do školy.Jedině kdyby mi etatínek přišel umýt okno, uklidit pokoj a ještě se za mě napsal čtenářský deník.
To bych mu upekla co by si přál :-)

To máš jedno, kdo to upeče, hlavně pod ten rypák do postele, s kakajíčkem a nabídkou kvalitního sexu, když to přineseš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
21.11.11 20:37
Angua píše:
lucineeccka píše:
To bych mu upekla co by si přál :-)
To máš jedno, kdo to upeče, hlavně pod ten rypák do postele, s kakajíčkem a nabídkou kvalitního sexu, když to přineseš :lol:

:-D No s tím kvalitním sexem nevím nevím.Po dvou letech abstinence skoro ani nevím co slovo sex znamená. :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 20:38

hele luci hymen vítán :pankac: etatínek to ocení zaručeně

• Citovat
  • Upravit
50725
21.11.11 20:40
saracenka píše:
:lol: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
21.11.11 20:41
saracenka píše:

:mrgreen: :mrgreen: Myslíš, že panna s kupovaným cukrovím uspěje jo? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 20:42

myslím ,že jsi ta pravá a jediná :huban:a ještě když se namažeš tim samoopalovákem ..uvidíš ..

• Citovat
  • Upravit
50725
21.11.11 20:43

To musí zabrat na každého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.11.11 20:43

ježiš ten nám zase dá .. :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.11.11 20:44
saracenka píše:
myslím ,že jsi ta pravá a jediná :huban:a ještě když se namažeš tim samoopalovákem ..uvidíš ..

No, to by si mě, ale etatínek musel vzít. :-P Moje nemvravný období už je dávno pryč.

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 20:45

máš to tady černý na bílým o 2stránky tušim ,včera se chtěl ženit ,chtěl to podepsat …

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.11.11 20:46

A co zabere na mě? :think: Poctivě uklizeno, super vyčištění okna a čternářskej deník na 1 s * :nevim: ?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky