Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
být tebou počkam si na lepší nabídky
myslím že luci se bude více snažit než já ![]()
Já a pečení? Haha.
Chystám se upéct vánoční štolu a pohankový sušenky pro Matíka.Ostatní upeče cukrárna.
Musím se učit do školy.Jedině kdyby mi etatínek přišel umýt okno, uklidit pokoj a ještě se za mě napsal čtenářský deník.
To bych mu upekla co by si přál ![]()
tomu říkam nabídka večera etatínku ..
nepřeháněj to se zákuskama,škoda tvých krásných zoubků
lucineeccka píše:
Já a pečení? Haha.Chystám se upéct vánoční štolu a pohankový sušenky pro Matíka.Ostatní upeče cukrárna.
Musím se učit do školy.Jedině kdyby mi etatínek přišel umýt okno, uklidit pokoj a ještě se za mě napsal čtenářský deník.
To bych mu upekla co by si přál
To máš jedno, kdo to upeče, hlavně pod ten rypák do postele, s kakajíčkem a nabídkou kvalitního sexu, když to přineseš ![]()
Angua píše:lucineeccka píše:To máš jedno, kdo to upeče, hlavně pod ten rypák do postele, s kakajíčkem a nabídkou kvalitního sexu, když to přineseš
Já a pečení? Haha.Chystám se upéct vánoční štolu a pohankový sušenky pro Matíka.Ostatní upeče cukrárna.
To bych mu upekla co by si přál
No s tím kvalitním sexem nevím nevím.Po dvou letech abstinence skoro ani nevím co slovo sex znamená.
![]()
saracenka píše:
hele luci hymen vítánetatínek to ocení zaručeně
saracenka píše:
hele luci hymen vítánetatínek to ocení zaručeně
Myslíš, že panna s kupovaným cukrovím uspěje jo?
![]()
myslím ,že jsi ta pravá a jediná
a ještě když se namažeš tim samoopalovákem ..uvidíš ..
saracenka píše:
myslím ,že jsi ta pravá a jedináa ještě když se namažeš tim samoopalovákem ..uvidíš ..
No, to by si mě, ale etatínek musel vzít.
Moje nemvravný období už je dávno pryč.
máš to tady černý na bílým o 2stránky tušim ,včera se chtěl ženit ,chtěl to podepsat …
A co zabere na mě?
Poctivě uklizeno, super vyčištění okna a čternářskej deník na 1 s *
?
Do kakajka??