Dítě nebo hypotéka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
21.11.11 21:04

A jak ho donutíme to přepsat? :think: Opijeme ho rumovým cukrovím?

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 21:05

co myslíš že nám na tohle chudák může napsat :think: já snad dneska půjdu spát brzy ,abych se to ani nedozvěděla :dance:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 21:06
lucineeccka píše:
A jak ho donutíme to přepsat? :think: Opijeme ho rumovým cukrovím?

hele umím bezva rumový koule :pankac:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.11.11 21:10
saracenka píše:
co myslíš že nám na tohle chudák může napsat :think: já snad dneska půjdu spát brzy ,abych se to ani nedozvěděla :dance:

Já si budu psát čtenářský deník,takže tady vydržím dlouho.Navíc dítě ještě nespí.Tancuje tady. :roll: :lol:

No já věřím, že napíše „beru váááás holky!!!“

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 21:11

hele a o čem píšeš? že bys třeba napsla do toho deníku ,,hon na etatínka online,,

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.11.11 21:30

Noc na Karlštejně.

O našem románku s etatínkem napíšu knížku. :huban:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
21.11.11 22:12
Angua píše:
lucineeccka píše:
Já a pečení? Haha. :mrgreen: Chystám se upéct vánoční štolu a pohankový sušenky pro Matíka.Ostatní upeče cukrárna. :oops: Musím se učit do školy.Jedině kdyby mi etatínek přišel umýt okno, uklidit pokoj a ještě se za mě napsal čtenářský deník.
To bych mu upekla co by si přál :-)
To máš jedno, kdo to upeče, hlavně pod ten rypák do postele, s kakajíčkem a nabídkou kvalitního sexu, když to přineseš :lol:

8-o No ale tak to prrr!! Kdo tu mluvil o nějakým sexu?? To mě vživotě ani na malilinkatý okamžik nenapadlo!! Tak příště važ slova, važ slova!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 22:22

twe hon na karlštejně, to půjde na dračku :pankac:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
21.11.11 22:27

A vůbec, co je to ten SEX?? To se dá kde sehnat?? 8-o :nevim:

PS: S tou Nelinkou by se dalo něco dělat, s tou bych mohl i malinko vypomoct, samozřéjmě zadarmo!! Přece jenom musíme si pomáhat, doba je zlá!! :-P :oops:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 22:28

mě se na nic neptej,vůbec nevim o čem je řeč ,já jsem spíš na ty památky

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.11.11 22:28
etatinek píše:
Angua píše:
lucineeccka píše:
Já a pečení? Haha. :mrgreen: Chystám se upéct vánoční štolu a pohankový sušenky pro Matíka.Ostatní upeče cukrárna. :oops: Musím se učit do školy.Jedině kdyby mi etatínek přišel umýt okno, uklidit pokoj a ještě se za mě napsal čtenářský deník.
To máš jedno, kdo to upeče, hlavně pod ten rypák do postele, s kakajíčkem a nabídkou kvalitního sexu, když to přineseš :lol:
8-o No ale tak to prrr!! Kdo tu mluvil o nějakým sexu?? To mě vživotě ani na malilinkatý okamžik nenapadlo!! Tak příště važ slova, važ slova!! :cert:

Hahaha co by jsi dělal s tou živou termodekou?:-D Koukal by jsi se na ní? :-D

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.11.11 22:30
saracenka píše:
mě se na nic neptej,vůbec nevim o čem je řeč ,já jsem spíš na ty památky

Já jsem taky na památky, a na literaturu.I teď bych to nejradši zahodila :cry:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 22:30

lucí važ slova etatínek je romantickej :huban: musíš na něj pomalu přes to jídlo

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.11.11 22:32
saracenka píše:
lucí važ slova etatínek je romantickej :huban: musíš na něj pomalu přes to jídlo

KOukám, že jsme stejně nevinný.Myslíš, že mě pozve na sbírku motýlů?:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
21.11.11 22:32
lucineeccka píše:
etatinek píše:
Angua píše:
lucineeccka píše:
8-o No ale tak to prrr!! Kdo tu mluvil o nějakým sexu?? To mě vživotě ani na malilinkatý okamžik nenapadlo!! Tak příště važ slova, važ slova!! :cert:
Hahaha co by jsi dělal s tou živou termodekou?:-D Koukal by jsi se na ní? :-D

8-o Samozřéjmě, že ne!! 8-o No co bych s ní asi tak dělal?? Zakulišil se do ní a spal jako miminko… Noci jsou teďka dlouhé a zimné… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky