Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
co myslíš že nám na tohle chudák může napsat
já snad dneska půjdu spát brzy ,abych se to ani nedozvěděla ![]()
lucineeccka píše:
A jak ho donutíme to přepsat?Opijeme ho rumovým cukrovím?
hele umím bezva rumový koule ![]()
saracenka píše:
co myslíš že nám na tohle chudák může napsatjá snad dneska půjdu spát brzy ,abych se to ani nedozvěděla
Já si budu psát čtenářský deník,takže tady vydržím dlouho.Navíc dítě ještě nespí.Tancuje tady.
![]()
No já věřím, že napíše „beru váááás holky!!!“
hele a o čem píšeš? že bys třeba napsla do toho deníku ,,hon na etatínka online,,
Noc na Karlštejně.
O našem románku s etatínkem napíšu knížku. ![]()
Angua píše:lucineeccka píše:To máš jedno, kdo to upeče, hlavně pod ten rypák do postele, s kakajíčkem a nabídkou kvalitního sexu, když to přineseš
Já a pečení? Haha.Chystám se upéct vánoční štolu a pohankový sušenky pro Matíka.Ostatní upeče cukrárna.
Musím se učit do školy.Jedině kdyby mi etatínek přišel umýt okno, uklidit pokoj a ještě se za mě napsal čtenářský deník.
To bych mu upekla co by si přál
No ale tak to prrr!! Kdo tu mluvil o nějakým sexu?? To mě vživotě ani na malilinkatý okamžik nenapadlo!! Tak příště važ slova, važ slova!! ![]()
A vůbec, co je to ten SEX?? To se dá kde sehnat??
![]()
PS: S tou Nelinkou by se dalo něco dělat, s tou bych mohl i malinko vypomoct, samozřéjmě zadarmo!! Přece jenom musíme si pomáhat, doba je zlá!!
![]()
mě se na nic neptej,vůbec nevim o čem je řeč ,já jsem spíš na ty památky
etatinek píše:Angua píše:lucineeccka píše:To máš jedno, kdo to upeče, hlavně pod ten rypák do postele, s kakajíčkem a nabídkou kvalitního sexu, když to přineseš
Já a pečení? Haha.Chystám se upéct vánoční štolu a pohankový sušenky pro Matíka.Ostatní upeče cukrárna.
Musím se učit do školy.Jedině kdyby mi etatínek přišel umýt okno, uklidit pokoj a ještě se za mě napsal čtenářský deník.
To bych mu upekla co by si přálNo ale tak to prrr!! Kdo tu mluvil o nějakým sexu?? To mě vživotě ani na malilinkatý okamžik nenapadlo!! Tak příště važ slova, važ slova!!
Hahaha co by jsi dělal s tou živou termodekou?:-D Koukal by jsi se na ní? ![]()
saracenka píše:
mě se na nic neptej,vůbec nevim o čem je řeč ,já jsem spíš na ty památky
Já jsem taky na památky, a na literaturu.I teď bych to nejradši zahodila ![]()
lucí važ slova etatínek je romantickej
musíš na něj pomalu přes to jídlo
saracenka píše:
lucí važ slova etatínek je romantickejmusíš na něj pomalu přes to jídlo
KOukám, že jsme stejně nevinný.Myslíš, že mě pozve na sbírku motýlů?:
lucineeccka píše:etatinek píše:Hahaha co by jsi dělal s tou živou termodekou?:-D Koukal by jsi se na ní?Angua píše:lucineeccka píše:To máš jedno, kdo to upeče, hlavně pod ten rypák do postele, s kakajíčkem a nabídkou kvalitního sexu, když to přineseš
To bych mu upekla co by si přálNo ale tak to prrr!! Kdo tu mluvil o nějakým sexu?? To mě vživotě ani na malilinkatý okamžik nenapadlo!! Tak příště važ slova, važ slova!!
Samozřéjmě, že ne!!
No co bych s ní asi tak dělal?? Zakulišil se do ní a spal jako miminko… Noci jsou teďka dlouhé a zimné…
![]()
A jak ho donutíme to přepsat?
Opijeme ho rumovým cukrovím?