Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
jojo dneska ti nepřišla
No a hned jste mě tu oškubaly o všechno, jen ty trenky na sobě jste mi nechaly!! Uff!! Tak ještě, že tak… To abych šel pomalu spát, když už mi nic nezbylo… ![]()
Příspěvek upraven 21.11.11 v 23:30
etatinek píše:lucineeccka píše:Díky za lichotku!! Snažím se!!etatinek píše:Koukám, jednou za rok.To jsi na tom jak můj děda a tomu je píše: Vícesaracenka píše:
ježiši to jsem netušila tak ty můžeš jenom jednou za měsíc a v neděli?tak to vidim na trojec v tom případě ..jináč to nepůjde![]()
Tak říká se jednou v roce, na Vánoce, ne?? No a já jsem ještě mladéj, tak mám tu frekvenci ještě vysokou…
![]()
Hmm to vidím.Docela začínám věřit tomu, že by jsi měl tu živou termodeku opravdu jenom na koukání.
lucineeccka píše:etatinek píše:Hmm to vidím.Docela začínám věřit tomu, že by jsi měl tu živou termodeku opravdu jenom na koukání.lucineeccka píše:Díky za lichotku!! Snažím se!!etatinek píše:Koukám, jednou za rok.To jsi na tom jak můj děda a tomu je píše: Vícesaracenka píše:
ježiši to jsem netušila tak ty můžeš jenom jednou za měsíc a v neděli?tak to vidim na trojec v tom případě ..jináč to nepůjde![]()
Tak říká se jednou v roce, na Vánoce, ne?? No a já jsem ještě mladéj, tak mám tu frekvenci ještě vysokou…
![]()
malinkej náš tak se hezky zahrabkej a vem si tlustý fusky a zítra se ve zdraví vrať
etatinek píše:lucineeccka píše:etatinek píše:Hmm to vidím.Docela začínám věřit tomu, že by jsi měl tu živou termodeku opravdu jenom na koukání.lucineeccka píše:Díky za lichotku!! Snažím se!!etatinek píše:Koukám, jednou za rok.To jsi na tom jak můj děda a tomu je píše: Vícesaracenka píše:
![]()
Ne na koukání!! Na spaní!! Mám tu patnáct stupňů, zima jak pes!!
Tak si pořiď kočku nebo psa.Já mám v posteli živý radiátory a jak hřejou!::)
lucineeccka píše:etatinek píše:Tak si pořiď kočku nebo psa.Já mám v posteli živý radiátory a jak hřejou!::)lucineeccka píše:etatinek píše:Hmm to vidím.Docela začínám věřit tomu, že by jsi měl tu živou termodeku opravdu jenom na koukání.lucineeccka píše:Díky za lichotku!! Snažím se!!etatinek píše:Koukám, jednou za rok.To jsi na tom jak můj děda a tomu je píše: Vícesaracenka píše:
![]()
Ne na koukání!! Na spaní!! Mám tu patnáct stupňů, zima jak pes!!
saracenka píše:
já mám alergii,ježiši kdo tady na mě teda zbyl?
etatinek píše:saracenka píše:
já mám alergii,ježiši kdo tady na mě teda zbyl?Nevím, asi ti sušení motýli…
taky to tak vidim a ang z termoskou kakala
saracenka píše:etatinek píše:taky to tak vidim a ang z termoskou kakalasaracenka píše:
No ale pořád jsi na tom líp než já!! Já jsem zůstal na ocet úplně a jak slibně to vypadalo… ![]()
etatinek píše:saracenka píše:No ale pořád jsi na tom líp než já!! Já jsem zůstal na ocet úplně a jak slibně to vypadalo…etatinek píše:taky to tak vidim a ang z termoskou kakalasaracenka píše:
no ale ty si za to můžeš sám..páč jako jsi nenabídnul vůbec nic
saracenka píše:Ženský rozežraný!! To vám dům nestačí, co byste jako ještě chtěly?? Člověk se tu jen slůvkem zmíní, že je impotent a konečná… Už si tady ani neškrtnu!!etatinek píše:no ale ty si za to můžeš sám..páč jako jsi nenabídnul vůbec nicsaracenka píše:No ale pořád jsi na tom líp než já!! Já jsem zůstal na ocet úplně a jak slibně to vypadalo…etatinek píše:taky to tak vidim a ang z termoskou kakalasaracenka píše:
Angua píše:
Když vy mladí jste dneska strašně nároční
Hele kolik máš stařešino?? 25??
![]()
jojo dneska ti nepřišla