Dítě nebo hypotéka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
22.11.11 00:07
saracenka píše:
já už mu teda žádnou naději ani nabídku nedam ,pohrdnul tak nic :jazyk:

Já nabízím pouze možnost posílit a zušlechtit tělo i ducha na čerstvém vzduchu. Jinak nechcu nic. Děti stačí, čtenářský deník jsem nevedla nikdy a perníčky si sežeru sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
22.11.11 00:08

konec ,rozvod ..nechce makat,ani to druhý a už se vykrucuje i s pomocí deníčku takže jako :cert:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
22.11.11 00:09
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatínku,takže svatba nebude? :cry: :cry: :cry:
Pošli poštou léjstra, já to tady hned šmrncnu a pošlu express poštou zpátky… Takže za dva roky to tam máš coby dup!! :mrgreen: :-P
Poštou jo?Ale to žádná snídaně do postele nebude. :evil: Prosim tě a kde to bydlíš,že express trvá dva roky?:-D A jak dlouho trvá obyčejná pošta, 10 let?
Czech bananistan republic, přece… :nevim: Já bydlím někde na severu… Moravy… Takže Slezsko… A už tu préj néjsem… :zed:

No podle doby doručování bych tipla spíš na african bananistan. :lol: Já jdu spát.Karel IV.s Eliškou mě unavili.Zítra pokračování. :-) A taky zítra ty okna.Takže kdyby jsi to rozmyslel, víš kam máš napsat. :wink: :wink: :wink: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
22.11.11 00:09
saracenka píše:
konec ,rozvod ..nechce makat,ani to druhý a už se vykrucuje i s pomocí deníčku takže jako :cert:

Co druhý?? 8-o

PS: Vůbec tu néjsem!! :cry:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
22.11.11 00:10

lucí mimochodem máš nádherné dítě ,to ty sama?

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
saracenka píše:
konec ,rozvod ..nechce makat,ani to druhý a už se vykrucuje i s pomocí deníčku takže jako :cert:

Nééé já věřím, že etatínek mě v hloubi srdce opravdu miluje, a brzo ta svatba opravdu bude. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
50725
saracenka píše:

Jako pokud se nechá utáhnout na stravu a něco udělá, tak mu ráda šanci dám. MM má taky záda v p*deli, tak ať se nám nezničí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
22.11.11 00:11
etatinek píše:
saracenka píše:

Co druhý?? 8-o

však ty víš co .. a nedělej se ..bralo se to na základce

• Citovat
  • Upravit
etatinek
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatínku,takže svatba nebude? :cry: :cry: :cry:
Pošli poštou léjstra, já to tady hned šmrncnu a pošlu express poštou zpátky… Takže za dva roky to tam máš coby dup!! :mrgreen: :-P
Poštou jo?Ale to žádná snídaně do postele nebude. :evil: Prosim tě a kde to bydlíš,že express trvá dva roky?:-D A jak dlouho trvá obyčejná pošta, 10 let?
Czech bananistan republic, přece… :nevim: Já bydlím někde na severu… Moravy… Takže Slezsko… A už tu préj néjsem… :zed:
No podle doby doručování bych tipla spíš na african bananistan. :lol: Já jdu spát.Karel IV.s Eliškou mě unavili.Zítra pokračování. :-) A taky zítra ty okna.Takže kdyby jsi to rozmyslel, víš kam máš napsat. :wink: :wink: :wink: :mrgreen:

Dobrou… Což vo to… To já bych přiložil ruku k dílu hned… :mrgreen: :-P

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
saracenka píše:

Děkuju.Ne sama ne, trvalo to 5 sekund.Chceš adresu?SIce nemá dům, ale má opravdu silný spermie.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
22.11.11 00:12
saracenka píše:
etatinek píše:
saracenka píše:

Co druhý?? 8-o

:nevim: Přírodopis? :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
etatinek píše:
saracenka píše:
etatinek píše:
saracenka píše:

Co druhý?? 8-o

tělověda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
:think:
lucineeccka píše:
saracenka píše:
Děkuju.Ne sama ne, trvalo to 5 sekund.Chceš adresu?SIce nemá dům, ale má opravdu silný spermie.
:think: do zítra si to rozmyslím až jak se vyjádří etatínek ..necham si tvého samce v záloze na potom
  • Citovat
  • Upravit
etatinek
22.11.11 00:14
lucineeccka píše:
etatinek píše:
saracenka píše:
etatinek píše:
saracenka píše:

Co druhý?? 8-o

tělověda :mrgreen:

Sakra, tak to mi nikdy neměli, nebo jsem chyběl… :zed:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
22.11.11 00:14
saracenka píše: :think:
lucineeccka píše:
saracenka píše:
:think: do zítra si to rozmyslím až jak se vyjádří etatínek ..necham si tvého samce v záloze na potom

už naštěstí není můj uffffffff.Ale jako dárce spermie k nezaplacení.A opravdu ani nemrkneš a jsi v tom ( i přes prezervativ)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky