Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
já už mu teda žádnou naději ani nabídku nedam ,pohrdnul tak nic
Já nabízím pouze možnost posílit a zušlechtit tělo i ducha na čerstvém vzduchu. Jinak nechcu nic. Děti stačí, čtenářský deník jsem nevedla nikdy a perníčky si sežeru sama ![]()
konec ,rozvod ..nechce makat,ani to druhý a už se vykrucuje i s pomocí deníčku takže jako ![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:Czech bananistan republic, přece…etatinek píše:Poštou jo?Ale to žádná snídaně do postele nebude.lucineeccka píše:Pošli poštou léjstra, já to tady hned šmrncnu a pošlu express poštou zpátky… Takže za dva roky to tam máš coby dup!!
etatínku,takže svatba nebude?![]()
![]()
![]()
Prosim tě a kde to bydlíš,že express trvá dva roky?:-D A jak dlouho trvá obyčejná pošta, 10 let?
Já bydlím někde na severu… Moravy… Takže Slezsko… A už tu préj néjsem…
No podle doby doručování bych tipla spíš na african bananistan.
Já jdu spát.Karel IV.s Eliškou mě unavili.Zítra pokračování.
A taky zítra ty okna.Takže kdyby jsi to rozmyslel, víš kam máš napsat.
![]()
saracenka píše:
konec ,rozvod ..nechce makat,ani to druhý a už se vykrucuje i s pomocí deníčku takže jako
Co druhý?? ![]()
PS: Vůbec tu néjsem!! ![]()
saracenka píše:
konec ,rozvod ..nechce makat,ani to druhý a už se vykrucuje i s pomocí deníčku takže jako
Nééé já věřím, že etatínek mě v hloubi srdce opravdu miluje, a brzo ta svatba opravdu bude. ![]()
saracenka píše:
Jako pokud se nechá utáhnout na stravu a něco udělá, tak mu ráda šanci dám. MM má taky záda v p*deli, tak ať se nám nezničí ![]()
etatinek píše:saracenka píše:
konec ,rozvod ..nechce makat,ani to druhý a už se vykrucuje i s pomocí deníčku takže jakoCo druhý??
PS: Vůbec tu néjsem!!
však ty víš co .. a nedělej se ..bralo se to na základce
lucineeccka píše:etatinek píše:No podle doby doručování bych tipla spíš na african bananistan.lucineeccka píše:Czech bananistan republic, přece…etatinek píše:Poštou jo?Ale to žádná snídaně do postele nebude.lucineeccka píše:Pošli poštou léjstra, já to tady hned šmrncnu a pošlu express poštou zpátky… Takže za dva roky to tam máš coby dup!!
etatínku,takže svatba nebude?![]()
![]()
![]()
Prosim tě a kde to bydlíš,že express trvá dva roky?:-D A jak dlouho trvá obyčejná pošta, 10 let?
Já bydlím někde na severu… Moravy… Takže Slezsko… A už tu préj néjsem…
Já jdu spát.Karel IV.s Eliškou mě unavili.Zítra pokračování.
A taky zítra ty okna.Takže kdyby jsi to rozmyslel, víš kam máš napsat.
![]()
![]()
![]()
Dobrou… Což vo to… To já bych přiložil ruku k dílu hned…
![]()
saracenka píše:
lucí mimochodem máš nádherné dítě ,to ty sama?
Děkuju.Ne sama ne, trvalo to 5 sekund.Chceš adresu?SIce nemá dům, ale má opravdu silný spermie.
saracenka píše:etatinek píše:však ty víš co .. a nedělej se ..bralo se to na základcesaracenka píše:
konec ,rozvod ..nechce makat,ani to druhý a už se vykrucuje i s pomocí deníčku takže jakoCo druhý??
PS: Vůbec tu néjsem!!
etatinek píše:saracenka píše:etatinek píše:však ty víš co .. a nedělej se ..bralo se to na základcesaracenka píše:
PS: Vůbec tu néjsem!!Přírodopis?
tělověda ![]()
lucineeccka píše:saracenka píše:Děkuju.Ne sama ne, trvalo to 5 sekund.Chceš adresu?SIce nemá dům, ale má opravdu silný spermie.
lucí mimochodem máš nádherné dítě ,to ty sama?
lucineeccka píše:etatinek píše:tělovědasaracenka píše:etatinek píše:však ty víš co .. a nedělej se ..bralo se to na základcesaracenka píše:
PS: Vůbec tu néjsem!!Přírodopis?
Sakra, tak to mi nikdy neměli, nebo jsem chyběl… ![]()
saracenka píše:
lucineeccka píše:saracenka píše:Děkuju.Ne sama ne, trvalo to 5 sekund.Chceš adresu?SIce nemá dům, ale má opravdu silný spermie.
lucí mimochodem máš nádherné dítě ,to ty sama?do zítra si to rozmyslím až jak se vyjádří etatínek ..necham si tvého samce v záloze na potom
už naštěstí není můj uffffffff.Ale jako dárce spermie k nezaplacení.A opravdu ani nemrkneš a jsi v tom ( i přes prezervativ)