Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nic děcka, tak já valím spát!! Luci, doufám, že se ti podaří sepsat ten čtenářský deník, to určitě zvládneš, věřím ti… Nesmíš se s tím tak párat!! Angu, tobě přeji, ať seženeš nějaký ty pracanty na stavbu a nevypijou toho víc než udělaj!! No a Sary… Tobě přeji, ať najdeš někoho ochotného si pro tebe ty zuby, na těch tvých perníkách, vylámat…
![]()
Děkuji, s mou výtečnou kuchyní se jistě zájemci jen pohrnou. Pochybils ![]()
lucineeccka píše:
etatínku,takže svatba nebude?![]()
![]()
Pošli poštou léjstra, já to tady hned šmrncnu a pošlu express poštou zpátky… Takže za dva roky to tam máš coby dup!!
![]()
Angua píše:
Děkuji, s mou výtečnou kuchyní se jistě zájemci jen pohrnou. Pochybils
SLINT SLINT!!
![]()
Normálně hromadný rozchod a ani z té brigády nic nebude… Jak to začne smrdět prací, tak zbaběle prchá ![]()
saracenka píše:
a dobře si rozmysli co lůce odpovíš
UPS!! Radši mlčím a utíkám…
![]()
moje řeč asi zítra založím diskuzi na tohle téma jak je to možné
![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:Pošli poštou léjstra, já to tady hned šmrncnu a pošlu express poštou zpátky… Takže za dva roky to tam máš coby dup!!
![]()
![]()
Poštou jo?Ale to žádná snídaně do postele nebude.
Prosim tě a kde to bydlíš,že express trvá dva roky?:-D A jak dlouho trvá obyčejná pošta, 10 let?
etatinek píše:Angua píše:SLINT SLINT!!
Děkuji, s mou výtečnou kuchyní se jistě zájemci jen pohrnou. Pochybils![]()
Rozmyslet se můžeš kdykoli, práce je ještě hodně a na dlouho ![]()
já už mu teda žádnou naději ani nabídku nedam ,pohrdnul tak nic ![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:Poštou jo?Ale to žádná snídaně do postele nebude.lucineeccka píše:Pošli poštou léjstra, já to tady hned šmrncnu a pošlu express poštou zpátky… Takže za dva roky to tam máš coby dup!!
![]()
![]()
Prosim tě a kde to bydlíš,že express trvá dva roky?:-D A jak dlouho trvá obyčejná pošta, 10 let?
Czech bananistan republic, přece…
Já bydlím někde na severu… Moravy… Takže Slezsko… A už tu préj néjsem… ![]()
etatínku,takže svatba nebude?