Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:Angua píše:
Když vy mladí jste dneska strašně náročníHele kolik máš stařešino?? 25??
![]()
28 ![]()
Angua píše:
Já bych potřebovala ještě nějakého brigádníka na stavbu
ang všechno bude ..
třebas se etatinek chytí za nos a bude se více snažit
etatinek píše:Angua píše:
Já bych potřebovala ještě nějakého brigádníka na stavbuZeptám se bráchy…
Beru aj bráchu
Dobře vařím a je to v krásném prostředí
V létě mohu nabídnout i agroturistické zážitky ![]()
Angua píše:etatinek píše:Beru aj bráchuAngua píše:
V létě mohu nabídnout i agroturistické zážitky
saracenka píše:
no vidíš už se snaží dotáhne pana bratra
Hele, tak do toho néjdu, přece jenom na taková dobrodružství už jsem staréj a navíc mě nějak berou záda, nemůžu se přetěžovat!! ![]()
etatinek píše:Kozy ne, ale na ovénky by viděl. A o kus dál jsou koníci, ale ti vidět přímo nejsouAngua píše:etatinek píše:Beru aj bráchuAngua píše:
V létě mohu nabídnout i agroturistické zážitky
Mno… Tak to néjde odmítnout… On je to takovéj pracant a dobrovolník, určitě by do toho šel… A pokud by měl koukat na pasoucí se kozy na svahu, či jinou zvířenu, tak tím líp, to by se mu určitě líbilo…
etatinek píše:saracenka píše:Hele, tak do toho néjdu, přece jenom na taková dobrodružství už jsem staréj a navíc mě nějak berou záda, nemůžu se přetěžovat!!
A tobě je kolik, staříčku? ![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:etatinek píše:Tak si pořiď kočku nebo psa.Já mám v posteli živý radiátory a jak hřejou!::)lucineeccka píše:etatinek píše:Hmm to vidím.Docela začínám věřit tomu, že by jsi měl tu živou termodeku opravdu jenom na koukání.lucineeccka píše:Díky za lichotku!! Snažím se!!etatinek píše:Koukám, jednou za rok.To jsi na tom jak můj děda a tomu je píše: Vícesaracenka píše:
ježiši to jsem netušila tak ty můžeš jenom jednou za měsíc a v neděli?tak to vidim na trojec v tom případě ..jináč to nepůjde![]()
Tak říká se jednou v roce, na Vánoce, ne?? No a já jsem ještě mladéj, tak mám tu frekvenci ještě vysokou…
![]()
Ne na koukání!! Na spaní!! Mám tu patnáct stupňů, zima jak pes!!
To je naprd!! Tebe nechcu!! Člověk aby se o ženskou dělil ještě se zvířenou, to tak!! Nikomu ji nedám, nikomu!!
A to jsi zapomněl, že mám ještě děťátko. ![]()
saracenka píše:
no doufám,že s tím barákem ![]()
lucineeccka píše:saracenka píše:no doufám,že s tím barákem
no vidíš a má ho ..
takže základ máme ,kakalo a perníčky a nedopsanej deníček ,musíme si ulovit někoho jinýho