Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucineeccka píše:etatinek píše:Ty snad nejíš pečený kočky?saracenka píše:
tak ty už jsi skorem vdaná koukám ,kocour pomalu v trouběa o moje perníčky jako zájem žádnej asi se poohlídnu jinde teda
Počkat počkat!! Jak vdaná?? Jaký kocour?? Jaká trouba?? A co s tím vším mají doprkený vohrady společnýho tvý betonový perníky??
Neee!! Snad jen Katzeschnitzel, ale to jen, když si dávám u ťamiků jejich vyhlášený „kuřecí řízek s hranolkama“…
![]()
saracenka píše:
taková pěkná v neděli vid lucí knedlík ,zelí
Hmm určitě a jako polívka vývar z čivavy:-D Nebo to je spíš jednohubka
etatinek píše:
Holky ticho, nebo hodím šavli…
pšt a ted bude něco málo z poezie
saracenka píše:etatinek píše:pšt a ted bude něco málo z poezie
Holky ticho, nebo hodím šavli…
saracenka píše:
tak ty už jsi skorem vdaná koukám ,kocour pomalu v trouběa o moje perníčky jako zájem žádnej asi se poohlídnu jinde teda
Já bych o perníčky zájem měla
Ale jinak žádné techtle ani mechtle ![]()
Angua píše:saracenka píše:Já bych o perníčky zájem měla
Ale jinak žádné techtle ani mechtle
ale kakalo si uvaříš sama
nejsem svačinářka
Ale notak etatínku, neber to tak vážně.Já bych svého kocourka nikdy neupekla ani mojí čivavku bych neuvařila.Miluju zvířátka, proto by mě žádná sbírka chcíplých motýlu nenadchla. ![]()
Příspěvek upraven 21.11.11 v 23:11
no já ho chci taky a co jako ..měla jsem mu je nabídnout až za 14dní měkké ,možná by mě potom chtěl ![]()
saracenka píše:
no já ho chci taky a co jako ..měla jsem mu je nabídnout až za 14dní měkké ,možná by mě potom chtěl
Kdyby si je namočil do kakaa měl by je měkké hned.
Tak etatínku na co tě může saracenka nalákat?
No tak ženský!! Nepoperte se mi tu!! Já mám VELKÝ SRDCE!! Tam se véjde každá z vás!! A ještě zbyde místo na další…
![]()
twe ještě budu za chvíli nařčena z výroby psychotropních látek