Dítě nebo hypotéka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
20.11.11 23:41
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
Angua píše:
eva valoi píše:
Anonymní píše:
Děti jsou závazek na celý život,ne jen do píše: Více
Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rád :dance: :lol: :lol: :lol:
:-D :palec: 8-o
Co etatatínku,vaří ti někdo granko? :-D
No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba… 8-o
Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval. :think: A co čajíček s medíkem, když máš rýmičku?To taky ne?

No to já bych bral tedy úplně něco jiného do postele, než kakajko nebo čajíček s medíkem… :think: :nevim:

Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:26
A co?Povídej :mrgreen:
Ááále… To až po dvaadvacátý hodině… :jazyk: :oops:
Ale no tak…! :wink: :mrgreen: Asi ti jdou blbě hodinky, je po půl 12 :mrgreen:

No právě!! Teprvé půl dvanácté… Do dvaadvaceti času dost a dost!! 8-o :cert:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:41

s tim mám zkušenost se samoopalovákem ,ale nesmíš zmoknout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.11 23:42

Vždyť píšu že si etatínka adoptuju a budu ho rozmazlovat.Svačiny mažu do práce chlapovi každej den a každej den má teplou večeři-neboj etatínku,taky budeš mít svačinky a teplý večeře :mrgreen:
Chlapovi nic nekazim,vždyť at pro nás ten barák koupí nebo postaví.Čím víc baráků,tím líp.

• Citovat
  • Upravit
saracenka

zdá se mi to a nebo se etatinek bojí?

• Citovat
  • Upravit
etatinek
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíky :mrgreen: Od té doby, co se oženil, snídá chudák v práci :lol:
Ty jsi teda manželka. :lol:
Krkavčí, že? :mrgreen: Ale nabídla jsem mu to, aby si neřekl… Teda když jsem ještě vstávala do práce, teď by mě ani nehlo :oops: :lol:
Jsi opravdu pěkná krvavice. :mrgreen: Já bych svýmu příteli ( kdybych nějakýho měla) dělala snídani do postele i svačinky s láskou.Teda než by stal manželem. :lol: Víš jak…když ptáčka lapají,… :mrgreen:
:twisted: :cert:
Tak my už to dohromady dát nemůžeme, když jsem se prozradila. :-? :cry: :mrgreen: :mrgreen:
Já mám sklerózu, neboj… A všecko jde, když se chce… Já už si to vlastně ani nepamatuju… Cože jsi to vlastně říkala… Ehm, my už se spolu někdy bavili?? :mrgreen: :-P
Jo jo bavili. :wink: :wink: :mrgreen: Pokud si dobře pamatuju tak jsi psal, že máš řád tmovlasý, opálený hplky. :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen:

8-o Tak na to si teda vůbec, ale vůbec nevzpomínám, i když to opravdu zní jako já… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
Angua píše:
eva valoi píše:
Anonymní píše:
Děti jsou závazek na celý život,ne jen do píše: Více
Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rád :dance: :lol: :lol: :lol:
:-D :palec: 8-o
Co etatatínku,vaří ti někdo granko? :-D
No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba… 8-o
Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval. :think: A co čajíček s medíkem, když máš rýmičku?To taky ne?

No to já bych bral tedy úplně něco jiného do postele, než kakajko nebo čajíček s medíkem… :think: :nevim:

Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:26
A co?Povídej :mrgreen:
Ááále… To až po dvaadvacátý hodině… :jazyk: :oops:
Ale no tak…! :wink: :mrgreen: Asi ti jdou blbě hodinky, je po půl 12 :mrgreen:
No právě!! Teprvé půl dvanácté… Do dvaadvaceti času dost a dost!! 8-o :cert:

Ale přestaň se stydět! :-D

• Citovat
  • Upravit
50725
20.11.11 23:44
Anonymní píše:
Vždyť píšu že si etatínka adoptuju a budu ho rozmazlovat.Svačiny mažu do práce chlapovi každej den a každej den má teplou večeři-neboj etatínku,taky budeš mít svačinky a teplý večeře :mrgreen:
Chlapovi nic nekazim,vždyť at pro nás ten barák koupí nebo postaví.Čím víc baráků,tím líp.

Jakože ať ho koupí, ale psaný bude na tebe? Takový chlap se hledá kde? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.11.11 23:44

ty se máš ,takové výběry najednou ..svačinky ,kakalíčko ,baráky ,láska,hm :huban:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
20.11.11 23:45
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíky :mrgreen: Od té doby, co se oženil, snídá chudák v práci :lol:
Krkavčí, že? :mrgreen: Ale nabídla jsem mu to, aby si neřekl… Teda když jsem ještě vstávala do práce, teď by mě ani nehlo :oops: :lol:
Jsi opravdu pěkná krvavice. :mrgreen: Já bych svýmu příteli ( kdybych nějakýho měla) dělala snídani do postele i svačinky s láskou.Teda než by stal manželem. :lol: Víš jak…když ptáčka lapají,… :mrgreen:
Tak my už to dohromady dát nemůžeme, když jsem se prozradila. :-? :cry: :mrgreen: :mrgreen:
Já mám sklerózu, neboj… A všecko jde, když se chce… Já už si to vlastně ani nepamatuju… Cože jsi to vlastně říkala… Ehm, my už se spolu někdy bavili?? :mrgreen: :-P
Jo jo bavili. :wink: :wink: :mrgreen: Pokud si dobře pamatuju tak jsi psal, že máš řád tmovlasý, opálený hplky. :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen:
8-o Tak na to si teda vůbec, ale vůbec nevzpomínám, i když to opravdu zní jako já… :nevim:

Hmmmm bylo to v jedný diskuzi o vztahu s cizincem.Už si vzpomínáš? :lol: Dostala jsem od Tebe kázání o vztahu.Ale pak jsme se přesunuli na seznamování :wink: :wink: :wink: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 23:45
Angua píše:
Anonymní píše:
Chlapovi nic nekazim,vždyť at pro nás ten barák koupí nebo postaví.Čím víc baráků,tím líp.
Jakože ať ho koupí, ale psaný bude na tebe? Takový chlap se hledá kde? :lol: :lol: :lol:

Nevím, ale taky jednoho chci!! Tak ruce od nich pryč a nějakýho mi nechte!! :cert: 8-o

• Citovat
  • Upravit
50725
20.11.11 23:46
etatinek píše:
Angua píše:
Anonymní píše:
Jakože ať ho koupí, ale psaný bude na tebe? Takový chlap se hledá kde? :lol: :lol: :lol:
Nevím, ale taky jednoho chci!! Tak ruce od nich pryč a nějakýho mi nechte!! :cert: 8-o

Jenom aby vařil taky to kakao… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
20.11.11 23:46
Angua píše:
Anonymní píše:

Ano,dej typ. :pankac: Takový by se hodil.Ještě ať má rád děti a je neplodnej. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 23:47
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
8-o Tak na to si teda vůbec, ale vůbec nevzpomínám, i když to opravdu zní jako já… :nevim:
Hmmmm bylo to v jedný diskuzi o vztahu s cizincem.Už si vzpomínáš? :lol: Dostala jsem od Tebe kázání o vztahu.Ale pak jsme se přesunuli na seznamování :wink: :wink: :wink: :mrgreen:

Jo možná matně… Hádala ses semnou?? Ehm, co to povídám, to se hádáj všechny… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
saracenka píše:
ty se máš ,takové výběry najednou ..svačinky ,kakalíčko ,baráky ,láska,hm :huban:

Ten se má viď? Akorát tu živou termodeku nevidím ve výběru. :think:

Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:48

• Citovat
  • Upravit
etatinek
saracenka píše:
etatinek píše:
saracenka píše:
nevim čoveče jestli tady klofneš nějakou svačinářku :dance: :nevim:
No já spíš koukám… Jedna lepší nabídka než druhá, jen si vybrat… No jsem v rozpacích, co všechno by se dalo stihnout a co už je nad mé chabé síly… :nevim:
se neboj tady je to samá dračice :andel:

8-o A dopr… 8-o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria