Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
s tim mám zkušenost se samoopalovákem ,ale nesmíš zmoknout ![]()
Vždyť píšu že si etatínka adoptuju a budu ho rozmazlovat.Svačiny mažu do práce chlapovi každej den a každej den má teplou večeři-neboj etatínku,taky budeš mít svačinky a teplý večeře ![]()
Chlapovi nic nekazim,vždyť at pro nás ten barák koupí nebo postaví.Čím víc baráků,tím líp.
lucineeccka píše:etatinek píše:Jo jo bavili.lucineeccka píše:Já mám sklerózu, neboj… A všecko jde, když se chce… Já už si to vlastně ani nepamatuju… Cože jsi to vlastně říkala… Ehm, my už se spolu někdy bavili??etatinek píše:Tak my už to dohromady dát nemůžeme, když jsem se prozradila.lucineeccka píše:Angua píše:Jsi opravdu pěkná krvavice.lucineeccka píše:Krkavčí, že?Angua píše:Ty jsi teda manželka.
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíkyOd té doby, co se oženil, snídá chudák v práci
Ale nabídla jsem mu to, aby si neřekl… Teda když jsem ještě vstávala do práce, teď by mě ani nehlo
![]()
Já bych svýmu příteli ( kdybych nějakýho měla) dělala snídani do postele i svačinky s láskou.Teda než by stal manželem.
Víš jak…když ptáčka lapají,…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokud si dobře pamatuju tak jsi psal, že máš řád tmovlasý, opálený hplky.
![]()
![]()
![]()
Tak na to si teda vůbec, ale vůbec nevzpomínám, i když to opravdu zní jako já… ![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:No právě!! Teprvé půl dvanácté… Do dvaadvaceti času dost a dost!!etatinek píše:Ale no tak…!lucineeccka píše:Ááále… To až po dvaadvacátý hodině…etatinek píše:A co?Povídejlucineeccka píše:etatinek píše:Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval.lucineeccka píše:No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba…etatinek píše:Co etatatínku,vaří ti někdo granko?Angua píše:eva valoi píše:Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rádAnonymní píše:Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
Děti jsou závazek na celý život,ne jen do píše: Více![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co čajíček s medíkem, když máš rýmičku?To taky ne?
No to já bych bral tedy úplně něco jiného do postele, než kakajko nebo čajíček s medíkem…
Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:26![]()
![]()
![]()
Asi ti jdou blbě hodinky, je po půl 12
![]()
Ale přestaň se stydět! ![]()
Anonymní píše:
Vždyť píšu že si etatínka adoptuju a budu ho rozmazlovat.Svačiny mažu do práce chlapovi každej den a každej den má teplou večeři-neboj etatínku,taky budeš mít svačinky a teplý večeře
Chlapovi nic nekazim,vždyť at pro nás ten barák koupí nebo postaví.Čím víc baráků,tím líp.
Jakože ať ho koupí, ale psaný bude na tebe? Takový chlap se hledá kde?
![]()
ty se máš ,takové výběry najednou ..svačinky ,kakalíčko ,baráky ,láska,hm ![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:etatinek píše:Jo jo bavili.lucineeccka píše:Já mám sklerózu, neboj… A všecko jde, když se chce… Já už si to vlastně ani nepamatuju… Cože jsi to vlastně říkala… Ehm, my už se spolu někdy bavili??etatinek píše:Tak my už to dohromady dát nemůžeme, když jsem se prozradila.lucineeccka píše:Angua píše:Jsi opravdu pěkná krvavice.lucineeccka píše:Krkavčí, že?Angua píše:Ty jsi teda manželka.
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíkyOd té doby, co se oženil, snídá chudák v práci
Ale nabídla jsem mu to, aby si neřekl… Teda když jsem ještě vstávala do práce, teď by mě ani nehlo
![]()
Já bych svýmu příteli ( kdybych nějakýho měla) dělala snídani do postele i svačinky s láskou.Teda než by stal manželem.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak na to si teda vůbec, ale vůbec nevzpomínám, i když to opravdu zní jako já…
Hmmmm bylo to v jedný diskuzi o vztahu s cizincem.Už si vzpomínáš?
Dostala jsem od Tebe kázání o vztahu.Ale pak jsme se přesunuli na seznamování
![]()
Angua píše:Anonymní píše:Jakože ať ho koupí, ale psaný bude na tebe? Takový chlap se hledá kde?
Vždyť píšu že si etatínka adoptuju a budu ho rozmazlovat.Svačiny mažu do práce chlapovi každej den a každej den má teplou večeři-neboj etatínku,taky budeš mít svačinky a teplý večeře
Chlapovi nic nekazim,vždyť at pro nás ten barák koupí nebo postaví.Čím víc baráků,tím líp.![]()
![]()
Nevím, ale taky jednoho chci!! Tak ruce od nich pryč a nějakýho mi nechte!!
![]()
etatinek píše:Angua píše:Nevím, ale taky jednoho chci!! Tak ruce od nich pryč a nějakýho mi nechte!!Anonymní píše:Jakože ať ho koupí, ale psaný bude na tebe? Takový chlap se hledá kde?
Chlapovi nic nekazim,vždyť at pro nás ten barák koupí nebo postaví.Čím víc baráků,tím líp.![]()
![]()
![]()
Jenom aby vařil taky to kakao… ![]()
Angua píše:Anonymní píše:Jakože ať ho koupí, ale psaný bude na tebe? Takový chlap se hledá kde?
![]()
Ano,dej typ.
Takový by se hodil.Ještě ať má rád děti a je neplodnej. ![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:Hmmmm bylo to v jedný diskuzi o vztahu s cizincem.Už si vzpomínáš?lucineeccka píše:etatinek píše:Jo jo bavili.lucineeccka píše:Já mám sklerózu, neboj… A všecko jde, když se chce… Já už si to vlastně ani nepamatuju… Cože jsi to vlastně říkala… Ehm, my už se spolu někdy bavili??etatinek píše:Tak my už to dohromady dát nemůžeme, když jsem se prozradila.lucineeccka píše:Angua píše:Jsi opravdu pěkná krvavice.lucineeccka píše:Krkavčí, že?Angua píše:Ty jsi teda manželka.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak na to si teda vůbec, ale vůbec nevzpomínám, i když to opravdu zní jako já…
Dostala jsem od Tebe kázání o vztahu.Ale pak jsme se přesunuli na seznamování
![]()
![]()
![]()
Jo možná matně… Hádala ses semnou?? Ehm, co to povídám, to se hádáj všechny…
![]()
saracenka píše:
ty se máš ,takové výběry najednou ..svačinky ,kakalíčko ,baráky ,láska,hm
Ten se má viď? Akorát tu živou termodeku nevidím ve výběru. ![]()
Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:48
saracenka píše:etatinek píše:se neboj tady je to samá dračicesaracenka píše:No já spíš koukám… Jedna lepší nabídka než druhá, jen si vybrat… No jsem v rozpacích, co všechno by se dalo stihnout a co už je nad mé chabé síly…
nevim čoveče jestli tady klofneš nějakou svačinářku![]()
A dopr… ![]()
No právě!! Teprvé půl dvanácté… Do dvaadvaceti času dost a dost!!