Dítě nebo hypotéka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
20.11.11 23:08
etatinek píše:
Angua píše:
eva valoi píše:
Anonymní píše:
Děti jsou závazek na celý život,ne jen do píše: Více
Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rád :dance: :lol: :lol: :lol:
:-D :palec: 8-o

Co etatatínku,vaří ti někdo granko? :-D

• Citovat
  • Upravit
50725
20.11.11 23:13

Šak já bych taky dítě nevykopla v 18 z baráku, to snad udělá málokdo… Ráda mu poskytnu přístřeší či cokoli, než bude připraveno opustit hnízdo, ale musí se snad trochu snažit, ne? Né, že mu řeknu, bobánku, tady máš autíčko, byt a každý pátek přinesu nákup, abys měl co papkat :mrgreen: To dítě fakt podle mě nepotřebuje… Potřebuje vědět, že mu kdykoli pomůžu (teď nemyslím finančně), že se na mě může obrátit, že se má vždycky kam vrátit. To přinejhorším poskytnu i v 2+kk na sídlišti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.11.11 23:14
lucineeccka píše:
etatinek píše:
Angua píše:
eva valoi píše:
Anonymní píše:
Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rád :dance: :lol: :lol: :lol:

No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba… 8-o

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:15

no asi sis je doma špatně vychoval :nevim:

• Citovat
  • Upravit
50725
20.11.11 23:19
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
Angua píše:
eva valoi píše:
Anonymní píše:

Moje tchyně vařila drahému kakajko na snídani až do třiceti, než se oženil :mrgreen: Chválabohu to nevyžaduje :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.11.11 23:20

já chci taky snídani do postelééééé :cry:

• Citovat
  • Upravit
50725
20.11.11 23:22

Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíky :mrgreen: Od té doby, co se oženil, snídá chudák v práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
20.11.11 23:23
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
Angua píše:
eva valoi píše:
Anonymní píše:

Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval. :think: A co čajíček s medíkem, když máš rýmičku?To taky ne?

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:23

mno ten můj měl taky hezké začátky ,dělala jsem mu svačiny a ted už si je dělá sám :lol: já si myslim ,že není na škodu být samostatný,ke kouření na balkoně mě taky nepotřebuje

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
20.11.11 23:24
Angua píše:
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíky :mrgreen: Od té doby, co se oženil, snídá chudák v práci :lol:

Ty jsi teda manželka. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.11 23:24

Etatínku,tak když se nezadaří s těma dětma,tak si adoptujeme tebe a já ti budu dělat granko a kakajko do postele :mrgreen: A dědit budeš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 23:25
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
Angua píše:
eva valoi píše:
Anonymní píše:
Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval. :think: A co čajíček s medíkem, když máš rýmičku?To taky ne?

No to já bych bral tedy úplně něco jiného do postele, než kakajko nebo čajíček s medíkem… :think: :nevim:

Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:26

• Citovat
  • Upravit
14809
20.11.11 23:25

Já jsem ted´koukala na začátek diskuze, abych byla v obraze. No mě spíš udivuje, že nechcete postavit ten dům spolu. Když spolu plánujete dítě, tak proč spolu neplánovat i to ostatní. Nejsem chlap, ale asi bych s tebou do případného dítěte nešla, připadalo by mi to, jako bys mě chtěla ze svého života už předem vyšachovat. :nevim:
Já myslela, že normálně myslící chlap má potřebu svou ženu a děti zajistit a ty mu to od začátku kazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.11.11 23:26
Anonymní píše:
Etatínku,tak když se nezadaří s těma dětma,tak si adoptujeme tebe a já ti budu dělat granko a kakajko do postele :mrgreen: A dědit budeš :mrgreen:

a nechceš i mě?

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
20.11.11 23:26
Anonymní píše:
Etatínku,tak když se nezadaří s těma dětma,tak si adoptujeme tebe a já ti budu dělat granko a kakajko do postele :mrgreen: A dědit budeš :mrgreen:

:mrgreen: Teď ti etatínek začne radit ať do tý hypotéky určitě jdeš!:D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí