Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šak já bych taky dítě nevykopla v 18 z baráku, to snad udělá málokdo… Ráda mu poskytnu přístřeší či cokoli, než bude připraveno opustit hnízdo, ale musí se snad trochu snažit, ne? Né, že mu řeknu, bobánku, tady máš autíčko, byt a každý pátek přinesu nákup, abys měl co papkat
To dítě fakt podle mě nepotřebuje… Potřebuje vědět, že mu kdykoli pomůžu (teď nemyslím finančně), že se na mě může obrátit, že se má vždycky kam vrátit. To přinejhorším poskytnu i v 2+kk na sídlišti ![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:Co etatatínku,vaří ti někdo granko?Angua píše:eva valoi píše:Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rádAnonymní píše:Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
Děti jsou závazek na celý život,ne jen do píše: Více![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba… ![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba…etatinek píše:Co etatatínku,vaří ti někdo granko?Angua píše:eva valoi píše:Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rádAnonymní píše:Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje tchyně vařila drahému kakajko na snídani až do třiceti, než se oženil
Chválabohu to nevyžaduje
![]()
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíky
Od té doby, co se oženil, snídá chudák v práci ![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba…etatinek píše:Co etatatínku,vaří ti někdo granko?Angua píše:eva valoi píše:Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rádAnonymní píše:Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval.
A co čajíček s medíkem, když máš rýmičku?To taky ne?
mno ten můj měl taky hezké začátky ,dělala jsem mu svačiny a ted už si je dělá sám
já si myslim ,že není na škodu být samostatný,ke kouření na balkoně mě taky nepotřebuje
Angua píše:
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíkyOd té doby, co se oženil, snídá chudák v práci
Ty jsi teda manželka. ![]()
Etatínku,tak když se nezadaří s těma dětma,tak si adoptujeme tebe a já ti budu dělat granko a kakajko do postele
A dědit budeš ![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval.lucineeccka píše:No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba…etatinek píše:Co etatatínku,vaří ti někdo granko?Angua píše:eva valoi píše:Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rádAnonymní píše:Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
![]()
![]()
![]()
![]()
A co čajíček s medíkem, když máš rýmičku?To taky ne?
No to já bych bral tedy úplně něco jiného do postele, než kakajko nebo čajíček s medíkem…
![]()
Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:26
Já jsem ted´koukala na začátek diskuze, abych byla v obraze. No mě spíš udivuje, že nechcete postavit ten dům spolu. Když spolu plánujete dítě, tak proč spolu neplánovat i to ostatní. Nejsem chlap, ale asi bych s tebou do případného dítěte nešla, připadalo by mi to, jako bys mě chtěla ze svého života už předem vyšachovat. ![]()
Já myslela, že normálně myslící chlap má potřebu svou ženu a děti zajistit a ty mu to od začátku kazíš.
Anonymní píše:
Etatínku,tak když se nezadaří s těma dětma,tak si adoptujeme tebe a já ti budu dělat granko a kakajko do posteleA dědit budeš
a nechceš i mě?
Anonymní píše:
Etatínku,tak když se nezadaří s těma dětma,tak si adoptujeme tebe a já ti budu dělat granko a kakajko do posteleA dědit budeš
Teď ti etatínek začne radit ať do tý hypotéky určitě jdeš!:D
Co etatatínku,vaří ti někdo granko?