Dítě nebo hypotéka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
20.11.11 23:26
lucineeccka píše:
Angua píše:
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíky :mrgreen: Od té doby, co se oženil, snídá chudák v práci :lol:
Ty jsi teda manželka. :lol:

Krkavčí, že? :mrgreen: Ale nabídla jsem mu to, aby si neřekl… Teda když jsem ještě vstávala do práce, teď by mě ani nehlo :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
Angua píše:
eva valoi píše:
Anonymní píše:
Děti jsou závazek na celý život,ne jen do píše: Více
Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rád :dance: :lol: :lol: :lol:
:-D :palec: 8-o
Co etatatínku,vaří ti někdo granko? :-D
No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba… 8-o
Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval. :think: A co čajíček s medíkem, když máš rýmičku?To taky ne?

No to já bych bral tedy úplně něco jiného do postele, než kakajko nebo čajíček s medíkem… :think: :nevim:

Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:26

A co?Povídej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
Anonymní píše:
Etatínku,tak když se nezadaří s těma dětma,tak si adoptujeme tebe a já ti budu dělat granko a kakajko do postele :mrgreen: A dědit budeš :mrgreen:

8-o Ehm, beru všemi deseti!! MAMÍÍÍ!! 8-o

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:27

jojo to by mě taky zajímalo co by chtěl ..do postele ..termopodušku určitě .. :-P

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 23:28
Angua píše:
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíky :mrgreen: Od té doby, co se oženil, snídá chudák v práci :lol:

Jo jo, opravdu chudák!! 8-o :cert:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
20.11.11 23:29
Angua píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
Krkavčí, že? :mrgreen: Ale nabídla jsem mu to, aby si neřekl… Teda když jsem ještě vstávala do práce, teď by mě ani nehlo :oops: :lol:

Jsi opravdu pěkná krvavice. :mrgreen: Já bych svýmu příteli ( kdybych nějakýho měla) dělala snídani do postele i svačinky s láskou.Teda než by stal manželem. :lol: Víš jak…když ptáčka lapají,… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:29

přesně to jsou ty začátky to známe :pankac:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 23:30
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
Angua píše:
eva valoi píše:
Anonymní píše:
Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rád :dance: :lol: :lol: :lol:
Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval. :think: A co čajíček s medíkem, když máš rýmičku?To taky ne?

No to já bych bral tedy úplně něco jiného do postele, než kakajko nebo čajíček s medíkem… :think: :nevim:

Ááále… To až po dvaadvacátý hodině… :jazyk: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
20.11.11 23:30
saracenka píše:
jojo to by mě taky zajímalo co by chtěl ..do postele ..termopodušku určitě .. :-P

Ale nějakou živou. :lol:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 23:31
lucineeccka píše:
Angua píše:
lucineeccka píše:
Angua píše:
Krkavčí, že? :mrgreen: Ale nabídla jsem mu to, aby si neřekl… Teda když jsem ještě vstávala do práce, teď by mě ani nehlo :oops: :lol:
Jsi opravdu pěkná krvavice. :mrgreen: Já bych svýmu příteli ( kdybych nějakýho měla) dělala snídani do postele i svačinky s láskou.Teda než by stal manželem. :lol: Víš jak…když ptáčka lapají,… :mrgreen:
:twisted: :cert:
  • Citovat
  • Upravit
eva valoi píše:
Já jsem ted´koukala na začátek diskuze, abych byla v obraze. No mě spíš udivuje, že nechcete postavit ten dům spolu. Když spolu plánujete dítě, tak proč spolu neplánovat i to ostatní. Nejsem chlap, ale asi bych s tebou do případného dítěte nešla, připadalo by mi to, jako bys mě chtěla ze svého života už předem vyšachovat. :nevim:
Já myslela, že normálně myslící chlap má potřebu svou ženu a děti zajistit a ty mu to od začátku kazíš.

Ja sa na to uz tiez pytala, ale nebolo mi odpovedane. Ale ja osobne si nemyslim ze ona to tomu chlapovi kazi. Mne to znie ze ona s tym chlapom proste nepocita. Chce dieta aby raz neostala sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
lucineeccka píše:
etatinek píše:
Angua píše:
eva valoi píše:
Anonymní píše:

Ááále… To až po dvaadvacátý hodině… :jazyk: :oops:

Ale no tak…! :wink: :mrgreen: Asi ti jdou blbě hodinky, je po půl 12 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725

Ale jo, já bych mu je taky dělala ráda, ale jsem ráda, že to po mně nechce :mrgreen: Mi stačí vymýšlet denně obědy a večeře a svačiny pro dítě - ne tak ještě vymýšlet snídaně a svačiny pro chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka

nedělej fory už bude půlnoc ty hodné už šly spát :pankac:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 23:32

Jo a ještě jsem zapomněl… Do tý hypotéky jdi všemi deseti!! Co do jedný!! Rovnou dvě si vem!! Ať mám co dědit… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky