Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucineeccka píše:Angua píše:Ty jsi teda manželka.
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíkyOd té doby, co se oženil, snídá chudák v práci
Krkavčí, že?
Ale nabídla jsem mu to, aby si neřekl… Teda když jsem ještě vstávala do práce, teď by mě ani nehlo
![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:etatinek píše:Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval.lucineeccka píše:No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba…etatinek píše:Co etatatínku,vaří ti někdo granko?Angua píše:eva valoi píše:Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rádAnonymní píše:Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
Děti jsou závazek na celý život,ne jen do píše: Více![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co čajíček s medíkem, když máš rýmičku?To taky ne?
No to já bych bral tedy úplně něco jiného do postele, než kakajko nebo čajíček s medíkem…
Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:26![]()
A co?Povídej ![]()
Anonymní píše:
Etatínku,tak když se nezadaří s těma dětma,tak si adoptujeme tebe a já ti budu dělat granko a kakajko do posteleA dědit budeš
Ehm, beru všemi deseti!! MAMÍÍÍ!! ![]()
jojo to by mě taky zajímalo co by chtěl ..do postele ..termopodušku určitě .. ![]()
Angua píše:
Do postele mu to naštěstí nenosila. Ale mazala mu i rohlíkyOd té doby, co se oženil, snídá chudák v práci
Jo jo, opravdu chudák!!
![]()
Angua píše:lucineeccka píše:Krkavčí, že?Angua píše:Ty jsi teda manželka.
Ale nabídla jsem mu to, aby si neřekl… Teda když jsem ještě vstávala do práce, teď by mě ani nehlo
![]()
Jsi opravdu pěkná krvavice.
Já bych svýmu příteli ( kdybych nějakýho měla) dělala snídani do postele i svačinky s láskou.Teda než by stal manželem.
Víš jak…když ptáčka lapají,… ![]()
lucineeccka píše:Ááále… To až po dvaadvacátý hodině…etatinek píše:A co?Povídejlucineeccka píše:etatinek píše:Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval.lucineeccka píše:No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba…etatinek píše:Co etatatínku,vaří ti někdo granko?Angua píše:eva valoi píše:Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rádAnonymní píše:Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
![]()
![]()
![]()
![]()
No to já bych bral tedy úplně něco jiného do postele, než kakajko nebo čajíček s medíkem…
saracenka píše:
jojo to by mě taky zajímalo co by chtěl ..do postele ..termopodušku určitě ..
Ale nějakou živou. ![]()
lucineeccka píše:Angua píše:Jsi opravdu pěkná krvavice.lucineeccka píše:Krkavčí, že?Angua píše:Ty jsi teda manželka.
![]()
Já bych svýmu příteli ( kdybych nějakýho měla) dělala snídani do postele i svačinky s láskou.Teda než by stal manželem.
Víš jak…když ptáčka lapají,…
eva valoi píše:
Já jsem ted´koukala na začátek diskuze, abych byla v obraze. No mě spíš udivuje, že nechcete postavit ten dům spolu. Když spolu plánujete dítě, tak proč spolu neplánovat i to ostatní. Nejsem chlap, ale asi bych s tebou do případného dítěte nešla, připadalo by mi to, jako bys mě chtěla ze svého života už předem vyšachovat.
Já myslela, že normálně myslící chlap má potřebu svou ženu a děti zajistit a ty mu to od začátku kazíš.
Ja sa na to uz tiez pytala, ale nebolo mi odpovedane. Ale ja osobne si nemyslim ze ona to tomu chlapovi kazi. Mne to znie ze ona s tym chlapom proste nepocita. Chce dieta aby raz neostala sama ![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:Ááále… To až po dvaadvacátý hodině…etatinek píše:A co?Povídejlucineeccka píše:etatinek píše:Jak píše saracenka asi sis je doma špatně vychoval.lucineeccka píše:No právě přemýšlím, kde se ksakru stala chyba…etatinek píše:Co etatatínku,vaří ti někdo granko?Angua píše:eva valoi píše:Honzíčku, uvařila jsem ti Granko do postýlky, tak jak ho máš rádAnonymní píše:Určitě. Ještě ve 40 letech můžeš synáčkovi vařit, prát a dávat kapesný (tobě v té době potáhne už na 80).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale no tak…!
Asi ti jdou blbě hodinky, je po půl 12 ![]()
Ale jo, já bych mu je taky dělala ráda, ale jsem ráda, že to po mně nechce
Mi stačí vymýšlet denně obědy a večeře a svačiny pro dítě - ne tak ještě vymýšlet snídaně a svačiny pro chlapa ![]()
Jo a ještě jsem zapomněl… Do tý hypotéky jdi všemi deseti!! Co do jedný!! Rovnou dvě si vem!! Ať mám co dědit…
![]()