Dítě nechané v autě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
20.7.22 17:44

Já bych ty rodiče pleskala, fakt, jako „odměnu“ je zavřít min na půl dne tam. :pocitac:

Ale mám k tomu jeden vtip, ale prosim vás, černý humor ano, neberte to doslova. Kdo nemá rád černý humor, na fotku neklika!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
20.7.22 17:46
@debra.morgan píše:
Já bych ty rodiče pleskala, fakt, jako „odměnu“ je zavřít min na půl dne tam. :pocitac:Ale mám k tomu jeden vtip, ale prosim vás, černý humor ano, neberte to doslova. Kdo nemá rád černý humor, na fotku neklika!

Sem se málem utopila :lol: :lol: :lol: Ale mohla bych si zamoralizovat. Mám ráda černý humor, ale … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32036
20.7.22 17:46

@debra.morgan hustý :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42166
20.7.22 17:48

Dnes v Šumperku u Kaufu v tom největším vedru 2 matky s miminama v kočáru, obě pleny na stříšce, samy stály na kousku stínu a kočárky pohupovaly na slunku. Opatrně jsem je upozornila, byla jsem odeslána dost hrubě někam a označena za krávu. Právě procházel kolem nějaký chlapík a začal na dotyčnou řvát, že sama je kráva a ať si tam do toho prostoru pod stříškou strčí ruku ;). Co bylo dál, nevím, ale pak jsem je viděla odjíždět, obě bez plen. Tak to snad pomohlo a tu krávu přežiju. Buuuuu ;)

Příspěvek upraven 20.07.22 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33153
20.7.22 17:49
@Villanelle píše:
Dneska jsem cetla clanek o tom, jak v Praze nechala matka pul hodiny pulrocni dite samotne v aute, jeste primo na slunci. Naštěstí nejaka zena zavolala PCR, ti prijeli, rozbili okno a dite vytahli. Kdyz se konecne vrátila mama, rekla, ze si sla neco vyridit a byla pryc jen pul hodky. Ale co me prastilo do oka, pry netusila, ze by se mohlo něco stat :roll:
Tak prosim vas, pokud to tu take nekdo nevi (byt mi to prijde takrka nemozne), v techto teplotach se z auta stava trouba, i s otevrenym okenkem. V zadnem pripade prosim nenechavejte ve voze deti ani zvirata, ani kdyz to je jen na chvilku. Nikdy nevite, kdy se vam udela v obchodě spatne a nez dite v aute nekdo najde, muze byt pozde. Sorry za poucovatelske okenko, nedalo mi to.

Souhlas, tohle může napadnout fakt jen někoho, kdo zapomněl doma mozek, to jinak není možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
20.7.22 17:53

@Suelinda A když bych dala silonovy šátek? Mám objednanou sluneční clonu na kočárek. Jen čekám až přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41688
20.7.22 17:55
@Švédka87 píše:
@Suelinda A když bych dala silonovy šátek? Mám objednanou sluneční clonu na kočárek. Jen čekám až přijde.

Tak to vyjde nastejno. Lepší bez ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
20.7.22 17:56
@Havlova píše:
Tak to vyjde nastejno. Lepší bez ničeho.

A nejlépe v tomto vedru děti ven jen brzy ráno.

• Citovat
  • Upravit
1844
20.7.22 17:57
@Betty MacDonald píše:
Dnes v Šumperku u Kaufu v tom největším vedru 2 matky s miminama v kočáru, obě pleny na stříšce, samy stály na kousku stínu a kočárky pohupovaly na slunku. Opatrně jsem je upozornila, byla jsem odeslána dost hrubě někam a označena za krávu. Právě procházel kolem nějaký chlapík a začal na dotyčnou řvát, že sama je kráva a ať si tam do toho prostoru pod stříškou strčí ruku ;). Co bylo dál, nevím, ale pak jsem je viděla odjíždět, obě bez plen. Tak to snad pomohlo a tu krávu přežiju. Buuuuu ;)Příspěvek upraven 20.07.22 v 17:49

Na takové jemné upozornění neplatí. Na takové platí jen řvaní a fyzické násilí. Co už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41688
20.7.22 17:58
@Alriga píše:
A nejlépe v tomto vedru děti ven jen brzy ráno.

Taky si myslím, do 10-11 a šup domů. My tu teď na severní straně domu, kam celý den nesvítí, máme 33,8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16052
20.7.22 17:59

Já jsem plínu na kočárek dávala, ale mokrou a na korbu, aby tu korbu zchladila. Dopředu jsem měla sluneční clonu, která byla natažená až k madlu, takže pod ní proudil vzduch, a ve velkých vedrech jsem ji taky namáčela.
Ta namočená plína položená přes korbu fakt kočár výrazně zchladí (stejně jako plechovku s pivem, to je nejspolehlivější chlazení, zabalit do namočené utěrky a postavit do stínu do průvanu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
20.7.22 18:00
@Betty MacDonald píše:
Dnes v Šumperku u Kaufu v tom největším vedru 2 matky s miminama v kočáru, obě pleny na stříšce, samy stály na kousku stínu a kočárky pohupovaly na slunku. Opatrně jsem je upozornila, byla jsem odeslána dost hrubě někam a označena za krávu. Právě procházel kolem nějaký chlapík a začal na dotyčnou řvát, že sama je kráva a ať si tam do toho prostoru pod stříškou strčí ruku ;). Co bylo dál, nevím, ale pak jsem je viděla odjíždět, obě bez plen. Tak to snad pomohlo a tu krávu přežiju. Buuuuu ;)Příspěvek upraven 20.07.22 v 17:49

Jsem taky psala, ze jsem dostala sodu po upozornění. Co s tema lidma je, jezis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
20.7.22 18:00

@Alriga v horku jsme vevnitr. Mně to taky nedělá dobře. Nebo sedíme ve sklepě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
20.7.22 18:10
@Havlova píše:
Taky si myslím, do 10-11 a šup domů. My tu teď na severní straně domu, kam celý den nesvítí, máme 33,8.

Toto je prostě selský rozum. Stejně tak nechápu batolata a mimina vláčená k moři, pokud možno letadlem. Dítěti je v létě nejlíp na zahradě ve stínu, stačí bazének a hračky. A ve vedru vevnitř v chladu.

• Citovat
  • Upravit
3076
20.7.22 18:10
@Švédka87 píše:

Na netu najdeš i s obrázky, jak je to ok.
Nejlepší je rovnou koupit kočárek, kde jde stříška stáhnout hodně dolů. Máme Nordi fjoordi a tohle jsem nikdy nemusela řešit 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová