Dítě nechané v autě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16835
21.7.22 22:21
@Švédka87 píše:
@Jahudka82 Neřídit po porodu? Co to je za blbost? Pochopím autonehodu ale porod?

Nevyspalá vstávající x-krat za noc jsem se na to prostě necítila a pak už jsem z toho úplně vypadla ale ve městě jsem to nepotřebovala a nepotřebuju. Manžel tehdy koupil nový auto a já si na něj nějak ani nestihla zvyknout, navíc s ním jezdí pracovně a já mám blok že mu s tím něco udělám a nedostane se kam potřebuje. Se starým jsem jezdila v pohodě i se starším, ale po 2. decku a hlavně delší pauze už se teď prostě bojím. Navíc mám 9 dioptrií na každým oku, horší periferní vidění a byl by to pro mě kor s dětma jen stres. Já vím neměla jsem s tím prestavat ale já byla nervózní když malá začala brečet, raději jsem s ní jezdila vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16835
21.7.22 22:24
@Anezka1990 píše:
No, a nebo ten tatínek, co měl dite odvézt do jesli, ale jelikož to nedělá často jel přímo do práce a nechal ho cely den v tom autě zapomenutyho. Policajt. Před policejní stanici. Mamka se odpoledne stavila v jeslich a tam překvapeni, ze tam dítě vůbec nebylo přece. Hruza

No, taky. Mně je divný že je nikdo neslyšel, dyt musely ty děti brečet, že se toho nikdo nevšiml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.7.22 22:48
@Anonymní píše:
No a co třeba tankování? Berete děti sebou nebo ne? Myslím ty, co jsou opravdu v tu danou chvíli samy a musí nutně natankovat? Berete děti sebou? :roll:

Zrovna nedávno jel manžel s malou a zastavil u benzinky.
Shodou okolnosti v ten den četl článek z USA, jak zenska s miminem natankovala a šla zaplatit. Když se vratila auto bylo fuc a než se stihla zorientovat, ten člověk co ji auto ukradl ji ho privezl zpátky během par minut od krádeže a serval ji, ze tam nechala dítě. Vtipny i smutný zároveň.
Takže manžel dceru s sebou vzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
21.7.22 23:21

@Švédka87 asi si neměla nespavé miminko… Ani nejde o to po porodu, spíše po pár měsících bez spánku…

• Citovat
  • Upravit
3722
22.7.22 02:12

@Capelucia dítě mám hodne no. Za to mám za sebou 15 let života na nočních, být ve střehu i uprostřed noci v práci kdy usneš a najednou někdo něco potřebuje a ty musíš zapnout a jít, nebo v horším případě jsi vzhůru celou noc a pořád něco řešíš a okolo někoho lítáš a nesmíš udělat chybu, rídila jsem ráno domů po službách taky. Vyměnila bych těchto několik let za pár týdnů nebo měsíců s nespavym dítětem hned. Diteti dám jednou za noc napít, prebalim, uložím, spí dal a přemýšlet moc nemusím. Pohoda. Přesto mi ta práce chybí a chci ji dělat dál. To je poslání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
22.7.22 02:41

@Jahudka82 Jo aha. No já jsem v klidu když zabreci. Nějak mě to nerozhází. Dlouhé trasy s ním nejezdím. On je vzadu. Vedle sebe ho nechci. Ale on rád jezdi a většinou je ticho nebo spí. Jela jsem domů z porodnice a zajímalo mě co bude dělat v autě. Cestou pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40905
22.7.22 08:57
@Švédka87 píše:
@Capelucia dítě mám hodne no. Za to mám za sebou 15 let života na nočních, být ve střehu i uprostřed noci v práci kdy usneš a najednou někdo něco potřebuje a ty musíš zapnout a jít, nebo v horším případě jsi vzhůru celou noc a pořád něco řešíš a okolo někoho lítáš a nesmíš udělat chybu, rídila jsem ráno domů po službách taky. Vyměnila bych těchto několik let za pár týdnů nebo měsíců s nespavym dítětem hned. Diteti dám jednou za noc napít, prebalim, uložím, spí dal a přemýšlet moc nemusím. Pohoda. Přesto mi ta práce chybí a chci ji dělat dál. To je poslání.

To ale opravdu není nespavé dítko, to vypadá krapet jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
22.7.22 09:08

@Keyllah krapet :lol:.

• Citovat
  • Upravit
148137
22.7.22 09:11
@Anezka1990 píše:
Zrovna nedávno jel manžel s malou a zastavil u benzinky.
Shodou okolnosti v ten den četl článek z USA, jak zenska s miminem natankovala a šla zaplatit. Když se vratila auto bylo fuc a než se stihla zorientovat, ten člověk co ji auto ukradl ji ho privezl zpátky během par minut od krádeže a serval ji, ze tam nechala dítě. Vtipny i smutný zároveň.
Takže manžel dceru s sebou vzal.

Ještě že se s tím autem vrátil. I když zloděj, tak aspoň dobrý člověk, jakkoli to zní jako oxymoron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
22.7.22 09:12
@Švédka87 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jednou za noc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bezu nakrmím uložím.. hahahhaa no orpavdu jsi neměla dráždivé miminko.. PS na nočních jsem dělala taky dokonce do 6 měsíce těhotenství a byla jsem v pohodě to co přišlo po porodu… nespala jsem víc než 2 hodiny v kuse spíš tak po hodinkách,,
  • Citovat
  • Upravit
40905
22.7.22 09:30
@Capelucia píše:
@Keyllah krapet :lol:.

Ta moje vstávala co dvě hodiny a pak se k tomu přidaly noční děsy…poprvé spala celou noc až měsíc před svýma třetíma narozeninama :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.7.22 10:00
@Švédka87 píše:

Akorat teda po nocni v praci se můžeš doma prospat. Po nocni s dítětem ( a ne, nebudi se jednou, moje včera 13×, takhle už 11 měsíců) musíš zase fungovat na denní s dítětem. Takže to bych fakt nesrovnavala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64863
22.7.22 10:03

To už ani není možný
https://www.blesk.cz/…olupech.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
22.7.22 10:21
@Keyllah píše:
To ale opravdu není nespavé dítko, to vypadá krapet jinak…

Taky jsem se pobavila :D
On je rozdíl nespat pres noc a pak se dospat, a nespat stylem co pul hodiny vzhuru. A timto nijak neznehodnocuju náročnost nočních směn, ale kdyz clovek par dni po sobe nezvládne v kuse spat dele nez pul hodiny, je to na urovni mučení a v takovem stavu bych taky do auta nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
22.7.22 10:22
@vokishka píše:
To už ani není možný
https://www.blesk.cz/…olupech.html

To jsou k. eteni, to uz jinak nejde napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová