Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Betty MacDonald píše:
Dnes v Šumperku u Kaufu v tom největším vedru 2 matky s miminama v kočáru, obě pleny na stříšce, samy stály na kousku stínu a kočárky pohupovaly na slunku. Opatrně jsem je upozornila, byla jsem odeslána dost hrubě někam a označena za krávu. Právě procházel kolem nějaký chlapík a začal na dotyčnou řvát, že sama je kráva a ať si tam do toho prostoru pod stříškou strčí ruku. Co bylo dál, nevím, ale pak jsem je viděla odjíždět, obě bez plen. Tak to snad pomohlo a tu krávu přežiju. Buuuuu
Příspěvek upraven 20.07.22 v 17:49
to já to řekla jen kamarádce, že ta plena přes kočár je hrozná, že tím znemožní, aby tam byť jen trochu fouklo, že se všude píče, že tím můžou ty mimina i zabít. Dokonce jsem jí nabízela, že mám doma ještě takovou sluneční clonu po holkách, co se nacvakne na boudu a tím se jako zvětší. No byla nasratá i ta kamarádky, co jako mám, že všichni dávají plenu.
Brzo ráno (4:30)chodím jen běhat, dnes jsem budila tříletou do školky 7:15 a hned se schovala, ze prostě nebude vstávat. @Alriga Moje děti od narození jsou jak medvědi, prostě se najíst a pak prospat dopoledne. Od narození to jen spí a spí - měla bych být ráda, ale ono to nejí. Tak prostě budím, abych do nich něco dostala.
Chci tím říct, že procházky brzo ráno jsou zrovna u nás neproveditelné, prostě se vzbudí do pařáku a jdou spát ještě v pařáku….co s nima pak ![]()
Příspěvek upraven 20.07.22 v 18:15
Já měla slunečník, co se přidělal na kočárek a šel nastavit podle směru slunce.
@Monchichik píše:
@Zumpa Bohužel i takové se množí…
Ano, proto by se měly sociální dávky přiznávat až po kastraci.
@Zumpa píše:
Ano, proto by se měly sociální dávky přiznávat až po kastraci.
Nebuď tak radikální. Povinné iq testy před zahájením sexuálního života by měly postačit, kdo neprojde, jde automaticky na kastraci s do příslušného tábora dělat práci rovnou jemu intelektu. Ale počkat, ten vrorec už tu párkrát byl ![]()
Tvrdá data… řeší se to každý rok… kočár plně zakrytý plenou bude jen o maličko lepší… ale ne na slunku…
Je to marný, je to marný, je to marný ![]()
@Alriga píše:
Toto je prostě selský rozum. Stejně tak nechápu batolata a mimina vláčená k moři, pokud možno letadlem. Dítěti je v létě nejlíp na zahradě ve stínu, stačí bazének a hračky. A ve vedru vevnitř v chladu.
My jsme se od moře pred par dny vrátili a nebyl tam nikdy takovy hic jako dneska doma
tamni teplota 28-30 a jeden den 32, zde 36 a včera 33 ![]()
@HloupýFlop píše:
Nebuď tak radikální. Povinné iq testy před zahájením sexuálního života by měly postačit, kdo neprojde, jde automaticky na kastraci s do příslušného tábora dělat práci rovnou jemu intelektu. Ale počkat, ten vrorec už tu párkrát byl
Povinné IQ testy by měly být u žádosti o řidičský průkaz. U dávek jen a pouze potvrzení o kastraci.
@Arboretka píše:
to úplně nechápu, doktoři varují, že to může ty děti až zabít, udělají jim v kočáru absolutně nedýchatelno a každá druhá je blbka a ty pleny tam má.
A nemají je namočené?
@debra.morgan píše:
Já bych ty rodiče pleskala, fakt, jako „odměnu“ je zavřít min na půl dne tam.Ale mám k tomu jeden vtip, ale prosim vás, černý humor ano, neberte to doslova. Kdo nemá rád černý humor, na fotku neklika!
Jsi mi ještě připomněla jeden. Sama jsem po 7 potratech, z toho 3× jsem musela porodit mrtvé dítě. Neznám ho přesně, tak po svém: Kouká se tak tatínek na porod za sklem, doktor vytáhne dítě, zatočí s ním nad hlavou a švih s ním na to sklo. Tatínek v šoku, co to jako bylo. A doktor na to “haha, dělám si p*del, už bylo mrtvy!”
@Villanelle už je to pár let zpátky, čekala jsem s dětma v autě na manžela. Okénka stažená úplně dole, pak jsem i otevřela dveře a stejně jsme po chvíli utekly z auta do stínu. Jako to nešlo vydržet. V autě nenechám ani myš pro hada, natož dítě nebo psa. Jen vždycky čekám, až myš zapomeneme někde v krámu a někoho z ní trefí. No zatím jsme jí nezapomněli. ![]()
@Alriga píše:
Toto je prostě selský rozum. Stejně tak nechápu batolata a mimina vláčená k moři, pokud možno letadlem. Dítěti je v létě nejlíp na zahradě ve stínu, stačí bazének a hračky. A ve vedru vevnitř v chladu.
Když ony ty fotky s mrňouskem u moře na Instagramu jsou taaaaak in ![]()
Co na tom že to vlastně nikoho nezajímá že
![]()
@Švédka87 Ten šátek nacvakni na stříšku a něčím ho přivaž k rukojeti. Bude stín, ale nebude stan.
@HloupýFlop píše:
Jsi mi ještě připomněla jeden. Sama jsem po 7 potratech, z toho 3× jsem musela porodit mrtvé dítě. Neznám ho přesně, tak po svém: Kouká se tak tatínek na porod za sklem, doktor vytáhne dítě, zatočí s ním nad hlavou a švih s ním na to sklo. Tatínek v šoku, co to jako bylo. A doktor na to “haha, dělám si p*del, už bylo mrtvy!”
Tomu bych se tedy nezasmála.
Nikdy jsem plenu nedávala, max jsem přes kočár přehodila starou záclonu, když dítě spalo na balkoně, odněkud tam občas vletěla vosa, tak aby nepoštípala mimino.
Ale někteří lidi, obzvlášť babky maj pocit, že dítěti musí být zima když nemá na sobě minimálně pletený svetřík. Takhle mě upozorňovaly jestli není vnučce zima, měla na sobě jen plenku, volné šatičky a lehký látkový klobouček. Vedro jak blázen a já sama jsem měla jen šaty a sandále.
Nejlíp bylo včera na prohlídce zámku.