Dítě nechané v autě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
922
22.7.22 12:03
@Švédka87 píše:
@Anezka1990 No pokud stojite o druhé tak vám takhle hodné dítě přeji. Jsou mu tři měsíce a už dlouho spí od 20 do 2 nejméně. Někdy i do 4 v kuse. A pak spí do 6 do rána a dál zas třeba do 9.Pak zas častokrát usně dopoledne apod.

To je krása, šťastná matka :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148166
22.7.22 12:31
@vokishka píše:
To už ani není možný
https://www.blesk.cz/…olupech.html

Blbci. To už člověk nemá ani slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
22.7.22 12:33
@Anna766 píše:
Blbci. To už člověk nemá ani slov.

To snad ani není možný! :zed:

• Citovat
  • Upravit
41719
22.7.22 12:38

A ještě ty kecy pod článkem, že to auto hasiči moc poškodili. Za mě ho měli zabavit a zakázat řízení. Chudák dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2026
22.7.22 13:14

Přemýšlím nad tím a normálně se to podle mě dá přirovnat k týrání, nebo neúmyslnémi pokusu o zabití. Možná, kdyby se pár případů prohnalo soudem, tak budou další rodiče opatrnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
22.7.22 15:44

To už snad ani není možné
https://tn.nova.cz/…i-trpelivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22806
22.7.22 15:48

@vokishka já to taky nechápu, okamžitě sebrat řidičák, ale nejprve je taky zavřít do rozpáleného auta na tu samou dobu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148166
22.7.22 15:51
Citace] @Havlova píše:
A ještě ty kecy pod článkem, že to auto hasiči moc poškodili. Za mě ho měli zabavit a zakázat řízení. Chudák dítě.

Každého blbce který tohle tvrdí zavřít do auta, postavit na prudké slunce, zamknout auto a odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41719
22.7.22 15:53
@Anna766 píše:
Citace] @Havlova píše:
A ještě ty kecy pod článkem, že to auto hasiči moc poškodili. Za mě ho měli zabavit a zakázat řízení. Chudák dítě.
Každého blbce který tohle tvrdí zavřít do auta, postavit na prudké slunce, zamknout auto a odejít.

Souhlas. A Ještě svázat, aby se nemohl dostat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148166
22.7.22 15:54
@vokishka píše:
To už snad ani není možné
https://tn.nova.cz/…i-trpelivost

Fakt se nedivím že jsou naštvaní. Bych se musela hodně držet abych jim neřekla něco hodně ošklivého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.7.22 16:44
@vokishka píše:
To už ani není možný
https://www.blesk.cz/…olupech.html

Policie by měla mít právo, že tyhle rodiče zrovna vypleská na místě. Nic jiného si totiž nezaslouží. Třeba by se jim rozsvítilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
22.7.22 17:07
@Švédka87 píše:
13 krát dítě vzhůru v noci to už snad ani není možné. To už je nějaká porucha. Noc je dle vás kdy. 20 až 6 hodin? To je 10 hodin. I kdyby bylo vzhůru každou hodinu což samo o sobě je dost extrém tak tohle to ještě třikrát přesahuje. Ale rozumím že o tomto není diskuze. Pardon. A pokud dítě nespí v noci tak pak musí spát ve dne. Nemůže přeci být stále vzhůru. Jsou děti, které mají převrácené spaní. Spí ve dne a v noci ne. Dost potíž.

Já mám doma taky nespavce. Má rok a nejdéle spí v kuse dvě hodiny. Standardně vstává tak každou hodinu, možná hodinu a půl. Když jí něco je (zuby, teď covid), tak vstává i každou půl hodinu. Přes den spí tak průměrně dvakrát po třičtvrtě hodině. Moje máma si prý myslela, jak špatně spím, když ke mně šla třeba dvakrát nebo třikrát za noc. Že prý tohle by nedala už vůbec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24572
22.7.22 20:21

Asi by ty lidi fakt měli do těch aut pro výstrahu zavírat. Nějaká blbka takto zase nechala v Třeboni v autě psa. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17176
22.7.22 20:26
@Anezka1990 píše:
My vloni volali PCR k obchodaku v Brně ze stejnyho důvodu :zed:
A ty pliny přes kočárek mám chuť strhavat, fakt.

přesně! ty plíny to je šílenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
22.7.22 21:06
@Zumpa píše:
Povinné IQ testy by měly být u žádosti o řidičský průkaz. U dávek jen a pouze potvrzení o kastraci.

Platí to i pro chlapy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová