Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alriga píše:
Nejlíp bylo včera na prohlídce zámku.
Ještě budou dobré katakomby a jeskyně. ![]()
@kulíšek_s_bambulí píše:
Když ony ty fotky s mrňouskem u moře na Instagramu jsou taaaaak inCo na tom že to vlastně nikoho nezajímá že
![]()
![]()
![]()
![]()
@Anezka1990 píše:
Prave, ze je blby, ze ho tam mnozí nezapominaji (ale to je teda hrozny neštěstí), ale cíleně nechávají, protože si přece “na chvilku odskocili”
Teď v tom Polsku tam matka dítě zapomněla celý den v domnění že ho odvezla do jeslí. To mi vážně hlava nebere a je mi z toho až blbě:(
@Anna766
Tak se tomu nesměj, není to povinné, proč o tom musím být informovaná? Směj se čemu chceš a nám dopřej stejnou volnost ![]()
Je to p*nda.
Já se dnes bála jít i dolů do koupelny vykoupat, když mi stejně staré dítě spalo nahoře a neměla jsem chůvičku. Měla jsem strach, že ho při mytí hlavy neuslyším.
Doufám, že dotyčnou minimálně navštíví sociálka, protože nechat půlroční dítě o samotě je samo o sobě divný, natož v rozpáleném autě. V severských zemích už by to bylo na odebrání dítěte. Zároveň nechápu, co tak důležitého zařizovala, že nemohla vzít dítě sebou ve vajíčku. Paní, která celou věc oznámila je hrdinka! Ještě že jsou takoví lidé mezi námi.
Ještě k těm plínám na kočárku, sluneční clona stojí asi tak 200-300 kč a nechápu, proč to nikdo nemá. Opravdu je to vzácnost. Možná by to měli rozdávat v porodnici místo těch trapných ponožek, bryndáků a dudlíků. Mimochodem často to jsou drahé kočárky typu bugaboo nebo cybex a na tom obyč plína 🤔 🤔. Ale to samé s autosedačkami, dost často ve městě vidím drahé auto a v tom třeba pětileté děcko na předním sedadle bez autosedačky.
@Jahudka82 píše:
Teď v tom Polsku tam matka dítě zapomněla celý den v domnění že ho odvezla do jeslí. To mi vážně hlava nebere a je mi z toho až blbě:(
Hele mně to hlava bere, je mi tý matky šíleně líto a dokážu si to celkem snadno představit i u sebe. Proto pokaždý než opouštím auto, otáčím se dozadu a kontroluju sedačky. Mám z toho šílenou hrůzu.
Jinak mě letos zvedá tep jedna influencerka, čerstvá matka, která má dítě v kočárku snad imrvére zabalený v péřový zavinovačce a přikrytý dečkou
ale ona mi leze na nervy takňák všeobecně, vlastně nevim proč ji ještě sleduju, asi čekám co za cypovinu zas vymyslí ![]()
@Jahudka82 píše:
No, a nebo ten tatínek, co měl dite odvézt do jesli, ale jelikož to nedělá často jel přímo do práce a nechal ho cely den v tom autě zapomenutyho. Policajt. Před policejní stanici. Mamka se odpoledne stavila v jeslich a tam překvapeni, ze tam dítě vůbec nebylo přece. Hruza
Pardon… Krava!!!
Konec
Půl hodiny… Nenechala bych dítě samotné ani minutu že si jen půjdu vybrat peníze do bankomatu vůbec prostě dítě půjde se mnou nikdy nevím co se může stát
@Alriga píše:
A nejlépe v tomto vedru děti ven jen brzy ráno.
My chodily do max do půl 11 cca a pak až večer po sedmé klidně až kolem osmé a vracely se až za tmy.