Dítě nechané v autě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Capelucia
22.7.22 10:39

@Anezka1990 já si to stopovala v aplikaci, víc než rok to bylo 8-11× průměr. Já myslela, že budu skákat z okna… to bylo na mateřství to úplně nejhorší a kdo nezažil, nepochopí, co tohle nespání dokáže udělat s člověkem.

• Citovat
  • Upravit
3722
22.7.22 10:42

@Anezka1990 No jo ale mně to třeba nešlo spát po noční ve dne. Takže jsem třeba tři dny pořádně nespala když jsem měla dvě za sebou. Každý neumí spát ve dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
22.7.22 10:44

@Keyllah No však já nic nepsala o tom že mě dítě má problémy se spaním. To tu psaly jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
22.7.22 10:49

@Švédka87 tak to máš 3 dny. A ne několik měsíců skoro bez spánku, kdy máš možná tak tři dny, abys to dospala. Tohle fakt nejde srovnávat.

• Citovat
  • Upravit
3722
22.7.22 10:54

@Capelucia Ať je to jak chce, každopádně tohle je dobrá příprava na vstávání k malému dítěti. Ono totiž čím déle se takový život vede tím více vznikají problémy se spánkem i když ta noční zrovna není. Aspoň u mě to tak bylo. Šla jsem spát a stejně neusnula. Teď se mi stává to že dítě uložím, jdu si lehnout a stejně třeba dvě hodiny nemůžu usnout. Ale pro někoho kdo byl zvyklý spávat od večera do rána každý den to asi musí být namáhavé no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
22.7.22 11:09

@Švédka87 problémy so spánkem to dělá šílené. To máš tak, vzbudíš se, dost dlouho kojíš, prcek usne. Ty ne. Když konečně zabereš na pár minut, prcek se zase vzbudí a chce kojit. Takže když za noc naspíš pár hodin, si happy. A pak je ráno a musíš fungovat. Tohle nemá nic s tím, kdy si zvyklá spát. Prostě strašně dlouhou dobu nespíš a s psychikou to dělá naprostý šílenosti. Vždyť nespání se používá i na mučení. Ale když si to nezažila, zjevně nepochopíš. A pak paměť vůbec nefunguje a klidně si umím představit, že bych prcka mohla v autě zapomenout :(.

• Citovat
  • Upravit
921
22.7.22 11:10
@Švédka87 píše:
@Anezka1990 No jo ale mně to třeba nešlo spát po noční ve dne. Takže jsem třeba tři dny pořádně nespala když jsem měla dvě za sebou. Každý neumí spát ve dne.

Manžel taky obcas děla nocni a on si teda dachne, ale není to plnohodnotný spánek. Ja ve dne taky nezaberu. A já nocni praci nezlehcuju, to taky není nic jednoduchyho, ale po třech dnech se proste vyspis. S dítětem, sama znas, jsi proste 24/7 a když decko nespí, tak se 24h táhne.
Já bych zas dala nevim co, aby mi aspoň jednu noc v týdnu spala jen s tím jedním probuzenim. Ale o tomhle to diskuze není:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41692
22.7.22 11:14
@Capelucia píše:
@Švédka87 tak to máš 3 dny. A ne několik měsíců skoro bez spánku, kdy máš možná tak tři dny, abys to dospala. Tohle fakt nejde srovnávat.

U nás několik let. Ještě ve školce byla v noci pár hodin vzhůru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41692
22.7.22 11:16
@Anezka1990 píše:
Manžel taky obcas děla nocni a on si teda dachne, ale není to plnohodnotný spánek. Ja ve dne taky nezaberu. A já nocni praci nezlehcuju, to taky není nic jednoduchyho, ale po třech dnech se proste vyspis. S dítětem, sama znas, jsi proste 24/7 a když decko nespí, tak se 24h táhne.
Já bych zas dala nevim co, aby mi aspoň jednu noc v týdnu spala jen s tím jedním probuzenim. Ale o tomhle to diskuze není:)

Mě byla vzhůru je jednou za no, většinou 22-4. Byla jsem jak zombie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
22.7.22 11:20

Řidič zapomněl v autě sám sebe.
https://www.orlicky.net/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
22.7.22 11:27
@Havlova píše:
Mě byla vzhůru je jednou za no, většinou 22-4. Byla jsem jak zombie.

Jojo, to se u nas taky stavalo běžne. To “jednou za noc” je reakce na komentář, ze se jednou za noc probudi, nakrmi se a spí se dal. Takový jednou za noc bych chtela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
22.7.22 11:28
@stín katedrál píše: Řidič zapomněl v autě sám sebe.
https://www.orlicky.net/?…

No oni ti senioři jsou takový mimina, akorat s ridicakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
22.7.22 11:35

13 krát dítě vzhůru v noci to už snad ani není možné. To už je nějaká porucha. Noc je dle vás kdy. 20 až 6 hodin? To je 10 hodin. I kdyby bylo vzhůru každou hodinu což samo o sobě je dost extrém tak tohle to ještě třikrát přesahuje. Ale rozumím že o tomto není diskuze. Pardon. A pokud dítě nespí v noci tak pak musí spát ve dne. Nemůže přeci být stále vzhůru. Jsou děti, které mají převrácené spaní. Spí ve dne a v noci ne. Dost potíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
22.7.22 11:51
@Švédka87 píše:
13 krát dítě vzhůru v noci to už snad ani není možné. To už je nějaká porucha. Noc je dle vás kdy. 20 až 6 hodin? To je 10 hodin. I kdyby bylo vzhůru každou hodinu což samo o sobě je dost extrém tak tohle to ještě třikrát přesahuje. Ale rozumím že o tomto není diskuze. Pardon. A pokud dítě nespí v noci tak pak musí spát ve dne. Nemůže přeci být stále vzhůru. Jsou děti, které mají převrácené spaní. Spí ve dne a v noci ne. Dost potíž.

Ano, 20-6. Žádný zdravotní problem nema. Přes den spí 1-2× dle potřeby. Někdy je vzhůru 5×, někdy 15. To nejsou žádný pulhodinovy intervaly, treba 5 min se ujišťuje, ze tam jsem. Obcas dyl. Ale je to vopruz vstavat i kvůli těm 5 minutam, když vím, ze za půl hodky/hodku budu muset zase. Ale tady na emiminu jsem videla i horsi. Ja doufám, ze s druhým budu mít takový, co mate vy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
22.7.22 12:01

@Anezka1990 No pokud stojite o druhé tak vám takhle hodné dítě přeji. Jsou mu tři měsíce a už dlouho spí od 20 do 2 nejméně. Někdy i do 4 v kuse. A pak spí do 6 do rána a dál zas třeba do 9.Pak zas častokrát usně dopoledne apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová