Dítě opakuje dokola činnost

Anonymní
29.7.18 21:29

Dite opakuje dokola cinnost

Dobry vecer, jdu asi se zvlastnim dotazem.
Syn 21m ma takove sve chvilky, ze opakuje dokola. Napr. utika do kuchyne, otevre suplik, utikaa do pokoje, otevre krabici, vezme auto, pojezdi po zemi a utika zase do kuchyne otevrit suplik, do pokoje..no a porad dokola takhle beha.
Dnes treba na koupaˇl

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.7.18 21:33

Vkladam znovu (chybne vlozeno)

Dobry vecer, jdu asi se zvlastnim dotazem.
Syn 21m ma takove sve chvilky, ze opakuje dokola Napr. utika do kuchyne, otevre suplik, utikaa do pokoje, otevre krabici, vezme auto, pojezdi po zemi a utika zase do kuchyne otevrit suplik, do pokoje..no a porad dokola takhle beha.
Dnes treba na koupalisti utikal do vody, placl rukama, pak ke sprse, tam si sedl, ke skluzavce a dokola a dokola to stejne. Je to normalni? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.18 21:58

Muj syn toto nikdy nedelal… A jinak se projevuje normalne? Pokud ano, nedelala bych si starosti… Jen me prekvapuje, ze v tomto veku si umi takhle zapamatovat tu posloupnost a delat ji…

• Citovat
  • Upravit
211
29.7.18 22:00

Pokud to dělá občas a vydrží u toho třeba 10 minut, tak mi to přijde normální. Pokud to dělá několikrát denně a vydrží u toho hodinu, tak mi to úplně normální nepřijde.. Jde ale čstě o můj laický názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.18 22:01

@xeva videla bych to stejne…

• Citovat
  • Upravit
1096
29.7.18 22:04

Mám 18 m kluka, tohle nedělá. Ale zase třeba miluje otočit auto a do zblbnutí točit jeho kolama. Autista snad určitě není, je to smíšek, komunikativní, oční kontakt výborný, společenský kluk…z jedné ,podivnustky' bych hned na něco neusuzovala. Pokud je jinak veselý, povídá, směje se, ukazuje, kouká vám do očí, hraje si atd, myslela bych si že prostě jen tak blbne, baví ho to. Můj syn třeba vydrží dobrou půlhodinu aportovat létací talíř :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
29.7.18 22:12

Ještě dodatek. Teď si úplně nevybavuji, zda to takto přeně mé děti dělaly.. Ale zní mi to nějak povedomě, takže možná ano :) Každopádně mě ten popis nijak zvlášť nešokoval.. Pokud je to v rozumných mezích, tak nejspíš opakuje nějakou činnost, co se mu zrovna zalíbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
29.7.18 22:47

Slyším prvne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
29.7.18 22:58

Obecne deti miluji opakovani vseho.Takto z jedne veci bych velke zavery nedelala.Sleduj ostatni veci-reaguje na jmeno,ocni kontakt,splni jednoduchy ukol-prines mi to auticko atd.Dcera milovala hry na to same,bylo to k zblazneni,i slova jsme museli mit stejna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
30.7.18 08:29
@xeva píše:
Pokud to dělá občas a vydrží u toho třeba 10 minut, tak mi to přijde normální. Pokud to dělá několikrát denně a vydrží u toho hodinu, tak mi to úplně normální nepřijde.. Jde ale čstě o můj laický názor..

Přesně tak. Můj dvouleťák to občas dělá, ale vydrží mu to tak 5-10 min a jinak je úplně normální. Kdyby tím strávil několik hodin denně tak bych to řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
30.7.18 12:49

Tohle moje mladší dcera dělala taky, pamatuju si jasně jak běhala z pokoje do pokoje a rožínala a zhasínala světla. Nebo na terasu plácnout do pískoviště, pak vyzout papuče, vběhnout do obýváku, skočit na gauč, pohladit kočku ať už ležela kdekoliv, otevřít a zavřít dveře do pokoje a pak do kuchyně hltnout si džusu a zpátky na terasu do pískoviště… (mám to zapsané co přesně dělala, bylo toho totiž víc). Až bude starší tak se nad tím hodlám s ní pořádně zasmát :) známé dítě to dělávalo taky, dokud dítě od toho dokážeš zaujmout do něčeho jiného a není jak vypnuté a zaměřené jen na tu činnost tak není problém, pokud to vydrží dělat půl dne nebo je nějak nevrlé když ho zastavíš tak bych to řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí