Dítě, partner a peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16178
8.6.24 16:32
@Barevné klubíčko píše: Více

Koukala jsem, že jsem si ji asi spletla, ale ten nick je mi povědomý právě, nebo měl někdo podobný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
8.6.24 16:34
@Anonymní píše: Více

Tak já jsem za model všichni vše. Tedy nikdo nikoho nezivi, oba vydělávají, oba se starají o rodinu, domácnost, atd. Živit bych se nenechala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
8.6.24 16:42
@Midaku píše: Více
to je bohuzel model chlapu rekneme 50+ nebo 60+. Proste zenska na materske a pan tvorstva vydelava, zivi a necha se obskakovat. Taky jsem jednoho takoveho mela. Vydrzela jsem to dlouho. Kdyz vidim jak se moji synove chovaji ke svym partnerkam, rikam si jestli jsem je tak dobre vychovala nebo zabral odstrasujici priklad otce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8634
8.6.24 16:45

@Ba412 u mě naprosto dokonale zabral odstrašující příklad… u mých děti doufám zafunguje naopak dobrý příklad. Vyrůstají v tom, že táta a máma jsou rovnocenni. Nikdo nikomu neporouci, nikdo nemá navrch… a já nechápu, že někdo dobrovolně žije v jakékoli jiné formě vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
8.6.24 17:07
@Midaku píše: Více

Kdyz jsem tchyni rekla jake ze to strevo vychovala, tak se tvarila hrozne dotcene. Ze bych ji pry toho jejiho hocha znicila. No ziju si dnes uz po svem, vylety, dovolene. A ten privesek at si vrka s maminkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.24 17:12

Možná jsem hloupý, nezkušený…ale někdy žasnu co jsou protějšky schopné ve vztahu zkousnout…chovat se takto, sám sebe bych si nevážil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
8.6.24 17:14

Nech si vyměřit alimenty z jeho 80 litrů a je to. Ať tě výplatí z baráku a kup si byt a čau.
Pokud nejsi troll, tam nebudď b*bá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.24 17:19
@stinga píše: Více

Ty, já teď protože jsem doma a čekám, až se malé uráčí ze mě vylodit :mrgreen: tak mám spoustu času a projíždím Výměnu manželek, jak staré, tak nové díly. A takový dem.nt je tam snad v každém dílu 8o Takže to asi není tak výjimečný… A ty ženský jim dobrovolně ty služky dělají. Takže mě to nějak nepřekvapuje, že je tady tolik podobných diskuzí. Ale je to smutné. Buďme rády za to, co máme doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.24 17:20
@Dahlia0409 píše: Více

Aha tak to je možné, že si jen založila další podobný nick. Nebyla by první :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.24 17:24
@Ba412 píše: Více

Ano, můj otec je to stejné. Ikdyž ho mám ráda, je mi kolikrát na :poblion: jak kolem něj mamka skáče. Horší je, když vidí, jak to funguje u nás, že i ten chlap občas skáče kolem své ženy… To jsou kolikrát pohoršené kecy :roll: No na stáří už je člověk bohužel nezmění.

Každopádně jestli budeme mít syna, doufám, že bude fungovat stejně jako můj manžel a nebudu se jednou za něj muset stydět. Tak jako se ty nejspíš nemusíš stydět za ty svoje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
8.6.24 17:43

Jeden za 18 a druhy bez 2 za 20! Neumite se chovat ani jako rodice ani jako partneri, co myslis, ze se tady dozvis prevratnyho?! Zacni od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
8.6.24 17:45
@Barevné klubíčko píše: Více

Může to být někdo jiný, tady je lidí, někdy fakt jen podobný nick, nebo má jiný, těžko říct :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
8.6.24 17:47
@modra_vyletni_lod píše: Více

Pravdu dis, myslim si to same; zavadne jsou v tomto pripade oba kusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.24 23:09
@Bibi2019 píše: Více

Já s partnerem 8 let a dítě 10 měsíců. Od začátku vztahu jsem ( zrovna jsem dodělala školu a nastoupila do práce, když jsme spolu začali žít), jsem jemu a všem chtěla ukázat, jak jsem finančně nezávislá a chlapa co se týká peněz nepotřebuji ( v rodině jsem vždy viděla právě opak matky, babiček a nechtěla jsem to) a v tom se stal kámen úrazu. Většinu věcí ( krom nájmu napůl) jsem platila já ( jídlo, nábytek, spotřebiče…no vlastně vše) a teď světě div se, jsem na rodičáku, úspory už nemám a on čumí co vše se musí platit a že já nevyjdu s 9 tisíci na jídlo, hygienu-drogerii a všechny věci pro dítě ( od plen, oblečení…a to kupuju v sekáči, jemu samozřejmě hodně ovoce a zeleniny, které nejsou tak levné a my toho tolik před ním ani nejedli). Plus samozřejmě má pojistka na auto, které je rozbité a na opravu nemám. No čumí a nechápe…ale teď je čas aby se staral on! Nastavila jsem si to dost blbě a až tak velká finanční ženská emancipace se mi vymstila, ale on je ten živitel jak říká a já teď doma, takže když se full servis, tak ať on platí ( ne nejsem náročná a opravdu nekupuji drahé věci). Jinak to nejde. Brigádu hledám, ale kvůli sobě…chci spořit dítěti a mít si dát něco stranou jak jsem byla zvyklá.

• Citovat
  • Upravit
8.6.24 23:18
@Ahep píše: Více

Já bych jen upřesnil naprostou nesmyslnost tohoto „přísloví“ :-) jeden za 18 a druhý bez 2 za 20…čistě z matematického hlediska ten druhý byl za 22 a bez 2 je za 20? Tedy 22-2=20. Tedy vůbec nejsou stejní :-) Pokud by mezi prvním a druhým měla být shoda pak by správné znění muselo být jeden za 18 a druhý za 20 bez 2. Pak by sedělo, že jsou oba stejní, tedy za 18 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí