Dítě, partner a peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.6.24 15:18
@Dahlia0409 píše: Více

No my jsme manželé, tudíž máme SJM a finance jsou společné i z právního hlediska, že mě taky nikdo neživí, pac je půlka legálně moje :pankac:

• Citovat
  • Upravit
16170
10.6.24 15:23
@Anonymní píše: Více

Svým způsobem ano, ale i to může mít každý jinak :mrgreen: Prostě to beru tak, že abych mohla bydlet, jíst a tak, holt si na to mám vydělat a přes to nejede vlak ;) Kazdy to má tak, jak mu to vyhovuje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33214
10.6.24 15:25
@Bibi2019 píše: Více

A ty taky voláš jeho matce, že se k tobě chová jak hovado? Co to má být? vyhrožuje, že zavolá mé matce, nezlob se, ale nejste děti ve školce. Tohle by řekl fakt jen jednou. Hlídat ( starat se o dítě ) je jeho povinost, ne tvojí matky. Když mu dáš dceru na víkend, tak počítám že se nezmění nic. Pravděpodobně zavolá tvé matce :zed:
Nechci ti brát iluze, ale nezmění se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
10.6.24 15:28

@Dahlia0409 No tak za mě jsou jesle třeba dost hrozné, nikdy bych tam dítě nedala.
Takže v pořádku, že to vyhovuje tobě, ale někdo jiný to má zase jinak. Většinou je to tak, že žena je na mateřské, stará se o dítě a domácnost a po tu dobu je živitelem rodiny chlap. A nikdo to nebere tak, že on někoho živí a ona se jen veze, mají to prostě tak rozdělené. Pokud ale chceš hodit do práce a dávat dítě do jeslí a nemít pocit, že tě někdo živí, tak je to vaše volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16170
10.6.24 15:30
@Monchichik píše: Více

Proto píšu, že to má každý tak, jak mu to vyhovuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
10.6.24 15:35

@Dahlia0409 No taky záleží na tom dítěti, jestli vůbec ty jesle snese :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16170
10.6.24 15:40

Tak jasně, někdo nedává ani školu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
10.6.24 15:45

@Dahlia0409 No ale to už na výběr moc nemá, tam musí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16170
10.6.24 15:45

@Monchichik Tak někdy i do těch jeslí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.24 15:47

Taky nerozumím tomu, že jsou si dva dospělí lidé natolik blízcí a natolik si věří, že spolu zplodi a vychovávají dítě, ale uz si nejsou natolik blízcí, aby zvládli, že chvíli do kasy více přispívá ten a chvíli onen…to raději šoupnou dítě do jeslí, aby náhodou na chviličku neztratili pseudopocit nezávislosti (kterou stejně nemají, když už mají zopovednost za dítě, takze nezavisli na nikom a nicem uz proste min 18 let nebudou)…a ono je fajn, že si každý dělá, jak mu vyhovuje, škoda, že se zapomínají „zeptat“ toho ročního dítěte, jestli i když v jeslich třeba neřve by mu nebylo lépe doma s mamkou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16170
10.6.24 15:49

A není třeba taky každý člověk jiný? Má prostě jinou povahu a jiné vnitřní nastavení? Nebo že se domluví a oba souhlasí s nějakým fungováním a podle toho jedou? To musí mít všichni stejně? Vždy musí vydělávat jen muž a žena musí být prostě 3 roky doma a přes to nejede vlak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.24 15:51
@Dahlia0409 píše: Více

Ale ty pořád mluvíš jen o sobě a chlapovi, kde je v tom to nejlepší pro dítě? Ty jsi jiná ok, chceš co nejdříve do práce, ok a víš, že to tak chce i to dítě? Nebo prostě se musí vždy jen přizpůsobit?

• Citovat
  • Upravit
16170
10.6.24 15:52

A když to třeba jinak nejde? Já to beru obecně. My se nějak domluvili a podle toho jedeme. Z nějakého důvodu to tak prostě máme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.24 15:54

Ale ja celou dobu nereaguju na obecně, ale na to „chci být finančně nezávislá, proto dám dítě do jesli“, to je za mě prostě špatně a nedospele a sobecké…jdu do práce, prootze jinak dítě umře hlady už je jiná (když pominu teda jestli byl dobrý nápad si ho teda pořizovat)

• Citovat
  • Upravit
16170
10.6.24 15:56

Jak píšu, každý to má jinak a víc to netřeba řešit. U nás je důvodu více a rozebírat to fakt nebudu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí