Dítě, partner a peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33187
9.6.24 08:57
@Anonymní píše: Více

A co dělal se zbytkem své výplaty, když zaplatil jen půl nájmu a nic víc? To musí mít dost našetřeno ne? Nebo to utrácel za blbiny? On si teď říká živitel? Hm, to by mě fakt rozesmálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.6.24 12:42

Nejste rodina
Rodina vy a dítě, on je zvlášť, tak to bohužel i zůstane, takové lidi se nemění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.24 13:44
@arinecka píše: Více

Anonymní si ho bohužel hodně rozmazlila… Bůhví, za co ten její byl zvyklý utrácet. Ona ho vlastně v podstatě živila :nevim: A on se jen vezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33187
9.6.24 14:20
@Barevné klubíčko píše: Více

Nechápu, že mu celý roky nebylo blbý brát, a teď když má dávat tak je z toho překvapenej. Udělala si to bohužel sama, co si budem povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
10.6.24 06:41
@Monchichik píše: Více

Tak má penízky :) ženský vydrží za peníze skoro všechno ;)

Chtěla chlapa co bude mít poradny zajištění tak takového má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32049
10.6.24 07:08

@Justin Case Tak s mojí povahou může mít penízků kolik chce a tohle na mě fakt neplatí :mrgreen: takový chování bych nesnesla ani 5 minut. Tohle není o lásce, takové vztahy nechápu. Ale má možnost odejít, jeho nepředělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.6.24 13:52

Všem děkuji za názory, četla jsem je všechny.

@Justin Case Pro peníze s ním nejsem, sice za mě platí hypotéku s inkasem a část jídla, zbytek ale jedu z rodičáku a vážně mě nijak víc nedotuje (ani oblečení a ani cokoliv jiného), navíc před 10 lety neměl ani auto, ani dobré zázemí od své rodiny, byl to chudý student bez ničeho. Jsem s ním, protože ho mám stále ráda, když ho opustím, mám zázemí u svých rodičů, sice vyhrozuje, ze zavolá mé matce, ta ale stojí za mnou. A když mi pohlídá dítě, tak si zvládnu i vydělat sama na sebe i na dítě. Nechci jej opustit, protože věřím, že se změní. Zkusím mu dát dceru na víkend a uvidím, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.24 14:36
@Dahlia0409 píše: Více

A s tříměsíčním kojenym dítětem si dělala co, když jste oba rovným dílem vydelavali :think:

• Citovat
  • Upravit
16157
10.6.24 14:41

To jsem měla ještě PPM, od 8 měsíců dítěte vyděláváme oba :pankac: A nikde nepíšu, že je vše rovným dílem. Jen že děláme oba vše. Ne že já budu lítat po domácnosti, dělat doma vše, k tomu dítě a chlap bude jen v práci a doma nebude dělat nic :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
10.6.24 14:43

Ani jsem to nečetla, vůbec nechápu to, že zavolá tvoji matce a bude na tebe žalovat, kolik mu je, žalovníček si neumí to doma pořešit podle svých zvrácených predstav, tak bude žalovat a ty se bojíš matinky ty, blaho ten by jel a moje mamka ta by ho poslala kamsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
10.6.24 14:47
@Bibi2019 píše: Více

Proč to děláš? Co ty máš společného s ubytováním, pokud nic tak ať si to chlapec dělá sám. Mámě ať si klidně zavolá :nevim: ještě jin pred jeho telefonate. telefonatem s ní pošli hlasovou zprávu aby věděla co ji čeká. Jak jako pod nos? Nic! Ruce má, nohy má, ať si dojde. Má málo práce tak vymejšli. Chudáček. :zed:

Proč si to děláte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.24 14:48

To jo, tak jsem asi jen nepochopila, proč to byla reakce na můj příspěvek, ze oba delate vse a nenechala by ses zivit, když píšu, že se manžel taky stará o dítě :think: naopak trochu lituji děti, které matky soupnou do jeslí jen proto, aby náhodou jejich životní partner nemohl říct, že je „zivi“ a hned se cítí jak domácí putky :think:

• Citovat
  • Upravit
16157
10.6.24 14:50

Tak ne každá dá dítě do jeslí jen skrz chlapa. Třeba skrz finance obecně, nebo prostě nechce být 3 roky doma. Jesle nejsou nic tak hrozného :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.24 15:00
@Dahlia0409 píše: Více

Tak když potřebuji peníze jako rodina, tak není zbyti, pokud jsou radši v práci než s dětmi, tak dejme tomu, ale pokud je ten důvod, aby se mohla před okolím a na emiminu poplacat po zádech, jak není domácí puťka a jak je finančně nezávislá, tak ji chybí sebevědomí a doplácí na to to dítě…mě nedělá problém starat se o vlastní děti a „nechat se zivit“, protože vím, že jsem dost samostatná a schopna na to, abych se sama uzivila, ale nemusím si to dokazovat zrovna s rocnim dítětem v náručí (teda vlastně v jeslich) a manžel to má stejné, nepotřebuje si že mě dělat rok až dva sluźku jen proto, že pár společných let táhne finančně on a je vděčný, že já zatím vychovávam naše společné děti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16157
10.6.24 15:04

Tak já to mám obecně. Jsem máma, ale taky žena a živit se fakt nenechám :nevim: Jasně, kdybych byla dočasně bez práce, tak je to jiný, ale když mám práci a pracovat můžu, tak toho prostě využiju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí