Dítě s bratrancem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
11.5.11 14:17

Ahoj, také nikoho takového neznám. Ale na lidi se vykašlete a uživejte si miminko. A tím spíš, když je zdravé. Lidi dokážou být zlý a závistivý. Důležitá je podpora v rodině. Pokud tam to máte v pohodě, máte jejich podporu, tak se na ostatní vybodnětě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
11.5.11 14:25

Tak já jsem s manželem taky příbuzná, sice je to už vzdálenější přízeň, ale je. To jsou ty svazky z vesnic… Popravdě, ono to s tím asi nesouvisí, ale po letech jsem zjistila, že pro mě není MUŽ. Je to složitý vysvětlovat, ale třeba v tom ta přízeň hraje roli na nějaké podvědomé úrovni.
Takže pokud se vážně milujete, milujte se, mějte děti, jen se odstěhujte.
Ty zlí lidi okolo lepší nebudou a nestojí to za to, aby vám třeba rozbili manželství.
NiKi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
11.5.11 14:40
xantipha píše:
Upřímně říkám, že mi přijde přinejmenším zvláštní, že jste nevěděli, že mezi sebou máte příbuzenský vztah.
I přesto, že i lidé ve vesnici si o tom štěbetají.
Teď už je to asi jedno, přeji vám, aby vaše dítko bylo zdravé a nemuselo snášet zlé pohledy a řeči okolí.

S tim naprosto souhlasim a ja takovy pripad znam a velmi dobre.Sestrenice a bratranec.Dva kluky naprosto zdrave,treti je hluchy.Nikdo u nich v rodine nema zadne postizeni,ci dedicne nemoce,tak tezko rict,zda je nahoda.

• Citovat
  • Upravit
cher
11.5.11 14:48

A můžu se zeptat- otec se se svým bratrem nestýká nebo jak je možné, že jste to nevěděli? :think: Jinak je blbé, že nemáte možnost se odstěhovat, na vesnici lidi ví o sobě všechno :zed:

• Citovat
  • Upravit
1452
11.5.11 14:53

holky, ono je docela možné že se neznali.. já nikdy nevidela polovinu svého příbuzenstva z matčiny strany a to jsme bydleli v jednom meste :nevim: ani z fotek je neznam :nevim: Na pohřeb babičce před 15 lety taky nepřišli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
11.5.11 14:53

Ahoj, já znám takový pár, chodili spolu od 15ti let, přestože rodina byla silně proti a před deseti lety si nechali udělat genetické tesy a dneska mají naprosto skvělou a zdravou devítiletou holčičku a dokonce právě slaví první výročí svatby. Rodina dlouho brblala a nakonce se uklidnila všichni jsou rádi,že mají takovou šikovnou vnučku :-)) takže drž se svého srdce a na ostatní vůbec nehleď. Hodně štěstí :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
11.5.11 14:54

Ahojky, nečetla jsem odpovědi ostatních, ale vím, že se bratranec a sestřenice mohou i dle zákona normálně vzít, tak nevím, proč by měli být lidi hnusný a dávat Vám to sežrat. Ach jo, lidi jsou vážně divný.
Přeji Vám, ať se máte rádi a ať máte krásné, zdravé a hodné mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.5.11 14:55
Neprihlasena Jaruna píše:
xantipha píše:
Upřímně říkám, že mi přijde přinejmenším zvláštní, že jste nevěděli, že mezi sebou máte příbuzenský vztah.
I přesto, že i lidé ve vesnici si o tom štěbetají.
Teď už je to asi jedno, přeji vám, aby vaše dítko bylo zdravé a nemuselo snášet zlé pohledy a řeči okolí.
S tim naprosto souhlasim a ja takovy pripad znam a velmi dobre.Sestrenice a bratranec.Dva kluky naprosto zdrave,treti je hluchy.Nikdo u nich v rodine nema zadne postizeni,ci dedicne nemoce,tak tezko rict,zda je nahoda.

Tak jestli ti dva bratři byli nevlastní, nemuseli se to jejich děti vůbec dozvědět. Kdybych to nezažila u své kamarádky, taky bych to nechápala, tam to bylo ale horší, chodila by s nevl. bratrem. Její otec měl syna s jednou ženou, s tou se rozvedl, vzal si jinou, s tou měl dceru a pak zemřel. Dcera se s bratrem nestýkala, ani o něm nevěděla, až se pak setkali dík společnému hobby, které asi měli oba po otci. Málem spolu začali chodit, ale pak zjistili, že jsou příbuzní dík otcově podivné sestře žijící v zahraničí, se kterou se ale ani jeden nestýkali, jen o ní oba věděli a přišla na ni řeč, tak jim bylo divné, že maj úplně stejnou tetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
11.5.11 15:00

Gino,zakladatelka nepise nic o tom,ze by byli nevlastni,to by snad ani diskusi zakladat nemusela,tam by odpoved byla asi jasna.Tudiz si myslim,ze jsou vlastni.
A prvni,co me napadlo bylo prave to,ze to lide ve vesnici vedi,povidaji si o tom a oni to nevedeli :nevim: ,ale jinak mi to je uplne fuk,at si kazdy dela co chce,zije s kym chce,napsala jsem i ze znam takovy pripad.To je vse :wink: .

• Citovat
  • Upravit
irinek
11.5.11 15:52

Ahojky, znám takovýpřípad- souseda rodiče jsou bratranec a sestřenice.

• Citovat
  • Upravit
484
11.5.11 16:11

Pokud jsou všechny testy v pořádku, tak se vykašli na lidi a užívej si těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
11.5.11 16:26

Teda mě taky udivuje, že jste se neznali…Dva bráchové mají děti a ty se neznají? Až bude mít můj brácha dítě, určo to budu mé dítě vědět, přestože je bratr na Zélandu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
11.5.11 16:27

Zakladatelko, užívej si miminko! Nikde není přece psáno, že dítě musí být postižený, ani přímé příbuzné by to nemuselo ohrozit. Lidi by si měli zamést před vlastním prahem :wink: Asi takhle - není to tak dávno, kdy si lidi hledali partnery ve stejné vsi, kde žili - každý s každým byl příbuzný! :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
11.5.11 16:28
xangel87 píše:
Teda mě taky udivuje, že jste se neznali…Dva bráchové mají děti a ty se neznají? Až bude mít můj brácha dítě, určo to budu mé dítě vědět, přestože je bratr na Zélandu :lol:

Mně to divný nepřijde. Já třeba vůbec neznám celou tátovu rodinu, viděla jsem je jen jednou, takže… :nevim: vím o nich, ale nepoznala bych je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.5.11 16:42

jo ale aby se neznali na vsi? když každej ostatní o tom věděl? nic méně jak se říká stává se i v lepších rodinách :nevim: radím z miminka se radovat a nenechat si kecat do života.. ale upřímně s bratrancem si život představit neumím ale to je tím že já své příbuzenstvé znám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí