Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, také nikoho takového neznám. Ale na lidi se vykašlete a uživejte si miminko. A tím spíš, když je zdravé. Lidi dokážou být zlý a závistivý. Důležitá je podpora v rodině. Pokud tam to máte v pohodě, máte jejich podporu, tak se na ostatní vybodnětě. ![]()
Tak já jsem s manželem taky příbuzná, sice je to už vzdálenější přízeň, ale je. To jsou ty svazky z vesnic… Popravdě, ono to s tím asi nesouvisí, ale po letech jsem zjistila, že pro mě není MUŽ. Je to složitý vysvětlovat, ale třeba v tom ta přízeň hraje roli na nějaké podvědomé úrovni.
Takže pokud se vážně milujete, milujte se, mějte děti, jen se odstěhujte.
Ty zlí lidi okolo lepší nebudou a nestojí to za to, aby vám třeba rozbili manželství.
NiKi ![]()
xantipha píše:
Upřímně říkám, že mi přijde přinejmenším zvláštní, že jste nevěděli, že mezi sebou máte příbuzenský vztah.
I přesto, že i lidé ve vesnici si o tom štěbetají.
Teď už je to asi jedno, přeji vám, aby vaše dítko bylo zdravé a nemuselo snášet zlé pohledy a řeči okolí.
S tim naprosto souhlasim a ja takovy pripad znam a velmi dobre.Sestrenice a bratranec.Dva kluky naprosto zdrave,treti je hluchy.Nikdo u nich v rodine nema zadne postizeni,ci dedicne nemoce,tak tezko rict,zda je nahoda.
A můžu se zeptat- otec se se svým bratrem nestýká nebo jak je možné, že jste to nevěděli?
Jinak je blbé, že nemáte možnost se odstěhovat, na vesnici lidi ví o sobě všechno ![]()
holky, ono je docela možné že se neznali.. já nikdy nevidela polovinu svého příbuzenstva z matčiny strany a to jsme bydleli v jednom meste
ani z fotek je neznam
Na pohřeb babičce před 15 lety taky nepřišli ![]()
Ahoj, já znám takový pár, chodili spolu od 15ti let, přestože rodina byla silně proti a před deseti lety si nechali udělat genetické tesy a dneska mají naprosto skvělou a zdravou devítiletou holčičku a dokonce právě slaví první výročí svatby. Rodina dlouho brblala a nakonce se uklidnila všichni jsou rádi,že mají takovou šikovnou vnučku
takže drž se svého srdce a na ostatní vůbec nehleď. Hodně štěstí ![]()
Ahojky, nečetla jsem odpovědi ostatních, ale vím, že se bratranec a sestřenice mohou i dle zákona normálně vzít, tak nevím, proč by měli být lidi hnusný a dávat Vám to sežrat. Ach jo, lidi jsou vážně divný.
Přeji Vám, ať se máte rádi a ať máte krásné, zdravé a hodné mimčo.
Neprihlasena Jaruna píše:xantipha píše:S tim naprosto souhlasim a ja takovy pripad znam a velmi dobre.Sestrenice a bratranec.Dva kluky naprosto zdrave,treti je hluchy.Nikdo u nich v rodine nema zadne postizeni,ci dedicne nemoce,tak tezko rict,zda je nahoda.
Upřímně říkám, že mi přijde přinejmenším zvláštní, že jste nevěděli, že mezi sebou máte příbuzenský vztah.
I přesto, že i lidé ve vesnici si o tom štěbetají.
Teď už je to asi jedno, přeji vám, aby vaše dítko bylo zdravé a nemuselo snášet zlé pohledy a řeči okolí.
Tak jestli ti dva bratři byli nevlastní, nemuseli se to jejich děti vůbec dozvědět. Kdybych to nezažila u své kamarádky, taky bych to nechápala, tam to bylo ale horší, chodila by s nevl. bratrem. Její otec měl syna s jednou ženou, s tou se rozvedl, vzal si jinou, s tou měl dceru a pak zemřel. Dcera se s bratrem nestýkala, ani o něm nevěděla, až se pak setkali dík společnému hobby, které asi měli oba po otci. Málem spolu začali chodit, ale pak zjistili, že jsou příbuzní dík otcově podivné sestře žijící v zahraničí, se kterou se ale ani jeden nestýkali, jen o ní oba věděli a přišla na ni řeč, tak jim bylo divné, že maj úplně stejnou tetu.
Gino,zakladatelka nepise nic o tom,ze by byli nevlastni,to by snad ani diskusi zakladat nemusela,tam by odpoved byla asi jasna.Tudiz si myslim,ze jsou vlastni.
A prvni,co me napadlo bylo prave to,ze to lide ve vesnici vedi,povidaji si o tom a oni to nevedeli
,ale jinak mi to je uplne fuk,at si kazdy dela co chce,zije s kym chce,napsala jsem i ze znam takovy pripad.To je vse
.
Ahojky, znám takovýpřípad- souseda rodiče jsou bratranec a sestřenice.
Pokud jsou všechny testy v pořádku, tak se vykašli na lidi a užívej si těhotenství ![]()
Teda mě taky udivuje, že jste se neznali…Dva bráchové mají děti a ty se neznají? Až bude mít můj brácha dítě, určo to budu mé dítě vědět, přestože je bratr na Zélandu ![]()
Zakladatelko, užívej si miminko! Nikde není přece psáno, že dítě musí být postižený, ani přímé příbuzné by to nemuselo ohrozit. Lidi by si měli zamést před vlastním prahem
Asi takhle - není to tak dávno, kdy si lidi hledali partnery ve stejné vsi, kde žili - každý s každým byl příbuzný!
![]()
xangel87 píše:
Teda mě taky udivuje, že jste se neznali…Dva bráchové mají děti a ty se neznají? Až bude mít můj brácha dítě, určo to budu mé dítě vědět, přestože je bratr na Zélandu
Mně to divný nepřijde. Já třeba vůbec neznám celou tátovu rodinu, viděla jsem je jen jednou, takže…
vím o nich, ale nepoznala bych je ![]()
jo ale aby se neznali na vsi? když každej ostatní o tom věděl? nic méně jak se říká stává se i v lepších rodinách
radím z miminka se radovat a nenechat si kecat do života.. ale upřímně s bratrancem si život představit neumím ale to je tím že já své příbuzenstvé znám ![]()