Dítě si potáhlo z jednorázové cigarety

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
18.7.22 19:59
@Anonymní píše:
To jste tak blbé? Ona vám píše jednorázová ochucená cigareta, ono se stačí podívat na net co to je ale pro vás nechápající tak je to elektronicka cigareta ve které je náplň a vydrží na jedno nabití 🤦

Si odpovídáš ve vlastní diskuzi? :lol: jsi ještě nerozkódovala, jak fungují anonymy, viď, ty Edisonko :mrgreen: každý se nezajímá o to, jak si kur.vit zdraví hulenim, tak nemůžou všichni vědět, co je to za cigaretu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
18.7.22 20:10
@Anonymní píše:
Odběhla jsem si na chvíli do koupelny, cigarety atd dáváme vše daleko aby malý na to nedosáhl, máme teď doma ochucené jednorázové, byla úplně v zadu na stole no on si za těch pár sekund stihl přisunout židli a vylézt na stůl když sem doběhla viděla sem jak mu z pusy vyletěl dým. Stalo se vám to někdy taky? Ještě k tomu je v tom nikotin úplně se za to stydím byla to jen malá chvilka ale 😓 ale uškodit mu to snad nemohlo,nestalo se to poprvé, vždy stihne vše rychle 😓

Proč mu to teda necháváš v dosahu? A ne, nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
18.7.22 20:12
@Anonymní píše:
To jste tak blbé? Ona vám píše jednorázová ochucená cigareta, ono se stačí podívat na net co to je ale pro vás nechápající tak je to elektronicka cigareta ve které je náplň a vydrží na jedno nabití 🤦

To už zase blbnou kytky? Jestli ne, tak jsi zakladatelka že? :nevim: Tak co to tady předvádíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
18.7.22 20:23

To je taková ta ochucená co? Jak chutná třeba po jahodách. No nedivím se, že to dítě láká. Jako stát se mu asi nemohlo pro jednou nic. Jestli si teda takto nepotáhne třikrát za den. Víc mě děsí, že to dítě přesně vědělo co s tím dělat. Že musí potáhnout. Takže kouřit vás doma vídá asi běžně.
Když jsem ještě za studentských let kouřila občas borůvkový Mallborky nechápala jsem, proč je zakázali kvůli té příchutí. Když to dětem stejně nemůže přijít do ruky a puberťák, když se rozhodne machrovat s cigárem nepohrdne ani tátovo Petrama.
Ale evidentně je dost rodičů, u kterých se malé děti k cigárům dostanou…
No asi se dočkáme dříve či později toho, že se zakážou i ochucené “náhražky” s nikotinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.7.22 20:46
@Anonymní píše:
Odběhla jsem si na chvíli do koupelny, cigarety atd dáváme vše daleko aby malý na to nedosáhl, máme teď doma ochucené jednorázové, byla úplně v zadu na stole no on si za těch pár sekund stihl přisunout židli a vylézt na stůl když sem doběhla viděla sem jak mu z pusy vyletěl dým. Stalo se vám to někdy taky? Ještě k tomu je v tom nikotin úplně se za to stydím byla to jen malá chvilka ale 😓 ale uškodit mu to snad nemohlo, nestalo se to poprvé, vždy stihne vše rychle 😓

Ne. Protože nekouříme.
Jednorázově mu to neublíží. Ale když před n toto provozujete, tak se nediv, že to chce taky zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
18.7.22 20:57

Mnohem horší je, že to musí dýchat v bytě, kde žije. Teda pokud nekouříte na balkóně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
18.7.22 21:00
@Anonymní píše:

A ty jsi tak blbá, že sis nevšimla, že každý anonym má svoji kytku? Takže každý příspěvek, co napíšeš pod jedním nickem anonymně, zůstává pod stejnou kytkou, v tvým případě pod tulipánem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
18.7.22 21:09
@Markétka111 píše:
V klidu, chlap porad nekde vali elektronickou cigaretu a taky uz jsem videla malyho s tim v ruce a nez jsemmdobehla, tak kaslal a z pusy dym :zed: a muzes mu to rikat horem dolem, jak dalsi dite, pritom je to jinak normalni zodpovedny tata :zed:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.7.22 21:15
@darekp píše:
A ty jsi tak blbá, že sis nevšimla, že každý anonym má svoji kytku? Takže každý příspěvek, co napíšeš pod jedním nickem anonymně, zůstává pod stejnou kytkou, v tvým případě pod tulipánem?

Fakt jo?? Já si toho třeba doteď nevšimla..ale taky jsem nad tím nijak nepřemýšlela, tak asi proto..díky za tip..teď to budu bedlivě sledovat a odhalovat anonymní podvodníky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.7.22 22:09
@ZbyŠtě píše:
Fakt jo?? Já si toho třeba doteď nevšimla..ale taky jsem nad tím nijak nepřemýšlela, tak asi proto..díky za tip..teď to budu bedlivě sledovat a odhalovat anonymní podvodníky :mrgreen:

Zakladatelko? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.7.22 06:29

@Russet jaaaj..a už je tu hon na čarodějnice?? :lol: zklamu Tě..já to nejsem..hledej dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí