Dítě, třeba i bez partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
6.4.14 15:49

Se porcuje medvěd pobíhající ještě vesele po lese - v takovým věku je to už spíše o zázraku než o nějakém chtění… To už není jak ve 20ti, že se stačí někde zapomenout v křoví a je „zaděláno“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
6.4.14 16:14

@silento Jakože otěhotnět po třicítce je zázrak, jo? Odkud jsi tuto cennou informaci načerpala, prosím tě? Víš, kolik žen otěhotní i hluboko po čtyřicítce? To je o konkrétních dispozicích každého jednotlivě, ne o věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.14 17:03

Tzn., mám to chápat tak, že hlavní kritérium pro to, mít miminko, je partner. A že bez partnera, když žena má touhu mít mimi, je jako méněcenná a poloviční??

• Citovat
  • Upravit
4009
6.4.14 17:08
@Ter85 píše:
Me to je jedno, proste mam jen nazor, ze bych do toho nesla-z vyse uvedenych duvodu. Me presvedcovat nemusite-chtela jsem mit deti v uplne rodine. Kdybych partnera nemela, deti bych si neporizovala, mam k tomu proste jiny pristup.

To je pochopitelne. Mozna bys ale mluvila jinak, kdybys mela 40 na krku a vracela e do prazdneho bytu. Verim, ze bude zakladatelka dobra mama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.14 17:24

@evill: Děkuju za podporu, věřím, ne jsem si jistá, že budu skvělá maminka, a jsem připravená dát miminku maximum. To samé mi řekl i kamarád, se kterým, jak už jsem psala, se chystám otěhotnět. Lepší spokojená mamka + mimi než utrápená žena + špatný přítel/manžel + mimi by to vnímalo. Děti nejsou hloupé, všechno vnímají.

Samozřejmě nejlepší varianta je šťastná žena + šťastný muž = mimi, ale jak jsem psala výše, takové štěstí mě nepotkalo.

• Citovat
  • Upravit
85379
6.4.14 17:27

Ja bych s tim moc neotalela, pokud jste ted rozhodli, po 35-roce plodnost strme klesa, muze se to podarit sice hned, ale nemusi. A aby si to on nerozmyslel… Tak hodne stesti!! A co Ty vis, treba budete dokonce za par let tri ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.14 17:30

A jak už tu někdo psal, je dobré to neprotahovat, aby si to kamarád zase nerozmyslel…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.14 17:32

Holky, děkuju, držte mi pěsti. Za 14 dní se má vrátit opět z ciziny do Čech. Já mám teď periodu, cca. by to vycházelo. Nebo pak další měsíc. Jak bude něco nového, písnu to.

• Citovat
  • Upravit
85379
6.4.14 17:36
@Anonymní píše:
Holky, děkuju, držte mi pěsti. Za 14 dní se má vrátit opět z ciziny do Čech. Já mám teď periodu, cca. by to vycházelo. Nebo pak další měsíc. Jak bude něco nového, písnu to.

To je idealni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
6.4.14 17:42

Tak ať to vyjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
6.4.14 21:24

Ahoj. Já to beru tak, že k dítěti patří oba rodiče. A takový podivný čachry s otcem jako dárcem spermatu mi prostě nesedí.
Já jsem bohužel s dítětem sama, ale nebyla to moje volba. Sama bych si takovou cestu zřejmě nikdy dobrovolně nevybrala. Pro mě je to dost psychicky neúnosné.
Faktem je, že u mě nebyla taková ta touha po dítěti jako takovém, to neznám. Mám to prostě spojené s tím chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí