Dítě v 45 letech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5742
20.1.24 23:51
@veria píše:
A kdyz je teda uz tehotna tak ma jit na potrat protoze se mozna nedozije vnoucat?
Zvlastni uvazovani.

Nauc se cist. Ja psala, ze vnoucata jsou jen jeden z uvedenych prikladu. A jo, ma jit na potrat. Vzdyt ma par let pred menopauzou - proc asi? Protoze telo ve 45 letech je zpusobile mit dite? Kdyby bylo, nezacina prechod. Cus bus autobus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
20.1.24 23:52
@veria píše:
Jak produktivni, myslis plodna? Driv se rodilo taky do 45 kdyz nebyla antikoncepce. Pokud zena prirozene otehotni, tak asi plodna je.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tvuj mozek je ocividne dost plodny na takove hlody.

Zenska je plodna od 13 let. V tom veku je tez super mit dite? Neni. Tak proc je to fajn ve 45?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45788
20.1.24 23:56
@Cullenova píše:
Nauc se cist. Ja psala, ze vnoucata jsou jen jeden z uvedenych prikladu. A jo, ma jit na potrat. Vzdyt ma par let pred menopauzou - proc asi? Protoze telo ve 45 letech je zpusobile mit dite? Kdyby bylo, nezacina prechod. Cus bus autobus.

Jiste ze je k tomu zpusobile, kdyz prirozene otehotni a porodi zdrave dite. Cus bus :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.1.24 23:58

Nebudeš první ani poslední, co má dítě v 45.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.1.24 00:02
@Cullenova píše:

Já jsem otěhotněla v probíhající menopauze. Měla jsem jít na potrat? Jako proč? Měla jsem zabít dítě jen proto, abych vyhověla něčí stupidní představě o tom, co je správný.? Jděte s tím už do pr.dele. Mám dítě, ono je šťastný, že je na světě. Co bude za pár let? To nevím ani já, ani dvacetiletá holka. Čus bus autobus…..tak to je fakt moudro roku…., :roll:

• Citovat
  • Upravit
45788
21.1.24 00:02

@Cullenova Reaguji pouze na tvuj vyrok ze 40 neni produktivni vek, trosku si pletes cizi termity, produktivnj vek je vek kdy je clovek schopen pracovat a udava se 15-65 let. Se schopnosti mit dite to nema nic spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45788
21.1.24 00:09

@Janli Ja nechapu, proc ty starsi matky nekomu tak lezi v zaludku. Ze dokonce vymysli argumenty o hlidani vnoucat. Neuveritelny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
21.1.24 00:09

V 45 bych se na dite uz opravdu necitila…nicmene, pokud bych otehotnela, nechala bych si ho…zase, az ti bude 60, tak ten tvuj adolescent uz bude pomerne samostatnej ;) A i kdyz je to neplanovane otehotneni, je to porad tva zodpovednost, takze bych se k tomu postavila celem ;) Alespon se dalsich 18 let nebudes nudit :nevim: ;) 8)

• Citovat
  • Upravit
1187
21.1.24 00:35

Je mi taky 45 a kdybych otěhotněla, jdu na potrat. Měla bych největší strach z postižení dítěte, třeba autismus- já vím, že se to může stát i u mladých matek, ale u těch starým je větší pravděpodobnost no. Jinak proti starým matkám nic nemám, ať si to má každý, jak chce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
21.1.24 01:29

Na potrat bych nešla. Moje máma ve stejném věku porodila mého nejmladšího bratra a neumím si představit, že by nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15129
21.1.24 07:23
@Alberta píše:
Je mi taky 45 a kdybych otěhotněla, jdu na potrat. Měla bych největší strach z postižení dítěte, třeba autismus- já vím, že se to může stát i u mladých matek, ale u těch starým je větší pravděpodobnost no. Jinak proti starým matkám nic nemám, ať si to má každý, jak chce :kytka:

Já si myslím, že je to s spíš tím, kdo si vytáhne černého Petra. Náhoda, a smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15129
21.1.24 07:30
@Janli píše:
Já jsem otěhotněla v probíhající menopauze. Měla jsem jít na potrat? Jako proč? Měla jsem zabít dítě jen proto, abych vyhověla něčí stupidní představě o tom, co je správný.? Jděte s tím už do pr.dele. Mám dítě, ono je šťastný, že je na světě. Co bude za pár let? To nevím ani já, ani dvacetiletá holka. Čus bus autobus…..tak to je fakt moudro roku…., :roll:

Já měla kluka skoro v 42,dneska je mu třináct. V pátek spal u kamaráda, v sobotu přišel, přihrnul se, obejmul mě a říká, tak už jsem doma, ty můj prcku, to jsem rád, že jsem doma. :) Prcku, proto, že jsem už o hlavu menší. Zatím mne péče o něj nijak neunavuje, vnučky mám taky, a pokud se jich od něj nedočkám, předpokládám, že budou mít ješte druhou babičku, mladší, tak o co jde těm mladým nějak nepobírám. S babkou si mne nepletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
21.1.24 07:39
@boball píše:
Já měla kluka skoro v 42,dneska je mu třináct. V pátek spal u kamaráda, v sobotu přišel, přihrnul se, obejmul mě a říká, tak už jsem doma, ty můj prcku, to jsem rád, že jsem doma. :) Prcku, proto, že jsem už o hlavu menší. Zatím mne péče o něj nijak neunavuje, vnučky mám taky, a pokud se jich od něj nedočkám, předpokládám, že budou mít ješte druhou babičku, mladší, tak o co jde těm mladým nějak nepobírám. S babkou si mne nepletou.

A jistě s ním zvládáš veškeré aktivity, dopřeješ mu to samé dětství jako těm starším? :think: nevím, jestli by se mi po 50 chtělo spát pod stanem, jet na cyklodovolené, lézt na vyšší hory, do jeskyní apod.

• Citovat
  • Upravit
15129
21.1.24 07:41
@Cullenova píše:

Přechod bude mít nejspíš, až bude chodit dítě do školy. A jak to ovlivní dítě, že už máma nebude mít periodu? :D A ty jsi kdo, že rozhoduješ o tom, aby šel někdo na potrat? Pozor na karmu, je to mrcha. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15129
21.1.24 07:45
@Snorlaxik píše:
A jistě s ním zvládáš veškeré aktivity, dopřeješ mu to samé dětství jako těm starším? :think: nevím, jestli by se mi po 50 chtělo spát pod stanem, jet na cyklodovolené, lézt na vyšší hory, do jeskyní apod.

Spí pod stanem s tátou, jezdí na ryby jsou to zarytí rybáři. Já tam spala nerada i když mi bylo dvacet. V jeskyni jsme byli několikrát, na rozhlednách taky. Chodíme plavat, v pátek jdeme do welness. Možná víc než s dětmi co jsme měli ve dvaceti, protože tehdy na to nebyly finance. A jo, mně se chce dělat veškeré aktivity, co mne bavily dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí