Dítě v dnešní době

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nicolink
13.4.14 18:06

@Peppa Pig ty tak já chci kojit jen do roka ;) už tedka ( 9 měsíců ) kojím jen párkrát přes den a dvakrát za noc…a nepříjde mi to nijak strašný abych dala malýmu děcku umělotinu :nevim: víno si večer klidně dám a pak za 4 hodiny kojím takže jsem čistá… samozřejmě skleničku :mrgreen: jím si taky co chci, jo semotamo se narvu zeleninou ale jinak jím fakt všechno…tak nevím v čem je tak velké omezení…to s těma třicítkama si mě dostala 8o třicetiletou babu bych už brala jako rozumnou ale ted si mě vyvedla z omylu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.14 18:07

@Peppa Pig ono hodně lidí říká že prý po UM dítě spí celou noc je to pravda? Já to bohužel neznám mě kojila matka do 1,5 roku takže mi tu zkušenost z UM nikdy nemohla říci

• Citovat
  • Upravit
17630

@Peppa Pig já znala kravku, co nekojila, aby si nezničila prsa :zed: Děcko se v 11m cpalo párkama, zadlužení byli kam se podívali a tatínek chodil ve značkovém. Rodinka k pohledání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
@Burj Chalifa píše:
všechno je pálka…od narození až po dospělost.

Přesně, ale nejlepší je, že když uživíš jedno, uživíš i druhý a třetí, protože to už takový rozdíl není :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis

@Janiiska No a? Chci velkou rodinu, stát neždímu, proč bych nemohla mít druhé dítě v 19ti? Já když měla prvního, plnoletá jsem byla. Kdybych ho nedokázala zajistit, tak si ho nepořizuju. Zakladatelka chtěla radu, tak jsem radu dala, nevidím na tom nic špatného.

• Citovat
  • Upravit
36504
13.4.14 18:08

Zakladatelko, počítej s tím, že výdaje s rostoucím dítkem jen porostou.Jak tu píší holky, nejprve s partnerem hospodař bez dítěte nanečisto, tak poznáš, jaké jsou jeho priority. Možná zjistíš, že do nepotřebných investic jako jsou plíny se moc nežene. Na dítě dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
13.4.14 18:08
@Natálka26 píše:
@Janiiska
Já teda nevím jestli mi něco neuniklo, ale dítě má taky, tak snad ví o čem mluví ne?

no však má, to mě je jedno. Pokud bych byla zakladatelka tak bych si ted řekla: vida, zvládla to, jdu do mimča. a další rady jak mám ještě počkat už by mi byly někde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
13.4.14 18:09
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat na par věci, prosím o zachování anonymity (nechci aby příbuzný ktery sem chodí věděli ze nad tím přemýšlím)
Okolo me je plno mladých páru kolem 18+ co mají děti, zvládají to, někteří bydlí sami některých s rodiči. Chci se zeptat to opravdu lze zvládnout? Myslím co se tyce financí, 18 lety nemají tolikrát ani dodelanou školu ani dopracování minimalne rok a nechápu kde tedy berou na oblikani kdyz kolikrát vidím ty mimca v adidaskach které stojí 1000 Kč docela pěkných kocarkach apod. Ja bych hrozne miminko chtěla, ale bojím se ze to finančně nezvladnem a ze si přítel bude muset odpustit luxus ktery ma a tím půjde nás vztah z kopce… Proto jsem chtěla vědet jak to zvladate apod. Poprikladne jak si vy holky privydelavate :)

Ktomu znackovemu obuti si myslim svoje, ale dá se sehnat na bazarcich, na aukcich i za pár stovek. myslim, ze takovym mladym párum i samozivitelkam pomahaji rodice, a jestli ne tak lžou. napovrch totiz ditko oblecene od hlavy k pate nemusi vzdy znamenat majetnickou rodinu, plno mladych si pobere nato i pujcky jen aby se tzv. ukázali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
13.4.14 18:11

Jedné veci nerozumím. Proč pomalu každá mladá holka se ohranuje tím, že přítel má dobrou práci, přítel má byt..tudíž máme dost penez a mužeme si udelat dítě. Nikde neni psáno, že chlap za 2 roky neuteče, nebo neco takového. Mě je 20 za pár dnů rodím. Ano přítel pracuje, ohromné peníze domu tedy nenosí, ale nežijem jako socky. Já mám našetřené peníze, ano od RODIČŮ, ale šetří mi to od malinka. Takže pokud se s přítelem nedej bože rozejdeme, tak mám rezervu, jak nás uživit i bez chlapa dokud nepujdu zase makat a s tímto jsem si dítě pořídila s tím, že vím, že já sama za sebe dítě uživím.

Tím jsem chtěla říct, že to, že má mladá holka užasného přítele, který má dost penez, nic neznamená. Přítel může mít penez kolik chce, ale po rozchodu bude ta slečna žít, jako socialní případ! Alespon mějte odpracovaný ten rok holky…
Tato zpráve neni na nikoho směřována, jen po několika diskusích zde, me to už vytočilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
@Natálka26 píše:
@Janiiska
Já teda nevím jestli mi něco neuniklo, ale dítě má taky, tak snad ví o čem mluví ne?

S tím souhlasím… Nechápu proč se tady některé maminy opírají do těch, co si děti pořídily brzy. Pokud se o nej dokáže postarat, tak o co go? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@gabki píše:
Ktomu znackovemu obuti si myslim svoje, ale dá se sehnat na bazarcich, na aukcich i za pár stovek. myslim, ze takovym mladym párum i samozivitelkam pomahaji rodice, a jestli ne tak lžou. napovrch totiz ditko oblecene od hlavy k pate nemusi vzdy znamenat majetnickou rodinu, plno mladych si pobere nato i pujcky jen aby se tzv. ukázali.

Komu se chtějí ukazovat? Snad nějakým pipkám na pískovišti. Tři pruhy vážně nejsou nic, před čím by si soudný člověk sedal na zadek. Movitost vypadá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
@Anonymní píše:
@Peppa Pig ono hodně lidí říká že prý po UM dítě spí celou noc je to pravda? Já to bohužel neznám mě kojila matka do 1,5 roku takže mi tu zkušenost z UM nikdy nemohla říci

není to pravda, syn se na mlíko budil až do 9 měsíců a od té doby si to sám odboural a spí celé noci. Ale první 4 měsíce se budil co 3 hodiny pravidelně. Taky měl ve 4 měsících 8 kilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.4.14 18:12

@Natálka26 no tak já to mám naopak. Na jaře jak vidím ty sandálky a růžovoučké tenisky a pantoflíčky… :zed: Teď dělají blikající Crocsy 8o To musíme mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
13.4.14 18:12
@Ettelwen píše:
@Janiiska No a? Chci velkou rodinu, stát neždímu, proč bych nemohla mít druhé dítě v 19ti? Já když měla prvního, plnoletá jsem byla. Kdybych ho nedokázala zajistit, tak si ho nepořizuju. Zakladatelka chtěla radu, tak jsem radu dala, nevidím na tom nic špatného.

no vidiš, třeba zakladatelka chce taky velkou rodinu, tak proč by taky nemohla mít v 18ti? :nevim: Třeba ho taky dokáže zajistit jako ty. Zakladatelka je taky plnoletá a dávají se jí tady rady jak má počkat. Nevidím důvod proč by měla čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.14 18:13

@gabki půjčky na oblečení? tak to je síla 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat