Dítě v dnešní době

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4214
13.4.14 18:13
@čurynka101 píše:
S tím souhlasím… Nechápu proč se tady některé maminy opírají do těch, co si děti pořídily brzy. Pokud se o nej dokáže postarat, tak o co go? :nevim:

přesně tak, takže pokud zakladatelka dítě chce ať do toho jde. já na tom nevidím nic špatného. Já jí tady nepíšu aby počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@monrom píše:
To bylo drsný :think:

Ale pravdivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
@Antonie Bolavá píše:
@Peppa Pig já znala kravku, co nekojila, aby si nezničila prsa :zed: Děcko se v 11m cpalo párkama, zadlužení byli kam se podívali a tatínek chodil ve značkovém. Rodinka k pohledání

Mně zas kamarádka tvrdila, že kojit nebude, aby dítě nemělo prdíky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623

@Janiiska
Jo takhle, promiň já to chápala úplně jinak. Jak je jaro tak jsem mimo :mrgreen:

No jo, ale to nezáleží na nás, to si musí rozhodnout sama. Já třeba podporuju mladý matky (od 20+), ale to proto, že jsem poznamenaná z IVF centra a to co se tam dělo už bych nikdy nechtěla zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.4.14 18:14
@Anonymní píše:
@gabki půjčky na oblečení? tak to je síla 8o

Blběny, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
@RadkaCh píše:
to jsem pochopila, jak je to myšlený. Ale nepochopila jsem, proč je to napsaný :nevim:

Přečti si zakladatelčin úvodní příspěvek. Jak krátkozraké a povrchní myšlení o pořízení si dítěte (miminka) má. Potom snad ten sarkasmus pochopíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Antonie Bolavá ty blikající crocsy jsou super :D a nejroztomilejší jsou ty malé conversky pro děti :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.14 18:15

@berry4 děkuji za tvé rady ;) nemysli si že jsem tak najivní

• Citovat
  • Upravit
4214
13.4.14 18:15

@Natálka26 přesně to si zakladatelka musí rozhodnout sama. Pokud dítě v 18letech chce, tak ať do toho jde. Když to zvládají druhé nevidím důvod proč by to nemohla zvládnout taky. Takže jak vidíš, proti mladým maminkám nic nemám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
13.4.14 18:16
@Antonie Bolavá píše:
tak to docela problém máte, jestli přítel utrácí za oblečení a elektroniku tolik, že nevíš, jestli uživíte dítě. Ale taky záleží co je pro tebe drahé oblečení a elektronika, protože to je dost individuální, co je pro koho drahé.
Jinak ty děti v Adidasu, tomu se musím smát. Jednak Adidas není žádná luxusní značka a pak se dá sehnat třeba v sekáči za hubičku. No a potom tu máme tzv finančně negramotné, kteří za takové oblečení dají většinu výplaty, i kdyby neměli co žrát. Nedavno jsem byla na sociálce vyřizovat rodičák/mateřskou a zrovna takoví tam přišli. Všichni pruhovaní od hlavy k patě, ale dítě jako dobytek a kočárek, že by se člověk pozvracel. Nejspíš pro Adidas neměli na prací prášek

Víš co zase frčí v okolí u nás? Objednávají si „značkový“ padělky z číny :roll: trapas :roll: nechápu proč si radši nekoupí hadry třeba v tescu, to hned poznáš takový lidi, ale hlavně že mají třeba triko od Lacoste :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
13.4.14 18:16
@Janiiska píše:
no vidiš, třeba zakladatelka chce taky velkou rodinu, tak proč by taky nemohla mít v 18ti? :nevim: Třeba ho taky dokáže zajistit jako ty. Zakladatelka je taky plnoletá a dávají se jí tady rady jak má počkat. Nevidím důvod proč by měla čekat.

Však může mít dítě třeba hned :lol: Já reagovala na to, že její přítel si potrpí na elektroniku a drahé hadříky. Dítě prostě něco stojí ať je matce 18 či 40.Taky se ptala, jak se to dá zvládnout, tak jsem napsala svojí zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
36504
13.4.14 18:17
@Ettelwen píše:
Však může mít dítě třeba hned :lol: Já reagovala na to, že její přítel si potrpí na elektroniku a drahé hadříky. Dítě prostě něco stojí ať je matce 18 či 40.Taky se ptala, jak se to dá zvládnout, tak jsem napsala svojí zkušenost.

Dá se to zvládnout, pokud se nekupují hadříky a drahá elektronika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.14 18:17

@Verunecka289 to jsem taky viděla z těch Čínských padělku trika Lacoste pro děti asi za 200 Kč a jak hodně přítel nakupuje tak jsem schválně koukla na ty Lacoste pro děti a stojí okolo 800 originál takže skok velký a myslím si že to nebude tak kvalitné..

• Citovat
  • Upravit
36504
13.4.14 18:18
@Anonymní píše:
@Verunecka289 to jsem taky viděla z těch Čínských padělku trika Lacoste pro děti asi za 200 Kč a jak hodně přítel nakupuje tak jsem schválně koukla na ty Lacoste pro děti a stojí okolo 800 originál takže skok velký a myslím si že to nebude tak kvalitné..

Honorace od ťamanů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
13.4.14 18:18
@Ettelwen píše:

podle tebe vidí, že se to zvládnou dá. :) nepíšu ve zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová