Dítě v pěstounské péči - jak ho dostat zpět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
20.7.23 12:51
@Jsemtadyzase píše:
Fuj je mi zle z takových ženských :poblion: nasukat si dalsi decko pritom nemít u sebe to prvni… to je vrchol.

Díky Bohu, mě Váš názor nezajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
20.7.23 12:54
@Jen žena píše:
Ano, vídám jí a ví že jsem její matka, tráví u mě spoustu času, chtěla jsem názor na úplně něco jiného, než reagujete

Do pěstounské péče se dostávají děti takových rodičů, kteří se po přechodnou dobu z nějakého důvodu nemohou starat o svoje dítě, ale předpokládá se, že do budoucna se jejich situace změní a děti si převezmou zpět do své péče -
Takže zajdi na OSPOD, tam ti jistě někdo poradí, jak postupovat. Tvojí mámu nenapadlo, že když už jsi dospělá, tak sis mohla už dávno vzít dceru zpět? Jestli je u tebe vše v pořádku, měla by zázemí, nebereš drogy, nejsi alkoholik atd, tak by neměl být problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
20.7.23 12:55
@Jen žena píše:
Ona ke mě chce, zatím jsem se moc nepredvedla? Pardon, vůbec mě neznáte, tak si nechte takové výjevy

No očividně ses nepredvedla… Dítě má 9 let a já pochybuji že jsi ji měla v 9 aby jsi teprve teď dosáhla plnoletosti… Navíc máš další dítě a to dřív než jsi si zařídila situaci s první… Pokud dcera chce a tvoje maminka s tím nebude mít žádný problém tak to půjde velice rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.7.23 12:56
@arinecka píše:
Do pěstounské péče se dostávají děti takových rodičů, kteří se po přechodnou dobu z nějakého důvodu nemohou starat o svoje dítě, ale předpokládá se, že do budoucna se jejich situace změní a děti si převezmou zpět do své péče -
Takže zajdi na OSPOD, tam ti jistě někdo poradí, jak postupovat. Tvojí mámu nenapadlo, že když už jsi dospělá, tak sis mohla už dávno vzít dceru zpět? Jestli je u tebe vše v pořádku, měla by zázemí, nebereš drogy, nejsi alkoholik atd, tak by neměl být problém :nevim:

I s mojí mamkou je to složitější, dávala mi klíny do hlavy a já nechtěla “zklamat”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
20.7.23 12:56
@Jen žena píše:
Ano, vídám jí a ví že jsem její matka, tráví u mě spoustu času, chtěla jsem názor na úplně něco jiného, než reagujete

Promiň ale napsala si ten první příspěvek fakt na pytel. Fakt to znělo že dceru ani vlastně neznáš a rozhodla ses že ji chceš a basta. A to že to řešíš tady a nesedneš si na to s tvojí mamkou (která se k tomu návratu taky má právo vyjádřit a soud to bude zajímat) prostě ukazovalo že jdeš snad proti ní nebo tak. Což by bylo hnusný když se ti tak dlouho starala o tvé dítě. A pokud má ona pochynosti o tvých rodičovských schopnostech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
20.7.23 13:25

@Jen žena soudit tě nebudu ani nemám na to právo, neznam tě. Ale jedna věc by mě taky zajímala. Co těch 9 let? To je dlouhá doba. To tě nezajimala? A mezi tím mít druhé dítě? Přece si nejdřív zařídím nějaký život ať mužu mít u sebe své první dítě a pak přemýšlím teprve o druhem dítěti. Neber to zle, jen mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
20.7.23 13:26
@Jen žena píše:
I s mojí mamkou je to složitější, dávala mi klíny do hlavy a já nechtěla “zklamat”

Tak ale predevsim mysli na dceru. O co mame jde? O penize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65346
20.7.23 13:30
@arinecka píše:
Tak ale predevsim mysli na dceru. O co mame jde? O penize?

Tak devet let se stara o dítě, kazdy den. To je neco jineho nez bezny vztah babicka vnucka. Nevim, proc by melo jit hned o penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
20.7.23 13:41
@vokishka píše:
Tak devet let se stara o dítě, kazdy den. To je neco jineho nez bezny vztah babicka vnucka. Nevim, proc by melo jit hned o penize.

To ale nevis, cele je to divne popsane. Psala ze je dcera u ni casto. Nevime co za tim vsim je. Proste me to napadlo no. Chapu, ze ji musela mit babicka v peci, kdyz byla matka nezletila, tak to je, ale matka by se i tak mela o dite normalne starat, a uderem plnoletosti si ji vzit do sve pece a normalne pokracovat ve starani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41420
20.7.23 13:45
@Jen žena píše:

tak pokud souhlasí i matka, neměl by to být problém. Souhlasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41420
20.7.23 13:46
@Jen žena píše:

a nyní jsi vdaná za otce druhého dítka? i to by mohlo hrát roli, přece jen navrácení do spokojené rodiny je vždy plus…otec starší dcery se nezapojuje? je v RL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
20.7.23 14:35
@arinecka píše:
To ale nevis, cele je to divne popsane. Psala ze je dcera u ni casto. Nevime co za tim vsim je. Proste me to napadlo no. Chapu, ze ji musela mit babicka v peci, kdyz byla matka nezletila, tak to je, ale matka by se i tak mela o dite normalne starat, a uderem plnoletosti si ji vzit do sve pece a normalne pokracovat ve starani.

Proto si myslím že ta pěstounská péče nebyla jenom kvůli nezletilosti. To už by měla dceru dávno zpátky. Možná za tím bylo něco víc a nebo se prostě nechtěla o dceru starat a teď už se „jí to hodí“ a tak chce dceru k sobě. Na mě to tak působí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20859
20.7.23 14:46
@Jsemtadyzase píše:
Fuj je mi zle z takových ženských :poblion: **** si dalsi decko pritom nemít u sebe to prvni… to je vrchol.Edit adminem - smazání vulgarismu

Dobrý den @Jsemtadyzase,
prosím Vás, vyhněte se ve svých diskuzních příspěvcích zbytečným urážkám ostatních uživatelů a vulgarismům.

Děkuju a přeju krásný den,
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
20.7.23 15:01
@EvaEpic píše:
Proto si myslím že ta pěstounská péče nebyla jenom kvůli nezletilosti. To už by měla dceru dávno zpátky. Možná za tím bylo něco víc a nebo se prostě nechtěla o dceru starat a teď už se „jí to hodí“ a tak chce dceru k sobě. Na mě to tak působí. :nevim:

No právě, kdyby to vysvětlila malinko blíž, tak by se pak líp radilo. Takhe vlastně nic nevíme, a jen spekulujem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116377
20.7.23 15:10
@admin píše:
Dobrý den @Jsemtadyzase,
prosím Vás, vyhněte se ve svých diskuzních příspěvcích zbytečným urážkám ostatních uživatelů a vulgarismům.Děkuju a přeju krásný den,
Kačka

Já myslím, že tohle je reinkarnace. Můžete to, prosím, prověřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová