Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lisa_Qr píše:
A myslím, že všechno zvládneš. podívej někdo studuje a užívá si.. chodí pařit, možná i prodlužuje. A Ty ještě pracuješ…
jsi moc milá, nojá jsem yvzklá stíhat vše a ještě se to docela i dá, jen na jednu stranu mám strach, abz ten všechen stres neohroyil prcka, ale na druhou stranu mám ten stres ráda:)
jinak já yačala studovat letos při práci první ročník britský univerzity v Praze, tudiž je i docela dost náročná, jelikož je vše v angličtine…ale chtěla bych dokončit první ročník prezenčně.
je hezký, že budeš mít přítele přes dvorek, ten můj řídí dvě firmy, tak je taky v jednom kole a mám trochu strach, že nakonec to zvládnutí těhtenství a dítěte ybzde nakonec stejně jen na mě, protože i kdzž se snaží mít víc času, tak to kolikrát moc nejde.
@eeevulkaaa Já jsem taky z Prahy, tak kdyby ses chtěla někdy sejít a poklábosit, stačí říct
nebo spíš napsat soukromou zprávu
Bydlím v Dejvicích, ale hodně se s malým pohybuju v centru (Václavák, Příkopy, Kotva). Kde bydlíš ty?
@Yasmine24 píše:
@eeevulkaaa Já jsem taky z Prahy, tak kdyby ses chtěla někdy sejít a poklábosit, stačí říctnebo spíš napsat soukromou zprávu
Bydlím v Dejvicích, ale hodně se s malým pohybuju v centru (Václavák, Příkopy, Kotva). Kde bydlíš ty?
my bydlíme na Rohanském nábřeží, ale v centru bývám taky často:) ráda poklábosím…jen ted ještě týden do konce semestru a pak na dovolenou, ale od 13.2. už budu zase zpět v PRaze:)
@eeevulkaaa no říkala jsi, že už jsi polevila
. tak pokud se cítíš fajn tak to je dobře… uvidis casem. S těma chlapama… ono to stejne vzdycky zálezí hodne na ženský, kdyby se mi něco nelíbilo tak bych mu to řekla.. přece se nebudu trápit
. Žádný náznaky… jim se musí rovnou říct
. Třeba to sami ani nepochopí. Jiný stav, znamená celkové jiný stav… vlastně se nedá říct, že se to změní až se narodí, už teď. A jestli byl hodnej dosud, tak bude i dál a bude se o Vás starat
. Hlavně když je tak zaměstnanej, tak si spousta veci nemusi vsimnout. Já mu to pak řeknu jak se cítím, a jak to je. Takže toho bych se nebála… ale vždy je nejhlavnější ta maminka… ale když maminka kojí.. tatka ho muze podat prece
. hihi. oni si pak radsi hrajou s těma vetsima. Ale tak jak si je naučíme, tak to bude. Hlavne komunikovat.