Dítě ve školce neposlouchá učitelku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.9.18 17:17
@LadyTommy píše:…navíc si myslím, že pokud platíš školné, tak ti nemůžou říct, ať ji tam dáváš na dva dny, když má zaplacený měsíc…

Zaplacený měsíc nic neznamená. Možná někde na malém městě jsou rádi za každé dítě, ale např. já osobně jsem dostala ( ze známosti! ) syna do školky, ale 3 roky měl až konec února. Školkovné jsem platila od záři a v únoru jsem mohla na pár hodin na čumendu. Chodil až den po 3.narozeninách a to jsem byla šťastná, že mám školku. Když si učitelky a ředitelka dupne tak matka neudělá nic, i kdyby psala na zřizovatele atd
(Někde jsem udělala chybu,můj text je až " zaplacený měsíc…"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.9.18 19:21
@MartinaIrena píše:
Myslim, ze letos plati jeste ten zakon, ze musi vzit i dvoulete, ne?

ten nikdy neplatil. od 2020 měl platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.9.18 19:39

naše školka bere až od 3let ale tím že malá je v prosinci tak mi řekly že se počítá jako 3leta uvidíme budu zatim do ní hustit že musí poslouchat učitelku víc udělat opravdu nemůžu buď ji to dojde nebo ne a já ji budu muset že školky stáhnout nebo zkusit jinou školku ikdyz ona tu školku strašně miluje od rána do večera mi říká co tam dělá jak tam zase chce večer jde rychle spát aby zas ráno mohla do školky… Je mi to hrozně líto jak to teď je kdyby poslouchala je to jak procházka růžovým sadem ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.9.18 20:20
@kykysek001 píše:
naše školka bere až od 3let ale tím že malá je v prosinci tak mi řekly že se počítá jako 3leta uvidíme budu zatim do ní hustit že musí poslouchat učitelku víc udělat opravdu nemůžu buď ji to dojde nebo ne a já ji budu muset že školky stáhnout nebo zkusit jinou školku ikdyz ona tu školku strašně miluje od rána do večera mi říká co tam dělá jak tam zase chce večer jde rychle spát aby zas ráno mohla do školky… Je mi to hrozně líto jak to teď je kdyby poslouchala je to jak procházka růžovým sadem ????

A co zkusit tuhle páku? Vysvětlit, že pokud nebude poslouchat, tak ji budeš muset zase nechat doma. A jak by jí to určitě chybělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.9.18 20:35

@Delira přesně tohle teď říkám a prý už bude hodná že do školky chce tak uvidíme třeba to fakt zabere ???? modlím se za to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.9.18 20:45
@kykysek001 píše:
@Delira přesně tohle teď říkám a prý už bude hodná že do školky chce tak uvidíme třeba to fakt zabere ???? modlím se za to :lol:

Já nejsem nijak oprávněná v tomhle radit. Ale myslím, že po týdnu je to fakt brzy, zbytečný tlak. Jen mě napadlo, kdyby se to nelepšilo, tak co ji zkusit nechat jeden den doma? Víš jak, ona by tam chtěla a ty bys vysvětlovala, že tam zlobila, tak tam nemůže… Ale nevím, mám ještě malé batole, takže mic radit nemůžu, spíš to byl tak momentální nápad. Přeji ať to zvládnete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.9.18 20:50

@Delira dekuju jsem ráda a za každý nápad dám tomu ještě týden pak zkusím třeba ten jeden den doma jak to vezme ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.9.18 20:55
@kykysek001 píše:
@Delira dekuju jsem ráda a za každý nápad dám tomu ještě týden pak zkusím třeba ten jeden den doma jak to vezme ????

Dala bych jí určitě ještě čas. A uvolni se hlavně ty :) Nějaké řešení se kdyžtak určitě najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.9.18 21:04

@Delira snažím se ale jak je to pro mě nové tak jsem dost nervózní ???? a učitelky mi taky nepridaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
7.9.18 21:38

@kykysek001 učím v MŠ a my na děti které mají velké problémy posíláme paní z pedagogicko psychologicke poradny,ktera se na dítě přijde podívat přímo do třídy po té dítě absolvuje vyšetření v poradně a po té na základě výsledků je mu vetšinou přiřazen asistent. Nikdy jsme žádné dítě jehož rodiče řádně platí školné z MŠ nevyřadili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.9.18 21:50

@zuzan kezby to tak bylo i u nás ve školce ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
8.9.18 11:12
@Anonymní píše:
Nevím jestli je to správná strategie. Chceme s učitelkami spolupracovat, ne bojovat. Prozatím máme domluvenou logopedii (špatně ve třech letech mluví) a neurologii.

Jo, to jsem si presne taky zezacatku rikala. Snazila jsem se s nima opravdu intenzivne spolupracovat tri roky a nevedlo to vubec nikam. Jen si ze me udelaly terc utoku. Ale kazdy si samozrejme muze zvolit cestu jakou chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
8.9.18 11:19
@jenny.fields píše:
ten nikdy neplatil. od 2020 měl platit.

Aha, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.9.18 16:25

Tak to teda koukám, ze někdo děla po týdnu závěry.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
14.9.18 20:46

Tak co zakladatelko, jak vám to jde? Jsem zvědavá  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí