Dítě vypilo vyteklou baterii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
29.6.19 23:05
@Domkakonka87 píše:
@blumen je to přímo termoska pro tyto účely a baterie jsou odděleny ve víčku. Já popravdě ani netuším jestli je možnost, že se to do vody může dostat. Ani nevím jestli to smrdí jako vyteklá baterie. Možná špatným zacházení, nebo že sem vicko omyvala a neměla sem? Sem trochu v panice…kor po předchozích komentech.

No věř tomu, že kdyby pozrelo dítě kyselinu, bude neklidné, ubrecene, bolavé…takže si myslím že se nic nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.19 23:05

@Janli ochutnala, nic s vodou nebylo…No abych uvedla na pravou míru, my tu nemáme úplně dobrou vodu. Všechny testy říkají, že ji nic není, ale já z ní furt něco cítím, i po ohřátí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
29.6.19 23:06

@Domkakonka87 no a ty baterie nevidis? To nejde otevrit? Posli foto nebo odkaz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
29.6.19 23:07
@Domkakonka87 píše:
@Janli ochutnala, nic s vodou nebylo…No abych uvedla na pravou míru, my tu nemáme úplně dobrou vodu. Všechny testy říkají, že ji nic není, ale já z ní furt něco cítím, i po ohřátí :roll:

No tak to asi plasis zbytecne. To bys snad poznala po ochutnani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.19 23:07

@Markéta80 termoska funguje, už je stejně v koši a zůstane tam, k baterii se nedostanu, nejde to, je to monolit, ale co když si někde ve skulině najde cestu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.19 23:09

@blumen to je vnitřek a vnější strana s displejem. Nejde to rozdělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
29.6.19 23:09
@Domkakonka87 píše:
@stinga já ji používám pouze na noc a jak sem řekla, myslela sem, že je to špatně vyvařená voda, žadala sem o radu a ne nicneříkající koment :roll:

ale diví se tady tomu víc lidí, ne jen já. Prostě nechápu, jak jsi dítěti včera v noci mohla udělat UM do smradlavé vody :zed: a to 2×, a řešíš to až dnes v noci?
a jak špatně vyvařená voda? co to je? voda nikdy nesmrdí a vařením to fakt není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
29.6.19 23:13

@Domkakonka87 a to je termoska na jedno použití? Nějak se k výměně přece musíš dostat. Vyteklé baterie nefungují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401

@Domkakonka87 no a funguje normalne? Navic vodu jsi chutnala a nic necitila. Voda Ti smrdi casteji pises (patrala bych po tom proc a asi pouzivala teda kojeneckou :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891

@Domkakonka87 to víčko vypadá přes fotku neporušeně, kdyby vytekla baterie, bylo by špinavé, mazlavé od té baterie - to je skoro nesmysl, aby odtud něco vyteklo
a radu teda mám - do budoucna - kupuj kojeneckou vodu, ta se nemusí převařovat, stačí ohřát a nikdy nebude smrdět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.19 23:14

@stinga nám tu voda smrdí furt, mě to alespoň tak přijde, není to ojedinělý případ. Já mám teda super čich, poznám to i z čaje. Testy co dělala obec jsou v pořádku, viděla sem je. Ani dusičnany, nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
29.6.19 23:24

Taky nikde nic nevidím, jak jsi přišla na to, že je to vyteklá baterie, když je termoska poměrně nová, neporušená a funguje? To určitě vyteklá baterie nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.19 23:31

@AnastazieB já nevím, divně smrdí :nevim: napadlo mě to, jako jediná možnost, když smrdí ta termoska a né ta voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
29.6.19 23:34

@Domkakonka87 tak tu vodu fakt miminku nedávej, kupuj kojeneckou vodu, já jsem vždy večer dala do ledničky 2 lahvičky s kojeneckou vodou, když se mimčo vzbudilo, ohřála jsem to v mikrovlnce a nasypala UM, protřepat, zkusit teplotu a je to - až si to člověk zautomatizuje, je to pár vteřin na přípravu
myslím, že žádná baterie nikde nevytekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
29.6.19 23:34

@Domkakonka87 pořádně termosku vymyj a používej na UM kojeneckou vodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák