Dítě vypilo vyteklou baterii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59398
29.6.19 23:34

@Domkakonka87 pořádně termosku vymyj a používej na UM kojeneckou vodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
29.6.19 23:36
@Domkakonka87 píše:
@stinga nám tu voda smrdí furt, mě to alespoň tak přijde, není to ojedinělý případ. Já mám teda super čich, poznám to i z čaje. Testy co dělala obec jsou v pořádku, viděla sem je. Ani dusičnany, nic. :roll:

U vas doma primo? Treba smrdi z trubek? :nevim: co rika manzek?

@Domkakonka87 píše:
@AnastazieB já nevím, divně smrdí :nevim: napadlo mě to, jako jediná možnost, když smrdí ta termoska a né ta voda…

No dle me do ni taky nic nevyteklo teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.19 23:55

@blumen asi nevytekli, volala sem na tu toxikologickou linku a říkali mi, že bych to poznala téměř okamžitě (zvracení, prujem, plačící dítě…) a moje spí jak dudek. 🙏 my přesně víme z čeho to je, obec neudržuje zásobárnu, vždy tam potom jednou za čas vysypou xy kýblů chloru a to se pak nedá pít už vůbec… kojeneckou vodu používám z 90%, jen tu horkou sem vařila z kohoutku. Blbá no… manzel ted prijel z práce a rika, že plašim, že se to ven nemůže dostat, tak nevim :nevim: děkuji všem za rady a poučení, vyplašená sem prvotřídně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
30.6.19 00:02

S tou vodou tomu docela rozumím, taky jsme měli hnusnou - obecní a cítila jsem z ní bůh ví co (všechny testy v pořádku)…občas děsně smrdí chlórem a je úplně mléčná. My teda investovali a koupili dražší filtr, je to o mnoho lepší. Ale nemám na to nervy a dětem kupuji kojeneckou…
S tou termoskou bych neplašila, podle mne nic nevyteklo, tuhle vyhoďte a kupte normální třeba od Tescomy, my ji používáme na cestování a spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
30.6.19 00:08
@Domkakonka87 píše:
@stinga já ji používám pouze na noc a jak sem řekla, myslela sem, že je to špatně vyvařená voda, žadala sem o radu a ne nicneříkající koment :roll:

Ona vám nepřevařená voda smrdí? 8o
vyteklé baterky se opravdu nemohly dostat do kontaktu s vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.19 00:23

@Amalthea jojo, tak min. smrdí chlorem, plus z toho občas cítím i něco víc. Obec tahá vodu ze spodních vod, asi se tam lecos objeví… A jak říkala @Petája u nich zřejmě to samé…mohu poprosit na doporučení filtru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
30.6.19 02:07

Smrdí to trošku jako ředidlo? Kovově? Také tak někdy smrdí voda v termosce když je tam dlouho. Přišla jsem na to že tam neleju vroucí vodu. Nevím čím ten smrad je ale nikomu se nic neděje. Myslím si že smrdí ta pára od toho nerezu nechávám termosku větrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
30.6.19 03:46

Tak kdyby vytekla baterie to poznáš a termoska by nefungovala. Navíc ta baterka by tam musela být dost dlouho. Jestli máte hnusnou vodu, tak pobytem v termosce bude este hnusnějsi. Kup radši kojeneckou, mě by teda nenapadlo dělat cokoliv pro dítě s vodou, která mi smrdí. A na tetmoski se vykasli, kojeneckou nemusíš vařit, stačí dát do lavičky a páv vteřin v mikrovlnce ohřát a pak do toho nasypat um a za půl minuty máš hotovo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80142
30.6.19 06:26

Věř tomu, že kdyby do vody vytekla kyselina z baterky, tak by ji dítě nevypilo a i po pár douskach řvalo jako tur a blilo. Kupujte kojeneckou vodu, když vaše smrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
30.6.19 06:54

Jako kdyby baterie vytekla do vody, tak to by bylo na zalovani firmy, co to vyrábí, ne? Tohle preci neni normalni a stat by se to rozhodne nemelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
30.6.19 07:00
@Domkakonka87 píše:
@stinga nám tu voda smrdí furt, mě to alespoň tak přijde, není to ojedinělý případ. Já mám teda super čich, poznám to i z čaje. Testy co dělala obec jsou v pořádku, viděla sem je. Ani dusičnany, nic. :roll:

Nam taky, nechte si hlavne udělat svoje testy a ne testy od obce, v tech nejlevnějších testech dopadne kazda voda na jedničku..
My taky máme vodu normálně pitnou, jen je vic zelezita, tvrda, nebo tak neco..
Normálně z ni varime, ale nepijeme ji a miminu, nebo jak ze mas velký dite, bych to pit nedala kdyz to nepiju ani ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.19 07:01

@kristyn.g přesně tak smrdí, kovově. Asi to bude tím, větrání ji, mají dost poctivě, ale prostě se to tak asi usazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27701
30.6.19 07:26

Tak pokud leješ vařící vodu do plastu tak to občas fakt hnusně smrdí, on ten plast občas smrdí sám o sobě
kup kojeneckou vodu a um ohřívej v mikrovlnce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.21 10:20

Jak poznám, jestli dítě olizlo kyselinu z baterie

Devítiměsíční dítě vzalo do ruky hračku, chvíli si s ni hrálo, po chvíli jsme si všimli, že hračka i tričko malého jsou oranžové od vyteklé kyseliny z baterek 8o 8o! Okamžitě jsem ho převlékla, umyla, měl to trochu na prstech. na pusince bych řekla, že ne, ale mám šílený strach, že to olizl :,(… Jinak je normální, nezvrací, nic tomu nenasvědčuje, ale co když si ty prsty přeci jen olizl :(?

• Citovat
  • Upravit
27264
28.2.21 10:21

Asi bude jistější zavolat na pohotovost, než vypisovat na emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák