Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak pokud šlo jenom o to, jestli si jenom olízl prsty, tak bych se tolik nebála.
Jestli jen olízl, mohl by mít poleptaný jazyk třeba nebo tu pusinku.
Pokud toho dítě nesnědlo víc.
Každopádně bych doporučila zavolat na toxikologickou linku: 224 91 92 93. Tam poradí, co dělat.
Jj, urcite pro jistotu zavolat lekari. Vis, jaky typ baterie to byl a jake ma slozeni „vnitrku“?
Ja bych v takovem pripade urcite volala lekari, sdelila bych mu typ baterie (napsany na baterii), pripadne tam bude napsane i slozeni. Jestli dite neprojevuje znamky akutni otravy, nemelo by to byt tak zle. ![]()
Bohužel čtu až teď, takže pokud se nestalo doposud nic, tak bych to brala, že to bude v pořádku. Určitě zavolejte doktorovi, provede kontrolní prohlídku, ale pokud nemá doposud příznaky, tak se nebojte. Bylo by určitě plačtivé, nechtělo by nic jíst nebo při nejhorším už apatické. No určitě jste se dočetla na netu až až. Potom dejte vědět. Já jednou volala na tu toxikologickou linku a bylo to spíš k smíchu
Vůbec mi nepomohli, naopak mi dávali dost najevo, že je otravuju a žádnou radu mi nedali, vlastně ano, ať se objednám k lékaři. ![]()
@Domkakonka87 píše:
Bohužel čtu až teď, takže pokud se nestalo doposud nic, tak bych to brala, že to bude v pořádku. Určitě zavolejte doktorovi, provede kontrolní prohlídku, ale pokud nemá doposud příznaky, tak se nebojte. Bylo by určitě plačtivé, nechtělo by nic jíst nebo při nejhorším už apatické. No určitě jste se dočetla na netu až až. Potom dejte vědět. Já jednou volala na tu toxikologickou linku a bylo to spíš k smíchuVůbec mi nepomohli, naopak mi dávali dost najevo, že je otravuju a žádnou radu mi nedali, vlastně ano, ať se objednám k lékaři.
Tak já má s toxi linkou jen dobré zkušenosti. Starší mi jednou nacpal mimino pastou Vadenecum podruhé si ono,,mimino" když už bylo větší vzalo svůj lék 2× po sobě. V obou případech mi poradili i mě uklidnili. Takže mám opačnou zkušenost jak vy a předpokládám, že jsme obě volaly na stejnou linku…