Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj ![]()
Už od pondělí mě bolí hlava, myslela jsem, že z toho že jsem furt v jednom kole tak jsem dva dny nic nedělala a odpočívala a nic…skoušela jsem si brát na noc prášek..nezabral vzala jsem si ho i přes den a taky nezabral…cvičila jsem na krční páteř a taky nic…už to nemůžu vydržet…jak se mám té bolesti zbavit? ![]()
@martina.se uż jsem v létě byla u dr. A posala mě na masáž krční páteře a tam mi ukázali jak mám cvičit a hlava i přes to bolí
piju tak 1,5 l denně
Možná jen cvičení nepomůže. Můžeš mít vyhozený obratel a chce to fyzioterapeuta/rehabilitaci, který ti to nahodí zpět. U mě běžná záležitost.
Ja to mam ted taky, ale od dutin. Rymu skoro nemam, ale bolest strasna. Jediny co zabira je sinupret a kratkodobe potirani spanku a zatylku ajurvedskou masti, je to sila, ale ulevi, jmenuje se to siddhalepa balm
jinak bych si byt tebou dosla k doktorovi, muze to byt cokoliv
Tak jsem byla u dr. A je to migréna, zítra na odběr krve a objednat na neurologii..to mám radost nevím co si o tom myslet ![]()
@Charlotte127 píše:že Tě pro sichr zkontrolují, aby se vyloučily možné vážné příčiny
Tak jsem byla u dr. A je to migréna, zítra na odběr krve a objednat na neurologii..to mám radost nevím co si o tom myslet
@Charlotte127 píše:
@martina.se dikyja jsem na tuto hrozný srab
tak je rozumné pátrat po příčině, pořád lepší řešit, než čekat, co to udělá ![]()