Sms s informací, že dlužím peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5345
18.3.14 15:44
@orionk píše:
Myslím, že to bude tak jak píše @Emilie . Ty jim tam zavoláš, oni ti řeknou, že nic nedlužíš, ale aať si vezmeš nějakou jejich půjčku, a nakonec ještě vyplázneš strašný prachy za ten hovor…

taky bych to tak viděla. Určitě nevolat a zjistit si ofiko kontakty a tam pátrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
18.3.14 15:59

Já jsem takhle dostala výzvu o dluhu přes SMS (ale už nevím, od jaké firmy). Zavolala jsem tam a zjistila jsem, že moje telefonní číslo měla jako kontakt uvedená firma, pro kterou jsem před mnoha lety pracovala. Jednalo se o nedoplatek na elektrické energii a ten nedoplatek byl relativně čerstvý. Už to měli vymahači. Spojila jsem se s jednatelem upomínané společnosti a ten to dal do pořádku.
Takže já bych tam zavolala, jen abych se ujistila, o co vlastně jde.

• Citovat
  • Upravit
72725
18.3.14 17:11

@MarkétkaBeruška nedělej vůbec nic. Je to jen podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.3.14 17:35

@MarkétkaBeruška nemohl si u nich půjčit např. někdo z rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
18.3.14 18:00

Tak ženy, už vím jak to je, pán z té společnosti mi na mail odpověděl, nějaký dva lidé, které vůbec neznám uvedli moje číslo jako kontaktní, prostě si hoasi vymysleli a bylo moje…

• Citovat
  • Upravit
185
18.3.14 19:48

Ted to bylo na nově hlavně Nevolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.3.14 21:17
@MarkétkaBeruška píše:
Tak ženy, už vím jak to je, pán z té společnosti mi na mail odpověděl, nějaký dva lidé, které vůbec neznám uvedli moje číslo jako kontaktní, prostě si hoasi vymysleli a bylo moje…

Tak věřme tomu, že je to pravda - že to není jen jejich nastudovaný kec, co mají odpovědět těm, co snad vůbec přemýšlejí o tom, že nezaplatí.

No ale… hlavně že je jasný, že na tebe nevlítne exekutor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
28.3.14 21:04

Zdravím Vás! Dnes mi babička ukazovala naprosto stejnou sms jako uvádí zakladatelka. Byla z toho dost vyděšená a samozřejmě tam chtěla volat, ale bojí se, že jí to sebere peníze a pokud zase nic dělat nebude tak, že po ní někdo bude něco vymahat. Nikde si nic nepůjčovala a je to dost prasárna takhle znepokojovat lidi! Jak jste to, prosím, řešili či vyřešili? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
23.2.18 23:24
@MarkétkaBeruška píše:
Ahoj holky, dnes ráno mi přišla smska že dlužím nějakou částku už si nepamatuji čísla a že ji mám někam zaslat. Samozřejmě jsem tu smsku smazala, ale teď mi přešla další ze stejného čísla 777083684 ve znění Zavolejte nutně ohledne dluhu u Ferratum Czech. s.r. o na tel 777214572 uvadejte ref. číslo 230003796 Markovic Daniel…je mi jasné že musí jít o nějakou provokaci či podvod, zadala jsem ´to i do vyhledavače a něco našla, ale chci se vás zeptat co v takové situaci dělat? Číslo mám jako kredit, nikde není uvedeno moje jméno. Myslíte že mám zajít za operátorem a nechat to číslo zablokovat? Stalo se vám někdy něco takového? Díky za rady M

A nějaké půjčky/nedoplatky nikde nemáš? Pokud ne, tak doporučuji ho vůbec nekontaktovat. Je to nějaký podvod. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.18 18:18

Bohužel se najdou i takoví co to řešit nechtějí a pak si tu jenom stěžují.

• Citovat
  • Upravit
26.6.18 10:43

takových se třeba setřást čím dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.18 12:34

každej tohle řeší po svém. Proto máme v ČR tolik exekuci, bohužel :(

• Citovat
  • Upravit