Dnes //, kdy jít na gynekologii a endorinologii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
21.2.16 16:06

Protože jsem si pro to ani nešla byla jsem mimo bydliště tak pro to šla mamka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 11:07

Obnovuji… Jsem zřejmě dle testu ve 4tt, a léčím se štítnou, kdy zavolat na endo? (tam mi při každé kontrole říkali ať jak to zjistím zavolám, ale zdá se mi to brzo, není lepší počkat po krvi?

• Citovat
  • Upravit
3097
28.5.20 11:12
@Anonymní píše:
Obnovuji… Jsem zřejmě dle testu ve 4tt, a léčím se štítnou, kdy zavolat na endo? (tam mi při každé kontrole říkali ať jak to zjistím zavolám, ale zdá se mi to brzo, není lepší počkat po krvi?

14 dni po pozitivnim testu bych sla na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 11:14

@Safrik Chodím do car, příští týden mám krev, tak právě nevím jestli počkat do příštího týdne nebo volat na endokrinologii už teď

• Citovat
  • Upravit
3097
28.5.20 11:16
@Anonymní píše:
@Safrik Chodím do car, příští týden mám krev, tak právě nevím jestli počkat do příštího týdne nebo volat na endokrinologii už teď

Tak pockej na krev. Porad se muze stat spoustu nestastnych udalosti. Pockej az ti v car potvrdi ze jsi tehotna a vse je v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8017
28.5.20 11:17

.

Příspěvek upraven 28.05.20 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
28.5.20 11:19

@Zetmi Jasne ze je vymodlene kdyz chodis do car. :palec: Ale pockej az budes vedet ze je to v poradku. Preju at to dopadne dobre. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8017
28.5.20 11:21

.

Příspěvek upraven 28.05.20 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 11:22

.

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.5.20 11:36

Pokud ti řekli, že tam máš zavolat hned, tak tam snad zavoláš hned, ne? Embryo je v začátcích nejnáchylnější a pokud potřebuješ upravit medikaci, tak není na co čekat.

• Citovat
  • Upravit
8
28.5.20 12:11

Holky potřebuji pomoct jsem už vystrašená jsem v 5tt a 2 dny jsem měla černé špinění dnes už i krev psala jsem doktorce a ona na to vůbec nereaguje co mám dělat :( bojíme se o toho prcka povedlo se nám po 2 letech díky iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.5.20 12:51

Taky se léčím na endokrinologii, pokud sji tehotna zavolej si tam hned. Vezmou krev, ať ví jaké máš hodnoty, v těhotenství se často horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
28.5.20 13:48

@MÁŇA51 Chce to pevné nervy, ale jestli je mimčo v pořádku tak se udrží a jestli je něco špatně tak to stejně neovlivníš. Vím to bohužel z vlastní zkušenosti. Můžeš třeba dodržovat klidový režim, ale moje gyndařka mi tehdy řekla, že jestli je něco špatně tak ani tohle mi nepomuže. Držím palce ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.5.20 14:08

Děkuji vám moc za názory… Říkáme si s manželém to stejne.. Že buď se udrží a nebo ne :( jestli to tak má být tak tomu stejně nikdo nepomůže :( snad tam bude :( moc si to přejeme.. Dodržují klidovy režim do pondělí co nám oznámí ultrazvuk… Ta psychika je Teda mazec mám co dělat 😔 😔 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí