Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dneska jsem po dlouhé době oběvila na testu // jsem šťastná
Dnes jsem 31DC. 25,26,27DC jsem měla vždy ráno jakoby růžovou vodu, jen malinko, pak celý den nic. Chtěla jsem poprosit o radu, vím že jsou tu holky, které se v tom vyznají
. Kdy mám jít na gynekologii aby bylo něco poznat? U prvního syna jsem šla moc brzy a nebylo nic vidět. A taky mám sníženou funkci štítné žlázy, kdy mám jít na endokrinologii? Hned, nebo až to potvrdí gynekolog?
Na gynekologii cca v devátém týdnu (pokud tu pak nechceš zakládat diskusi „v 7tt nebyla vidět akce srdeční, máte někdo zkušenost, jsem nervózní“), na endokrinologii bych se objednala hned s tím, že jsem pravděpodobně těhotná. Pro návštěvu endokrinologa by mělo být pádným důvodem i samotné plánování těhotenství.
@blobfish endokrinolog samozřejmě ví, že plánuju miminko. Jen jsem si říkala, že nebudu plašit s těhotenským testem. Jestli pro něho není těhotenství až potvrzeno od gynekologa. Každopádně mu zavolám uvidím co na to řekne.
Díky
Kdyby šlo jen o gynekologa to by bylo v pohodě, vím že je nejlepší vydržet co nejdýl. jen kvůli té štítné mám lufty ať něco nezanedbám. Zavolám mu každopádně
Na endokrinologii na odběr jsem byla v 5.tt, na gynekologii se chystám v 7.tt. Ať je vše ok! ![]()
Ahojte holky, potrebuju menší radu. Už dva týdny mám opoždenou ms. Nikdy se mi tohle nestalo max. 8 dnů. Cca Před týdnem a pul jsem byla u doktora ale nedělal mi žádný ultrazvuk. A řekl mi akorát vše je v pořádku. A poslední 3-4 dny mě stále bolí v podbrichu jako kdybych měla dostat MS ale stále nic
už si nevím rady. Tehotensky test si málo kdy dělám protože každé moji kamarádce, sestřenicí nikdy nevysel tak ani já už tomu neverim.
@Wendys08 píše:
Ahojte holky, potrebuju menší radu. Už dva týdny mám opoždenou ms. Nikdy se mi tohle nestalo max. 8 dnů. Cca Před týdnem a pul jsem byla u doktora ale nedělal mi žádný ultrazvuk. A řekl mi akorát vše je v pořádku. A poslední 3-4 dny mě stále bolí v podbrichu jako kdybych měla dostat MS ale stále nicuž si nevím rady. Tehotensky test si málo kdy dělám protože každé moji kamarádce, sestřenicí nikdy nevysel tak ani já už tomu neverim.
Tak si dojdi na krev jako samoplátce. Jinak myslím, že těhotenský test, pokud se provádí správně podle příbalového letáku, je hodně spolehlivý.
@Laddmie díky, takže první asi na krev jako při klasické konrole že? Co ti dělali prosímtě za odběry? Klasické na štítnou nebo i HCG?
@Wendys08 chapu tvoje obavy je fakt, že mě taky jednou nevyšel. Ale byl to jeden test z 20ti.kup dvě značky, udělej si oba. V některých případech je vědět o mimi v čas důležité(RTG, vysoké horečky u chřipky) gyndar se s tebou stejně dřív jak v 8tt bavit nebude a ty můžeš mezitím mít strašnou chřipku a ohrozit mimino. Udělej di test a nápisů jak si dopadla. ![]()
Dneska zajdu do lékárny a koupim si nějaký kvalitní.
Ale s přítelem se snažíme o miminko tak bych byla hodně rada kdyby to vyšlo
Aji na obličeji se mi objevily pupinky ![]()
Na gynekologii bych šla v šestým týdnu, váček by měl být vidět. Já, si řikala, že stačí osmý a to mě téměř vynadali, že jsem měla jít dřív, měla jsem mimoděložný tak, že rychle na sál
Já jsem na gynde byla kdybych byla těhotná tak v 5tt. Řekl mi vše je v poradku. Jste negativní a žádný ultrazvuk. Podíval se vlastně jenom jedním okem. Zrovna ten doktor u kterého jsem byla nemá ani vag. Ultrazvuk
![]()
@kecak mě dr na endo řekla, že mám přijít okamžitě jak zjistím těhotenství. Tak si zkus zavolat a poptej se.
@Wendys08 on ti nedělal utz a řekl ti, že jsi negativní? Bral ti krev nebo jak to zjistil???