Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nenitamduch píše:
Jak musi byt „chlap“ zoufaly aby chtel poprat od zenskych na emiminu… uz sem videla asi vse
Co máš proti mým skalním fanouškům, vím že tě to štve, že na tvé narozeniny si nikdo nevzpomel. Tak si udělej zelený čaj, ten pomůže. Když ne tak si udělej černej a zákapni třeba rumem, to ti pomůže. ![]()
@Nenitamduch píše:
Jak musi byt „chlap“ zoufaly aby chtel poprat od zenskych na emiminu… uz sem videla asi vse
Hlavně v okamziku, kde je jinde uráží ![]()
@Rotha píše:
Co máš proti mým skalním fanouškům, vím že tě to štve, že na tvé narozeniny si nikdo nevzpomel. ALE NA TVE NAROZENINY SI NIKDO NEVZPOMNEL…TY JSI JE OZNAMIL A ROVNOU I S POZADAVKEM NA GRATULACE
@Rotha píše:
Co máš proti mým skalním fanouškům, vím že tě to štve, že na tvé narozeniny si nikdo nevzpomel. Tak si udělej zelený čaj, ten pomůže. Když ne tak si udělej černej a zákapni třeba rumem, to ti pomůže.
Budeš překvapený, ale k narozeninám mi jiní přejí i bez toho, abych si o to řekla ![]()
Ale protože máš dnes krásné a kulaté, tak Ti přeji, aby sis je užil jak se patří a do dalších let hlavně spoustu zdraví. Štěstí nepřeji, protože to si může každý zařídit sám ![]()
@Annabela11 @Nenitamduch ale holky, tak mu popřejme, když mu jinak nikdo jiný nepopřeje, a já tedy Rothovi přeji více reálných kamarádů a méně času na emiminu a večer si na tebe s radostí doma s partnerem připiju, mám už týden otevřené víno, tak aby mi nezkyslo ![]()