Dnes mám narozeniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3506
13.10.22 07:51
@Nenitamduch píše:
Jak musi byt „chlap“ zoufaly aby chtel poprat od zenskych na emiminu… uz sem videla asi vse

Co máš proti mým skalním fanouškům, vím že tě to štve, že na tvé narozeniny si nikdo nevzpomel. Tak si udělej zelený čaj, ten pomůže. Když ne tak si udělej černej a zákapni třeba rumem, to ti pomůže. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17371
13.10.22 08:02

Třicetkrát vše nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
13.10.22 08:16
@Nenitamduch píše:
Jak musi byt „chlap“ zoufaly aby chtel poprat od zenskych na emiminu… uz sem videla asi vse

Hlavně v okamziku, kde je jinde uráží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.10.22 08:22
@Rotha píše:
Co máš proti mým skalním fanouškům, vím že tě to štve, že na tvé narozeniny si nikdo nevzpomel. ALE NA TVE NAROZENINY SI NIKDO NEVZPOMNEL…TY JSI JE OZNAMIL A ROVNOU I S POZADAVKEM NA GRATULACE :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.10.22 08:34
@Rotha píše:
Co máš proti mým skalním fanouškům, vím že tě to štve, že na tvé narozeniny si nikdo nevzpomel. Tak si udělej zelený čaj, ten pomůže. Když ne tak si udělej černej a zákapni třeba rumem, to ti pomůže. ;)

Budeš překvapený, ale k narozeninám mi jiní přejí i bez toho, abych si o to řekla :lol:

Ale protože máš dnes krásné a kulaté, tak Ti přeji, aby sis je užil jak se patří a do dalších let hlavně spoustu zdraví. Štěstí nepřeji, protože to si může každý zařídit sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.10.22 08:38

@Nenitamduch Taky koukám teda 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
13.10.22 09:17

@Annabela11 @Nenitamduch ale holky, tak mu popřejme, když mu jinak nikdo jiný nepopřeje, a já tedy Rothovi přeji více reálných kamarádů a méně času na emiminu a večer si na tebe s radostí doma s partnerem připiju, mám už týden otevřené víno, tak aby mi nezkyslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová