Dnešní jídelníček - hubnutí

Anonymní
19.2.20 11:19

Dnešní jídelníček - hubnutí

Ahoj holky, jaký je váš dnešní jídelníček? Já se snažím zhubnout, chybí mi tak tři čtyři kila. Co si o´mém dnešním jídelníčku myslíte? Přijde vám v pohodě? A jak dnes jíte vy?

SN: ovesná kaše s oříšky a banánem
O: zbytek špaget se špenátem a jedním vajíčkem, z večeře
VE: zeleninový salát s hermelínem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2813
19.2.20 11:22

To jako fakt? Asi teda záleží i na velikosti porcí, ale pojem zbytek špaget ve mě vyvolává spíš hlad než představu nasycení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
19.2.20 11:22

Ahoj. jím dost podobně, teda kromě snídaní a zapisují si to do kalorickych tabulek. a dle nich je to málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 11:23

@admenL já mám právě stejný problém. Snažím se jíst víc, ale jsem pak přecpaná a necítím se dobře. Každopádně ani tak nehubnu

• Citovat
  • Upravit
4511
19.2.20 11:25

Mě to teda přijde málo chybí mi tam svačiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
19.2.20 11:25

To bych asi chcípla hlady, přiznám se. Ale já jsem sacharidová, jsem na nich přímo závislá :oops:

K snídani jsem měla omeletu - brambora, 2 vejce, hrst čedaru. K tomu červenou papriku.
Na oběd dělám hustou fazolačku a to budu mět aj na večeřu. Mezitím si dám asi jablko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 11:27

Ke svačině si dávám cappucino ve většině případů. Snídaně mě vždy hrozně zaplácne a k večeru už ani hnad nemívám, ale právě proto mě udivuje, že nehubnu. Zkouším přidat víc bílkovin, ale to mi spíš přijde, e čím víc těch potravin přidávám, tím víc nedopnu kalhoty. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
4511
19.2.20 11:28
@Anonymní píše:
Ke svačině si dávám cappucino ve většině případů. Snídaně mě vždy hrozně zaplácne a k večeru už ani hnad nemívám, ale právě proto mě udivuje, že nehubnu. Zkouším přidat víc bílkovin, ale to mi spíš přijde, e čím víc těch potravin přidávám, tím víc nedopnu kalhoty. Zakl.

porce by měli být malý a častější, nemáš tu snídani moc velkou porci? svačina může být i jen jogurt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 11:29

@Ravedd mívám každý den kolem 40g vloček, jeden celý banán a 15 - 20 g směsi oříšků s rozinkami.

• Citovat
  • Upravit
2813
19.2.20 11:29
@Anonymní píše:
Ke svačině si dávám cappucino ve většině případů. Snídaně mě vždy hrozně zaplácne a k večeru už ani hnad nemívám, ale právě proto mě udivuje, že nehubnu. Zkouším přidat víc bílkovin, ale to mi spíš přijde, e čím víc těch potravin přidávám, tím víc nedopnu kalhoty. Zakl.

Jestli jsi zvyklá snídat ovesné kaše, tak ta opravdu zasytí až do oběda. Ale mezi obědem a večeří máš strašnou prodlevu. Tam by to fakt chtělo něco přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
19.2.20 11:32

Nevím co do množství a celkovém příjmu, ale co do příjmu makroživin je to těžká bída. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@modravlocka ano, jsem. Odpoledne právěže vůbec nemám hlad. Spíš žízen, a tak piju kolem 1,5l vody právě odpoledne.

• Citovat
  • Upravit
1168
@Anonymní píše:

Já jsem na to úplně stejně…hodne sportují a váha se ani nehne. mozna prostě Příbram svaly.dle mého jim málo, ale mě to stačí. sacharidy jim max do 16 hodiny a pak už jen bílkoviny a zeleninu.no snad to chce čas. Možná že se zaplacam pitím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 11:33

@Nowuka2 myslím, že sacharidů je asi dost, ale o bílkovinách vím :/. Snažím se jít hodně tvarohy, skyry, atd. ale jak jsem psala, mezi hlavními jídly prostě hlad nemám

• Citovat
  • Upravit
1168
19.2.20 11:33
@Tableta píše:
To bych asi chcípla hlady, přiznám se. Ale já jsem sacharidová, jsem na nich přímo závislá :oops:K snídani jsem měla omeletu - brambora, 2 vejce, hrst čedaru. K tomu červenou papriku.
Na oběd dělám hustou fazolačku a to budu mět aj na večeřu. Mezitím si dám asi jablko :think:
Úplně slinatam představou žte fazolacky :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková