Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
To jako fakt? Asi teda záleží i na velikosti porcí, ale pojem zbytek špaget ve mě vyvolává spíš hlad než představu nasycení. ![]()
Ahoj. jím dost podobně, teda kromě snídaní a zapisují si to do kalorickych tabulek. a dle nich je to málo…
@admenL já mám právě stejný problém. Snažím se jíst víc, ale jsem pak přecpaná a necítím se dobře. Každopádně ani tak nehubnu
To bych asi chcípla hlady, přiznám se. Ale já jsem sacharidová, jsem na nich přímo závislá ![]()
K snídani jsem měla omeletu - brambora, 2 vejce, hrst čedaru. K tomu červenou papriku.
Na oběd dělám hustou fazolačku a to budu mět aj na večeřu. Mezitím si dám asi jablko ![]()
Ke svačině si dávám cappucino ve většině případů. Snídaně mě vždy hrozně zaplácne a k večeru už ani hnad nemívám, ale právě proto mě udivuje, že nehubnu. Zkouším přidat víc bílkovin, ale to mi spíš přijde, e čím víc těch potravin přidávám, tím víc nedopnu kalhoty. Zakl.
@Anonymní píše:
Ke svačině si dávám cappucino ve většině případů. Snídaně mě vždy hrozně zaplácne a k večeru už ani hnad nemívám, ale právě proto mě udivuje, že nehubnu. Zkouším přidat víc bílkovin, ale to mi spíš přijde, e čím víc těch potravin přidávám, tím víc nedopnu kalhoty. Zakl.
porce by měli být malý a častější, nemáš tu snídani moc velkou porci? svačina může být i jen jogurt
@Ravedd mívám každý den kolem 40g vloček, jeden celý banán a 15 - 20 g směsi oříšků s rozinkami.
@Anonymní píše:
Jestli jsi zvyklá snídat ovesné kaše, tak ta opravdu zasytí až do oběda. Ale mezi obědem a večeří máš strašnou prodlevu. Tam by to fakt chtělo něco přidat.
Nevím co do množství a celkovém příjmu, ale co do příjmu makroživin je to těžká bída. ![]()
@modravlocka ano, jsem. Odpoledne právěže vůbec nemám hlad. Spíš žízen, a tak piju kolem 1,5l vody právě odpoledne.
@Anonymní píše:
Já jsem na to úplně stejně…hodne sportují a váha se ani nehne. mozna prostě Příbram svaly.dle mého jim málo, ale mě to stačí. sacharidy jim max do 16 hodiny a pak už jen bílkoviny a zeleninu.no snad to chce čas. Možná že se zaplacam pitím…
@Nowuka2 myslím, že sacharidů je asi dost, ale o bílkovinách vím :/. Snažím se jít hodně tvarohy, skyry, atd. ale jak jsem psala, mezi hlavními jídly prostě hlad nemám
@Tableta píše:Úplně slinatam představou žte fazolacky
To bych asi chcípla hlady, přiznám se. Ale já jsem sacharidová, jsem na nich přímo závisláK snídani jsem měla omeletu - brambora, 2 vejce, hrst čedaru. K tomu červenou papriku.
Na oběd dělám hustou fazolačku a to budu mět aj na večeřu. Mezitím si dám asi jablko
Ahoj holky, jaký je váš dnešní jídelníček? Já se snažím zhubnout, chybí mi tak tři čtyři kila. Co si o´mém dnešním jídelníčku myslíte? Přijde vám v pohodě? A jak dnes jíte vy?
SN: ovesná kaše s oříšky a banánem
O: zbytek špaget se špenátem a jedním vajíčkem, z večeře
VE: zeleninový salát s hermelínem