Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, zkoušela jste některá, nebo máte některá v plánu? Já bych chtěla najet od zítra. Tak bych ráda vaše zkušenosti. Potřebuji alespoň 8 kg dolů a snad mi to k něčemu pomůže
@kavenka píše:
Ahoj já jedu 2. týden
Super a jak to zvládáš, měla jsi krize? Už jsi něco dala dolů? Neměla jsi hlad?
@vejilka krize mám každý den
zatím mám dole 1,5 kg, tak jsem spokojená.
Hlad nemám, ale dělá mi problém to opakování jídel ![]()
Mám od něj ještě knížku Rychlovky a chuťovky, tak vařím i z ní. Jinak bych to asi nedala.
Da se nekde ta knizka stahnout? mám jeho tři knížky a nechci kupovat další jen kvůli receptum.na jakém principu plán funguje? ať mám predstavu. jestli to zase není to samé omilane stokrát dokola v jeho knihách a všude na netu..akorát on si na tom postavil byznys
ja kdysi podle nej zhubla, ale ne až tak rapidně, jak to popisuje.. přišlo mi, že nedelam nic jineho než jím, hlad jsem nemela, chutě jo, ty mám pořád
![]()
@petanah co mi rikala kamaradka, tak tahle kniha je jina predevsim v tom, ze mas vypsany jidelnicek na cely tyden a vzdy i sepsany nakup, coz je super… Vis, co budes jist cely tyden dopredu, nemusis si to sestavovat sama a hezky podle toho i nakoupis.
Pro zacatecniky super a usetrena prace se sestavovanim jidelnicku i nakupniho seznamu
Ahoj, já už jedu v pokračování nejjednodušší recepty. Za ty 4 týdny jsem shodila 6.5 kilo. A to jsem nechodila ani zdaleka tolik co doporučuje kvůli problémům s vyhrezlou plotýnkou. Za mě je to super první týden je sice s minimem bílkovin ale jeden týden se to dá pak už je jídelníček úplně v pohodě. Je fajn že más vždy seznam k nákupu na celý týden a po skončení víš zhruba jak si sestavovat jídelníček dál ![]()
@Misutapro píše:
Ahoj, já už jedu v pokračování nejjednodušší recepty. Za ty 4 týdny jsem shodila 6.5 kilo. A to jsem nechodila ani zdaleka tolik co doporučuje kvůli problémům s vyhrezlou plotýnkou. Za mě je to super první týden je sice s minimem bílkovin ale jeden týden se to dá pak už je jídelníček úplně v pohodě. Je fajn že más vždy seznam k nákupu na celý týden a po skončení víš zhruba jak si sestavovat jídelníček dál
Super děkuji. Z jaké váhy jsi zhubla? Mě přijde, že mám pořád hlad. Největší krizi mám večer. Dodržovala jsi to přísně?
@vejilka ze 107.6 nějak jsem po porodu dvojcat neměla čas jíst a váha teda letěla nahoru. Nutno říct že jsem hodně vysoká takže ne že bych byla chodící koule
. Kafe jsem si dala max 1× týdne slazeny cekankovym sirupem. Sladký vůbec, pečivo vůbec. Sem tam jsem nestihla svačinu a jak už jsem psala chůzi jsem nedodrzovala a mléko piju normálně to jsem nevysazovala vůbec. Vím že ho snasim dobře. ![]()
@Misutapro píše:
@vejilka ze 107.6 nějak jsem po porodu dvojcat neměla čas jíst a váha teda letěla nahoru. Nutno říct že jsem hodně vysoká takže ne že bych byla chodící koule. Kafe jsem si dala max 1× týdne slazeny cekankovym sirupem. Sladký vůbec, pečivo vůbec. Sem tam jsem nestihla svačinu a jak už jsem psala chůzi jsem nedodrzovala a mléko piju normálně to jsem nevysazovala vůbec. Vím že ho snasim dobře.
No já se právě nedokážu kafe vzdát. A měla jsi taky ze začátku hlad?
@vejilka první týden a pak pohoda ale já fakt nemám čas přemýšlet nad tím jestli potrebuju na záchod s 8 měsíčními dvojčaty
… Takže jsem spíš musela myslet na to že bych se měla jít už zase najíst.. Pokud si dáš jedno, dve kafe vadit to nebude jen aby v tom nebyla tuna cukru. Pokud sladis doporučuji koupit ten cekankovy sirup
@vejilka tak se kávy nevzdávej, proč? spíš bych se naučila pít černou kávu bez mléka a cukru, stejně je nejlepší, což uznáš časem
![]()
@Káťa19 píše:
@vejilka tak se kávy nevzdávej, proč? spíš bych se naučila pít černou kávu bez mléka a cukru, stejně je nejlepší, což uznáš časem![]()
Tu piju. Ale problém je v tom, že dám i 4 hrnky denně