Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Aha, tam mas ještě ujít 9tis kroku? Js to ještě nečetla. Ale dneska se to chystám. Hubnes přes prsa
? Haha, to je id kamarádky sen. Jdu ji hned napsat, ze má naději
, Hihi. Mám doma orbitrek. Tak si říkám, ze denně mě 20min nezabije. Ale to si říkám, teď ze…uvidíme jaká bude realita.
Já mám taky orbitrek a 40 minut je můj cíl aspoň 5 dní v týdnu, ale ono se říká, že se má začít cvičit až tak po měsíci dvou když držíš dietu. A ano prsa jdou u mě první
mě to štve už tak tam sotva něco mám ![]()
Chapu
, ja potrebuju shodit nohy, a to je vzdy orisek…
, ale snad to pujde, prala bych si shodit 6kg, to bych se uz citila dobre, a pak dve az tri kila abych se citila skvele a pak kazde dalsi kg je bonus
. Ted se mi ta strava vymkla v rukou a ja jsem na vaze v ktere se necitim moc zdrave… tak se fakt tesim na zmenu, na podzim a na jare se mi vzdy nelip hubne, tak toho ted musim vyuzit ![]()
No já mám v plánu celkem 15 kg, ale nespěchám na to klidně rok to budu hubnout, ale hlavně ať to dám
já určitě budu pokračovat v jeho knížkách, ale asi si dám 1 den v týdnu volno, je to pro mě větší motivace, se těšit na ten volný den ![]()
To je rozumné. Není kam spěchat. Hlavně v klidu, zdrave a nastalo
. Už jsem si přečetla začátek. Píše tam, ze máme začít id pondělí tak to asi udělám a začnu příští týden…
. V neděli si udělám přípravu a očistím zeleninu. Ať to je pak rychlovka.
@Kveetko jo tak to udělej já mám pocit že jsem pořád v kuchyni
naštěstí mi pomáhá můj 5 lety syn
strašně ho baví krájet zelenina ![]()
Ahoj holky, mám dotaz. Mám 164cm a 78kg. V těhotenství jsem všechno nabrala do břicha
. Chtěla bych začít jíst zdravě a víc se hýbat, ale nedokazu se vzdát sladkého. Řekla bych, že jsem závislák na čokoládě, ale tak hodně, že každý den dám celou tabulku. Ve vaření mám problém s tím, že manžel nejí zeleninu ani nic zdravého jako je bulgur, kuskus a celozrne těstoviny. Máte to některá stejně?
@petasp a zkoušela jsi někdy low carb? To je bezva, a můžeš jíst i zdrave dezerty…je jich hodně a hubnes. Převážně se tedy ji maso, zelenina, ořechy, tuky…určitě by to jedla cela rodina a kdyby jim chyběly přílohy tak jim nějakou uděláš. Jsem v takové skupině na fb, která podle toho a ty výsledky jsou bozi. Sama jsem podle toho jedla nějakou dobu. Ale mě se vše hned přeji.
@Kveetko
Tak to by mohlo být fajn
zítra na to kouknu. Přílohy budu muset určitě vařit. Manžel je na ně zvyklý
děkuji za tip.
@petasp tak se jmenuje na fb skupina: Nízkosacharidové (LOWCARB) stravování pro zdraví a hubnutí!
Najdi si tam pro meny, to je parada!!! A taky tam je seznam co ano a co ne a taky plno recpetu, pokud ma nekdo vetsi nadvahu tak je to podleme ideal…
a co @tajnaorient jak se drzis? Ja od pondeli zacinam
, kamoska podle jen ji tri dny a uz ji prijde ze buhne
, ale taky se nechce vazit casto, bude se vazit az v pondeli
. Ty to mas v planu kdy? ![]()
@Kveetko ahoj
já v sobotu po 3 týdnech se budu vážit určitě pisnu a pak pojedu podle něho dal, ale ne 29 plán už bych nedala pecenou zeleninu
je jí tam hodně. Takže si dělam jídelníček podle jeho ostatních knih a budu pokračovat
![]()
@tajnaorient jako i 3 tydny jsou mega super, kez bych je vydrzela, no uz mi psala mi kamoska, ze cim nahradit - mrkev, celer, petrzel ve vajicku - se mi nechce verit, ze tam takovy recept je
, asi taky nedam
, to jeste bude sranda ![]()
Sobota je ziiiiiiitra, to budu plna ocekavani
, v kolik vstavas
- hadam, ze se vazis hned rano, ze? ![]()
@Kveetko jasně hned ráno, vztavam kolem osmi neboj hned to tu dám
jinak je tam takový recept na tom začátku to ještě šlo, ale teď už je to přemlouvání ![]()
Dobré ráno děvčata tak i když 3 týden bych končila v pondělí, vážení a měření právě proběhlo a jsem teda nadšená!!!
mám o 3,1 kg mín a přes cm celkem 22 cm
no jako břicho 6cm dole to je paráda
takže stojí za to to zkusit, jeden den jsem dokonce byla na narozeninach a tam jsem se nehlidala a cvičení žádné jenom ty kroky jen ať víte, tak přeji pěknou sobotu v pondělí se jede dál
![]()
Ahoj, už od rána tady pokukuju jestli už mas nějaké novinky
. A je to tady
. Ten výsledek je nádherný
. Takže od pondělí začínám
, juchuuu