Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte holky. Nemáte někdo zkušenosti s tetováním a braním antibiotik? Před 4 dny jsem začala brát atb na asi začínající zánět průdušek a angínu. Průdušky to nakonec nebyly, protože nekašlalu a nic ve mě nechraptí, ale ještě mě trochu bolí v krku. Antibiotika doberu v neděli a v pondělí jsem objednaná na tetování. To už budu určitě zdravá, ale antibiotika mají působit ještě další 3 dny. Může to něčemu vadit? Děkuji moc za rady ![]()
@LucieMD Nešla bych. Správně by jsi měla podepsat papír že jsi v pořádku. Při tetování to krvácí, v tobě kolují jedy z antibiotik, oddálila bych to.
Taky bych nešla…už jen proto že tělo bude po atb oslabené a měla bych strach z horšího hojení…a tatér by to měl asi vědět ![]()
Mohla bys mít řidší krev, špatně by se ti to hojilo a tatérovi špatně tetovalo.
@Plmo píše:
@LucieMD Nešla bych. Správně by jsi měla podepsat papír že jsi v pořádku. Při tetování to krvácí, v tobě kolují jedy z antibiotik, oddálila bych to.
jedy z antibiotik? ![]()
fuj, to by se mělo nahlásit na SUKL
Já jsem teda z principu proti tetování, ale naopak myslím, že alespoň máš jistotu, že se ti to nepodebere a po týdnu braní už budeš úplně OK.
ale nedělej to, je to hnusný.
Některá antibiotika zvyšují krvácivost. Ale jak bylo napsáno výše, zas bude větší jistota, že se ti to nezanítí. Šla bych.
Děkuju za názory. Tatérka mi řekla, že je to v pohodě. Ale jiné tetovací salóny mají na webu, že při atb netetují. Tak teda nevím. Asi to zruším. ![]()
@LucieMD @Pudloslava ti radí dobře, myslím, že má lékařské vzdělání. Akorát se s ní neshodnu v názoru, že je tetování hnusné. Je to každého soukromá věc, jak nakládá se svým tělem. Pokud se cítíš dobře, tak klidně běž.
@AvadaKedavra píše:
@LucieMD @Pudloslava ti radí dobře, myslím, že má lékařské vzdělání. Akorát se s ní neshodnu v názoru, že je tetování hnusné. Je to každého soukromá věc, jak nakládá se svým tělem. Pokud se cítíš dobře, tak klidně běž.
Vyskocilo mi vtipné upozornění. Adavakedavra tě zmínila v příspěvku
trochu jsem se lekla, ale žiju, tak dobrý
četla jsem, že nemusí barva chytit. Asi to raději posunu. Děkuju za radu
A už jsem vcelku dost stará, tak si myslím, že mám dost rozumu a s tělem si naložím po svém. A chci jen malé tetování se jménem a datem narození mého syna. Až budu stará a zapomětlivá, tak se to bude hodit ![]()