Společnice na hubnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.2.20 18:42

Společnice na hubnutí

Najde se tu nějaká duše která by šla semnou do hubnutí? Třeba dvě až tři dámy který by jsme se navzájem podporovali a nějakým způsobem pomáhali? Sama když do toho jdu tak mi to vydrží tak dva dny :D :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.2.20 18:47

Já bych do toho šla. Pokud se nás najde víc, tak ideálně přes uzavřenou skupinu, protože dřív nebo později zapomenu dát anonym :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
735
12.2.20 18:56

Já, já, já taky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
12.2.20 18:59

Tak ja klidne taky, uz jsem v procesu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59338
12.2.20 18:59

Taky se přidám pokud bude uzavřená. začala jsem 20.ledna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
12.2.20 19:11

Já jsem začala v pondělí :D klidně jdu do toho, ale raději bych tedy uzavřenou skupinu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
12.2.20 19:16

Ja jsem začala před dvěma lety a furt se nedaří, ale vím, čím to je, jen aktuálně nebyla možnost to změnit, ale už se to lepší, tak je načase se do toho pořádně opřít :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
12.2.20 19:34

Taky bych se přidala. Po 6ti neděli jsem si nechala píchnout antikoncepční injekci a přibrala jsem po ni za 6mesicu 10kg. Ted uz jsem od vánoc bez antikoncepce. A rada bych zase zbyňka, kdyz už injekce přestává fungovat. Mela jsem po ni vlčí hlad :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
12.2.20 19:35

A ráda bych zase zhubla, kdyz injekce přestává účinkovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
12.2.20 19:36
@Anonymní píše:
Najde se tu nějaká duše která by šla semnou do hubnutí? Třeba dvě až tři dámy který by jsme se navzájem podporovali a nějakým způsobem pomáhali? Sama když do toho jdu tak mi to vydrží tak dva dny :D :)

To je pozvánka na lesbický skupinový sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
12.2.20 19:41
@riccius píše:
To je pozvánka na lesbický skupinový sex?
:potlesk: :lol: :potlesk: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.20 15:28
@Anonymní píše:
Najde se tu nějaká duše která by šla semnou do hubnutí? Třeba dvě až tři dámy který by jsme se navzájem podporovali a nějakým způsobem pomáhali? Sama když do toho jdu tak mi to vydrží tak dva dny :D :)

Taky bych se přidala :) Budu teď začínat, už jsem si našla posilovnu :mrgreen: tak doufám že mi to vydrží. Už mi to fakt vadí, že nemůžu nosit kratší trička a tlačí mě kalhoty pod náporem špeků :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.20 13:15

Tak se do toho holky vyhneme, založila jsem diskuzi a ani jsem netušila ze najdu tolik spřízněných dusicek, uděláme skupku a vrhneme se na to, protože potřebuji vydržet dyl než jeden den 😂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.20 19:26

Taky bych se moc ráda přidala! Šla jsem hledat přesně toto nebo založit téma a najít někoho :)
Potřebuju 6-8kg dolů :oops:
A jsem též pro uzavřenou skupinku. Díky moc!
Prozatím anonymně ;) K.

• Citovat
  • Upravit
34
17.2.20 19:42

Pridam se k Vam, zacala jsem ve stredu, potrebuju asi 10 kilo dolu.. po prvnim porodu jsem se nijak nesnazila a kila mi spadly dolu samy a jeste vic.. ale po tom druhym mi to nejde a uz je to 2,5 roku :D vzdycky se nakonec zase rozezeru :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková