Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já bych do toho šla. Pokud se nás najde víc, tak ideálně přes uzavřenou skupinu, protože dřív nebo později zapomenu dát anonym ![]()
Já jsem začala v pondělí
klidně jdu do toho, ale raději bych tedy uzavřenou skupinu ![]()
Ja jsem začala před dvěma lety a furt se nedaří, ale vím, čím to je, jen aktuálně nebyla možnost to změnit, ale už se to lepší, tak je načase se do toho pořádně opřít ![]()
Taky bych se přidala. Po 6ti neděli jsem si nechala píchnout antikoncepční injekci a přibrala jsem po ni za 6mesicu 10kg. Ted uz jsem od vánoc bez antikoncepce. A rada bych zase zbyňka, kdyz už injekce přestává fungovat. Mela jsem po ni vlčí hlad ![]()
@Anonymní píše:
Najde se tu nějaká duše která by šla semnou do hubnutí? Třeba dvě až tři dámy který by jsme se navzájem podporovali a nějakým způsobem pomáhali? Sama když do toho jdu tak mi to vydrží tak dva dny![]()
To je pozvánka na lesbický skupinový sex?
@Anonymní píše:
Najde se tu nějaká duše která by šla semnou do hubnutí? Třeba dvě až tři dámy který by jsme se navzájem podporovali a nějakým způsobem pomáhali? Sama když do toho jdu tak mi to vydrží tak dva dny![]()
Taky bych se přidala
Budu teď začínat, už jsem si našla posilovnu
tak doufám že mi to vydrží. Už mi to fakt vadí, že nemůžu nosit kratší trička a tlačí mě kalhoty pod náporem špeků ![]()
Tak se do toho holky vyhneme, založila jsem diskuzi a ani jsem netušila ze najdu tolik spřízněných dusicek, uděláme skupku a vrhneme se na to, protože potřebuji vydržet dyl než jeden den 😂
Taky bych se moc ráda přidala! Šla jsem hledat přesně toto nebo založit téma a najít někoho ![]()
Potřebuju 6-8kg dolů ![]()
A jsem též pro uzavřenou skupinku. Díky moc!
Prozatím anonymně
K.
Pridam se k Vam, zacala jsem ve stredu, potrebuju asi 10 kilo dolu.. po prvnim porodu jsem se nijak nesnazila a kila mi spadly dolu samy a jeste vic.. ale po tom druhym mi to nejde a uz je to 2,5 roku
vzdycky se nakonec zase rozezeru
![]()
Najde se tu nějaká duše která by šla semnou do hubnutí? Třeba dvě až tři dámy který by jsme se navzájem podporovali a nějakým způsobem pomáhali? Sama když do toho jdu tak mi to vydrží tak dva dny