Kalanetika doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
258
11.2.20 14:13

kalanetika doma

Ahoj ve spolek.
hledám někoho, kdo cvičí/cvičil kalanetiku a mohl by mi napsat, co a po jaké době, jak častého cvičení, se mu podařilo vylepšit s tělem.
hledám někoho, kdo má vyzkoušená cvičební videa a dokázala by mi sem dát odkazy na to, co koho bavilo nejvíc.
A hledám stejně nadšené parťačky k hecování se, abysme do léta byli v nejhezčí formě :-) Najdeme se??? můžeme buď tady nebo přes facebook sdílet svoje úspěchy, rady a vše s tím spojoné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.2.20 17:47

Ahooooj já jsem kalanetiku kdysi chviličku cvičila a měla jsem to moc ráda, chtěla bych zase začít.

Nejradši mám tohle video, je to sice rusky, ale vysvětlují to i názorně a pochopíš z toho vše, co je třeba, pokud rusky neumíš.

https://www.youtube.com/watch?…

Nejvíc se mi na tom líbilo, že to procvičí komplet celé tělo…a to ne ve všech videích takto je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
11.2.20 19:54

@Bačavelmistarý
skvělý, že se někdo ozval. Děkuji moc. Hned na to jdu kouknout… já bych ráda začala během pár dnů. právě jak to nakoukám na videích, abych věděla, co cvičit a nemusela hledat jednotlivé cviky před každým cvičením. Dokonce se snad prý dá cvičení rozdělit např. na 2 poloviny - ráno a večer a vše se počítá.-)
A jaké účinky to mělo na Tvoje tělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
12.2.20 20:02

Ahoj, já ji cvičím 6tydnu a ani centimetr míň. Cvicila jsem denně 25minut a holky mi tady poradily, at cvicim jen 3krat týdne hodinu.Je to demotivující, že člověk slyší jen úspěchy a já po tolika dnech ani ň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.2.20 20:14

@Sazkarka
a ani na sobě nevidíš nějaký malý náznak, že se s tělem něco děje??? Třeba jen s nějakou partií??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
13.2.20 13:05
@pavka43 píše:
@Sazkarka
a ani na sobě nevidíš nějaký malý náznak, že se s tělem něco děje??? Třeba jen s nějakou partií??

Ne vůbec nic.mam 170cm a 70kg.Jsem oplacana pořád stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
13.2.20 16:06

@Sazkarka
tak to asi přijde. A podle čeho cvičíš?? Myslím jestli nějakou sestavu podle videa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
13.2.20 16:11
@pavka43 píše:
@Sazkarka
tak to asi přijde. A podle čeho cvičíš?? Myslím jestli nějakou sestavu podle videa?

Já kdysi do kalanetiky chodila, cvičím břicho, nohy, zadek i podle videí, ale spíš co si pamatuju.Ted dávám 3krat týdne 50minut a zatim nic…akorát mě to přestává bavit, když výsledek je nula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.20 19:45

opravdu nic?

@Sazkarka tak já když cvičím poctivě podle knížky, tak mi to trvá nejméně hodinu a po měsíci to je hodně vidět. To je nejake divné. K tomuhle cvičení se vždy vracím jako k jistotě, ze to půjde dolu, když vše ostatní nefunguje. Každý má zkušenost s něčím jiným no… chápu že to demotivuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
4.5.20 20:05
@J-i-n-D-r-a píše:
@Sazkarka tak já když cvičím poctivě podle knížky, tak mi to trvá nejméně hodinu a po měsíci to je hodně vidět. To je nejake divné. K tomuhle cvičení se vždy vracím jako k jistotě, ze to půjde dolu, když vše ostatní nefunguje. Každý má zkušenost s něčím jiným no… chápu že to demotivuje

Já cvičím 4 měsíce podle J. Michalls a ani cm dole ani kilo.Je mi 42 let a prostě nejde nic dolů. A to jsem přestala jíst pečivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.20 22:18

Pečivo to nezachrání

@Sazkarka jako je pravda že těch 80% úspěchu je jídelníček. I v posilovně trenér to říká. Co zkusit Kalorické tabulky a k tomu to cvičení aby to mělo nějaký efekt? Nemá smysl se takhle mučit. V tom jidle to jsou i maličkosti stačí si sednout a kouknout co má jaké živiny. Opravdu to pozoruji již 14dni a divím se co má jaké hodnoty. Pak si kolikrát řeknu, ze jsem to měla za zdravé a ono to má třeba plno tuku, pak další věc a tuky, najednou koukám ze bych měla mít večer o 50% víc bílkovin Nebo třeba dopoledne si dam i něco sladkého, co se mi vejde do celého dne na živiny. Mne je teda přes 35, taky to není žádná sláva, nic ze mě nepadá zázrakem, ale jde to. Je to super věc, když se s tím zžijes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
5.5.20 08:35

Jim knackenbroty, pečivo vůbec. Řecke jogurty s ořechy,ovocem.Ke všemu zeleninu..žádné knedlíky, smažené, omáčky. Ale sladkost si dopoledne třeba dám to jo :)
Já mám po 2 císařských řezech a necvičila jsem po nich.Od druhého porodu mám 8let. Břicho jsem nikdy necvičila a proto to nejde dolů, je ochablé. Treba na zadku je to cvičení už poznat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.20 09:09

@Sazkarka
Já mám taky po dvou porodech, u obou jsem měla +30kg. Po tom prvním to bylo do roka pryč po druhem, ještě tak 5kg, ale bricho už asi nezmizí, visí mi kůže se striemi, ikdyz je pod tím tvrdé. Já si teď davam na každou svačinu protein, protože nesnim třeba tolik masa. Nějak mi nejede :roll: :lol: Do léta by to chtělo trochu nějak popohnat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
5.5.20 09:16

Já teda mám 170cm a 70kg, nosím vel 40-42
Nejsem ani plnoštíhlá ani štíhlá, ale něco mezi.Na břichu ani prsou teda nemám jedinou strii.Ale břicho vleze krásně ploché, když si sednu, vyvalí se špek nad jizvou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.20 09:26

@Sazkarka to je podobne :mrgreen: já 175cm a 75kg. Velikost 40-42, ale na vršek obleknu i S. Potrebuju to udělat souměrné hlavně. Pravé doufám v sílu kalanetiky, tak uvidim. :lol: A nejake kliky dělat aby se mi přidaly rucE by asi taky neuskodilo. Na to je super ta Jillian. Mám bolesti zad, takže chci teď spis něco volnejsiho.
Ale 4mesice jak ty bych to nedala :potlesk: to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková