Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak jak jste na tom?
Ja jsem od listopadu dala dolu 8kg, nebyt Vánoc, kdy jsem opět 2 pribrala, bylo by uz 10, mozna vic. Cely leden nemocne deti, nebo ja, nikde se nedostanu, porad doma u zdroje, no to se pak hubne ![]()
V listopadu jsem dala macingovou 28denni detox, pak jsem se chvili stravovala zdrave, pak ty vanoce, v lednu byl pokus o macingovou znovu, ale vylozene mi to uz nedelalo dobre a ke konci 1. Tydne jsem onemocnela, pak jsem nastoupila na brichace 29 denni nejjednodušší
plan, hned prvni tyden jsem zas mela chripku, tak jsem to zas nedodrzela, tak jsem pak zacla znova, momentalne jedu 3. Tyden. Od minuleho čtvrtku jsem teprve pridala pohyb, tak uvidim. Chci pak 29denni plan dat jeste jednou, jeste tech 10 kilo do leta potrebuji dat dolu.
Co vy? Cim se ridite? Teoreticky vsechny zasady zdrave vyzivy ovladam, ale jak nemam konkretni plan tak vydržím tyden, dva i tri a pak to jde stejne do kopru. Proto jsem rada kdyz mam nějaký jidelnicek a nemusim nad tim moc přemýšlet.
Založila jsem skupinu Společně to dáme, pokusím se rozeslat pozvánky, Anonymní požádejte o členství
doufám, že to tak bude fungovat
ale ještě jsem to tu nezkoušela, tam snad. K.