Jak se co nejlépe oholit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.2.20 19:15

Jak se co nejlépe oholit

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s krémem na intimní partie na holení? A funguje to? A jak se oholit jinak dohladka? Mně to vydrží vážně asi jen ten jeden den a pak nemůžu znovu, protože to boli takže musím vždycky pockat ale stejně to neni hladky :/ poradíte prosím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
799
14.2.20 19:19

Epilačním strojkem. Není to bezbolestný, i když časem skoro jo, ale jakmile kořínky zůstanou, tak to už druhej den hladký nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.20 19:34

Holim se každý den. Nepoužívám žádný gel ani pěnu. Jen obyčejný sprchový gel. Dřív dokonce tuhé mýdlo.

• Citovat
  • Upravit
1033
14.2.20 20:23

Tak s tímhle si taky nevím rady. Oholím se, používám buđ sprcháč, nebo gel na holení, všude o. k. akorát třísla, to je vždycky prů..ser :roll: i když po holení použiju i pudr, vždycky druhý den červené pupínky a pak, jak chloupky rostou bych se uškrábala :zed: a jít do plavek, tak to ani náhodou. Absolutně nechápu, jak to dělají jiné baby, že se neohážou a tam dole jsou tip ťop. Vždycky říkám, že úplně všude tolik Bůh rozdávat nemusel :D jsem tmavovláska, tudíž se můžu holit pořád a fakt mě to už nebaví :palec: tak holki porađte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.20 20:39

S dovolením se přidám, jsem na tom stejně a epilátor jsem zkoušela na honou. Můj obdiv mají všechny, které si to dají na intimní místa, já nemám zrovna nízký práh bolesti (už i po porodu), ale asi bych se bolestí po…

• Citovat
  • Upravit
799
15.2.20 00:00
@Anonymní píše:
S dovolením se přidám, jsem na tom stejně a epilátor jsem zkoušela na honou. Můj obdiv mají všechny, které si to dají na intimní místa, já nemám zrovna nízký práh bolesti (už i po porodu), ale asi bych se bolestí po…

Vidíš, já jsem od puberty byla zvyklá na epilační strojek, napřed jen nohy, pak i ostatní. No a před pár lety jsem k něčemu dostala reklamní jednorázový holítko a chtěla ho vyzkoušet, co na něm všichni maj. Naštěstí jen na nohy, použila jsem šampon, a holila po směru, pak natřela krémem. No a pak jsem se mohla několik dní doslova uškrábat, natírala jsem se vším možným, a šílený svědění a bolest. Takže já pro změnu nechápu jak někdo může vydržet klasický holení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková