Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Epilačním strojkem. Není to bezbolestný, i když časem skoro jo, ale jakmile kořínky zůstanou, tak to už druhej den hladký nebude.
Holim se každý den. Nepoužívám žádný gel ani pěnu. Jen obyčejný sprchový gel. Dřív dokonce tuhé mýdlo.
Tak s tímhle si taky nevím rady. Oholím se, používám buđ sprcháč, nebo gel na holení, všude o. k. akorát třísla, to je vždycky prů..ser
i když po holení použiju i pudr, vždycky druhý den červené pupínky a pak, jak chloupky rostou bych se uškrábala
a jít do plavek, tak to ani náhodou. Absolutně nechápu, jak to dělají jiné baby, že se neohážou a tam dole jsou tip ťop. Vždycky říkám, že úplně všude tolik Bůh rozdávat nemusel
jsem tmavovláska, tudíž se můžu holit pořád a fakt mě to už nebaví
tak holki porađte ![]()
S dovolením se přidám, jsem na tom stejně a epilátor jsem zkoušela na honou. Můj obdiv mají všechny, které si to dají na intimní místa, já nemám zrovna nízký práh bolesti (už i po porodu), ale asi bych se bolestí po…
@Anonymní píše:
S dovolením se přidám, jsem na tom stejně a epilátor jsem zkoušela na honou. Můj obdiv mají všechny, které si to dají na intimní místa, já nemám zrovna nízký práh bolesti (už i po porodu), ale asi bych se bolestí po…
Vidíš, já jsem od puberty byla zvyklá na epilační strojek, napřed jen nohy, pak i ostatní. No a před pár lety jsem k něčemu dostala reklamní jednorázový holítko a chtěla ho vyzkoušet, co na něm všichni maj. Naštěstí jen na nohy, použila jsem šampon, a holila po směru, pak natřela krémem. No a pak jsem se mohla několik dní doslova uškrábat, natírala jsem se vším možným, a šílený svědění a bolest. Takže já pro změnu nechápu jak někdo může vydržet klasický holení ![]()
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s krémem na intimní partie na holení? A funguje to? A jak se oholit jinak dohladka? Mně to vydrží vážně asi jen ten jeden den a pak nemůžu znovu, protože to boli takže musím vždycky pockat ale stejně to neni hladky :/ poradíte prosím?