Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@dani24687 v pohodee,
ja se tvému chlapovi nedivím, asi by se mi navalilo i jen jako divákovi, natož kdybych byla ten, kdo to olizne - i kdyz ja bych dítěti ruky omyla než olizovala.
@Rakosnicek1983 píše:
@dani24687 v pohodee,ja se tvému chlapovi nedivím, asi by se mi navalilo i jen jako divákovi, natož kdybych byla ten, kdo to olizne - i kdyz ja bych dítěti ruky omyla než olizovala.
no nevím, náš má ruce pořád od něčeho a než věčně se tahat do koupelny, tak olizujem
@dani24687 to je asi na každým, ja nedokážu po neteří dojist ani jidlo, mozna u vlastního to bude jiné, ale představa, ze díte osahá kde co a ja mu pak ty ruce olizu, no nevim, do koupelny ani kuchyně to nemam z zadne místnosti dal než par metru, a i kdyby mela byt v každé místnosti vlhka zinka, tak mi to prijde jako lepší řešení. ale to je každyho věc a je to uz mimo téma…
@Rakosnicek1983 přesně tak
![]()
ale když strčí prsty do koše, tak neolizuju ![]()
Příspěvek upraven 24.03.14 v 07:37
Me to tedy prislo docela usmevne. ikdyz manzela teda hluboce lituju
premyslim, jak dlouho mu bude trvat nez si vzpomene na pravou chut kafe
![]()
No jo, ale emimino není jen od toho aby se tu řešili jen př díky, jak jsou na tom maminy bídné s manzeleme nebo to, ze nějaká na tká mela sex 10krat denně a ted je nafoukla a asi tehotna.me s manželem to vtipné přišlo. a to ze litá s holým zadkem po byte není nic špatného. Lepší, než by se furt patřila v plince
Pokud vám to vtipné nepřijde, nevyjadrujte se. A tohle do denicku nepatří, ale patří To do diskuze. ![]()
A to ze se vykadila na zem…to snad se stane…
a prestante urážet…
@Sandra752 píše:
No jo, ale emimino není jen od toho aby se tu řešili jen př díky, jak jsou na tom maminy bídné s manzeleme nebo to, ze nějaká na tká mela sex 10krat denně a ted je nafoukla a asi tehotna.me s manželem to vtipné přišlo. a to ze litá s holým zadkem po byte není nic špatného. Lepší, než by se furt patřila v plincePokud vám to vtipné nepřijde, nevyjadrujte se. A tohle do denicku nepatří, ale patří To do diskuze.
Laskave se uklidní!!! Já mám dítě vychovane!!! Manžel o tom ví, ze jsem to zverejnila
jediná chudinka jsi ty…
@Sandra752 tak ono z plovoučky to jde dobře, ale u nás, kde jsou všude koberce, by se to špatně čistilo ![]()
@svycarka píše:
Me to tedy prislo docela usmevne. ikdyz manzela teda hluboce litujupremyslim, jak dlouho mu bude trvat nez si vzpomene na pravou chut kafe
![]()
Kafe si dnes dal
následky to zanechalo
ještě dnes si z toho dělá srandu ![]()
My mame koberec jen v chodbe
ale delším se toho co přijde priste
kamarádky syn si sam sundava plinu, vykadi se na koberec a všude to matka. Doktorka řekla,,ze to k tomu patří, ze to dělá hodně děti. skoro každý den drhne koberec ![]()
V chovani ditete problem nevidim, kdo je ma porad uhlidat. Problem vidim v partnerskem pristupu. Casto zde nevericne kroutim hlavou co si zeny nechaji libit, ze kdyby jen zlomek toho udelal muj partner, tak situaci resim. Nadruhou stranu, mit k partnerovi pristup, ze se popadam se z toho, ze partner olizl pokakanou ruku, resp. v situaci, ve ktere se nepopada za bricho on, tak patrne situaci take resi.
@Sandra752 hm, snad každej, kdo má větší děti, tak má nějakou takovou příhodu
moje babička třeba říkala, že teta, když byla batole, tak byla v ohrádce a ona vařila a šla se na ni podívat, že je dlouho potichu a ona jedla svý hovco
a kolega říkal, že taky děcko dlouho hodný v postýlce, tak se šli podívat a malovat hovcem po zdi ![]()