Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Jana.vys píše:
Dnes jsem psala email na zákaznický servis Marianne. Prý bude appka k dispozici až koncem měsíce, zatím na ní prý pracují vývojáři.
aha, díky
Casak vysel asi vcera, ne?..A ten kuponek plati na cely nakup nebo na jeden kus??
Casaky lze koupit uz od uterka. Ja kupovala ve stredu - pritom na strankach pisou 24.8…
Ja prave koukala na stranky a byl tam vcerejsi datum. Nikdy jsem s tim nenakupovala a napadlo me, ze to vyuziju na nakup pro prcka, tak doufam, ze to pujde!! A ze se to vyplati ![]()
@VeselaHolka nechci to brat iluze, ale nic moc… Ja mela v planu kupovat autosedacky ![]()
@LindaPraha píše:
@VeselaHolka nechci to brat iluze, ale nic moc… Ja mela v planu kupovat autosedacky
Já čekám na tu appku. Můžu se zeptat, jestli je tam nějaká sleva na dětský zboží? Chci kupovat kočárek. Vím, že jednou tam byla sleva do Kašpárka.. Letos nic?
@LindaPraha nene, ja chci jen nejaky hadriky proc dite, H&M, Tesco.apod…ale furt nevim jestli kupon=jeden kus, nebo to plati na cely nakup..??
protoze kvuli trem kuponum na tri ks obleceni bych si casopis nebrala a ani nejezdila do tech davu nakupujicich lidi:zed:
@Jana.vys s tema app nemam dobrou zkusenost, ani ty slevove karty do mobilu..
@VeselaHolka prosím tě, není tam náhodou kupon do topgalu nebo prosch bags?
Kasparek je, ale na fb pisou, ze tam neni Spuntik a v dalsim komentu, ze tam je. Tak tomu nerozumim, ja nic nenasla..
@Jana.vys píše:špuntík má má 15% v eshopu, kašpárek 20%, handy praha 20%, babiez 20%
Já čekám na tu appku. Můžu se zeptat, jestli je tam nějaká sleva na dětský zboží? Chci kupovat kočárek. Vím, že jednou tam byla sleva do Kašpárka.. Letos nic?
@Jana.vys píše:špuntík má má 15% v eshopu, kašpárek 20%, handy praha 20%, babiez 20%