Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Hanka1 píše:
Ne, nakupuju primo v Madridu nebo v Barcelone, popr. v Drazdanech…
ale ty se máš. Teď jsem koukala na jejich stránky a to co tady stojí 1600, tam 42EUR, ale neposílají k nám. Do Madridu se nedostanu ![]()
@terinka4444 píše:
@Hanka1 jak najdu, kde v Německu jsou jejich obchody?
To netusim, v Drazdanech je obchod primo na Prager strasse, jinak v Nemecku nevim…na strankach podle lokatoru nic neni?
@Hanka1 píše:
To netusim, v Drazdanech je obchod primo na Prager strasse, jinak v Nemecku nevim…na strankach podle lokatoru nic neni?
nenašla jsem, do Dážďan to mám tsrašně daleko. Já jí je tedy objednávám na německém Amazonu a ta kvalita mi přijde celkem v pohodě. Dvoje má i tady z Prahy, tahá je už rok, a jsou stále super
@Agata124 píše:
Co koukám, tak u eshopů s hadrama jako Reserved, Mohito a tak je to OK, tam si slevama pomůžu, footshop je taky OK, eobuv snad taky - chci kabelku Furla a cena je tam furt stejná. Všechny eshopy asi nejsou k ničemu, ale bohužel se najdou takoví zmetci.
Haha, normálně přes net boty a tak nekupuju, ale když jsem zjistila, že na eobuv mají Furla kabelky, tak jsem byla ztracená. Dnes jsem půl dne vybírala jakou
A ceny vypadají v pohodě, přibližně stejné jako v oficiálním obchodě. Tak snad s tím nepohnou.
@Elenloth píše:
Haha, normálně přes net boty a tak nekupuju, ale když jsem zjistila, že na eobuv mají Furla kabelky, tak jsem byla ztracená. Dnes jsem půl dne vybírala jakouA ceny vypadají v pohodě, přibližně stejné jako v oficiálním obchodě. Tak snad s tím nepohnou.
Taky doufám! Bo s tou slevou by „moje“ Metropolis vyšla na něco máo přes 4 tis, což by bylo boží.
Holky nechci byt otravna, ale neni nejakej kod i na eshop mohito? ![]()
Teda ze jsem si něco precetla o Furla kabelkách, ted sjizdim jejich stranky a uz mam dve adeptky, co by se mi libily, baby jedny marnive
![]()
Když uz jsme u toho - Coccinelle kabelky na Marianne dny jsou? Jezisi at radsi nejsou…
![]()
Prosím, kód do s. oliver na eshop, nenapsal by mi někdo? Moc děkuji
Ne, nakupuju primo v Madridu nebo v Barcelone, popr. v Drazdanech…